ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα μυστήρια φαινόμενα στο διάστημα.Τι λένε οι επιστήμονες.Τι είπαν ο Νοστράδαμος,ο Τέσλα και άλλοι ειδικοί.

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΜΥΣΤΗΡΙΑ. - 23 Δεκ 2017 - 7:30
Loading...

ΣΧΟΛΙΟ : Εχουμε μπει στην τελική ευθεία για την παγκοσμιοποίηση και εκτός από τα όσα βλέπουμε σε επίπεδο γεωλογικών,πολιτικών ,οικονομικών,καιρικών και πολεμικών εξελίξεων,υπάρχει ένα ακόμα σοβαρό επίπεδο που βρίσκεται σε εξέλιξη.Τι συμβαίνει στο διάστημα και πάνω από τον ουρανό μας;

τελευταία πληθαίνουν τα φαινόμενα με τους μετεωρίτες,τα διαστημικά σήματα και γενικότερα οι εξελίξεις δείχνουν ότι κάτι ετοιμάζεται σε επίπεδο παγκόσμιας απειλής ώστε η ανθρωπότητα να ενωθεί και να ζητήσει μία παγκόσμια κυβέρνηση.Το παρακάτω άρθρο από τις ΗΠΑ δείχνει πολλές από τις τελευταίες διαστημικές εξελίξεις.Το θέμα δεν είναι αν υπάρχουν εξωγή’ι’νοι ή ιπτάμενοι δίσκοι,αλλά ποιός κατέχει αυτή την τεχνολογία και την χρησιμοποιεί προς όφελος της επερχόμενης  Παγκόσμιας κυβέρνησης.

Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει ένα περίεργο αντικείμενο που κρύβει την πραγματική του μορφή.

Το Oumuamua είναι το διαστρικό αντικείμενο που πέρασε από το Ηλιακό Σύστημα τον Οκτώβριο, αλλά τώρα οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το αντικείμενο μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά. 

Το αντικείμενο μπορεί να έχει οργανικό παλτό που μπορεί να καλύψει την πραγματική του εμφάνιση.
Ο Νοστράδαμος αναφέρει ότι η ανθρωπότητα θα ανακαλύψει μια μηχανή στο διάστημα που μας έστειλαν οι εξωγή’ι’νοι το 2017! Το Oumuamua;
 Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι το Oumuamua είναι ένας αστεροειδής που έφτασε στο Ηλιακό Σύστημα από ένα άλλο πλανητικό σύστημα. Ο συλλογισμός πίσω από αυτό ήταν ότι δεν είχε κώμα αερίου και σκόνης γύρω από αυτό, κάτι που παρατηρείται στους παγωμένους κομήτες όταν αρχίζουν να λιώνουν ή να διαλύονται.

Το 1899: Ο Tέσλα ανέπτυξε εξοπλισμό ραδιομετάδοσης υψηλής τάσης στο Κολοράντο Σπρινγκς. Ο Tέσλα ανακοίνωσε ότι έλαβε ένα ηλεκτρικό σήμα το οποίο φαίνεται να είναι έξυπνο. Το σήμα επαναλήφθηκε σαφώς περιοδικά με μια τόσο σαφή πρόταση του σε αριθμό και τάξη. Αυτό τον οδήγησε να πιστέψει ότι το σήμα ήταν εξωγήινη επικοινωνία με εξωγή’ι’νους. Στην αρχή υποτίθεται ότι προέρχονταν από τον Άρη. Αργότερα άλλαξε αυτή τη γνώμη και δήλωσε σε ένα από τα νέα του συνέδρια, ότι το σήμα έρχεται από κάπου αλλού στο διάστημα. ¹

Δεν με εκπλήσσει ότι ο Τέσλα ήξερε τις επικοινωνίες από τους εξωγήινους και πολλοί τον νόμιζαν ότι ήταν θορυβώδης. Όταν στην πραγματικότητα ανακαλύφθηκαν πολλά πράγματα, η κυβέρνηση τα κράτησε κρυφά από το κοινό.

Λίγα χρόνια αργότερα: Ο Guglielmo Marconi συνέλαβε ένα περίεργο άγνωστο τεχνητό σήμα.Στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 1960, ένας άλλος μυστηριώδης δορυφόρος ανακαλύφθηκε γύρω από τη γη. Αυτός ο μυστήριος δορυφόρος ήταν σε πολική τροχιά, που ούτε οι ΗΠΑ ούτε οι Ρώσοι ήταν ικανές εκείνη την εποχή να έχουν. Οι σοβιετικοί δορυφόροι είχαν κλίση σε γωνία 65 μοιρών με τον ισημερινό.

Υπολογίστηκε ότι το βάρος αντιτίθεται σε περίπου 15 τόνους, το οποίο είναι πάρα πολύ βαρύ για πυραύλους εκείνης της εποχής. Ταξίδεψε επίσης δύο φορές πιο γρήγορα από οποιονδήποτε γνωστό δορυφόρο την εποχή εκείνη. Το αντικείμενο ήταν ορατό και μελετήθηκε από πολλούς από τους αστρονόμους σε ολόκληρη τη χώρα. Αυτό είναι που ο Robert L. Johnson, διευθυντής του πλανητάριου Adler έπρεπε να πει για το αντικείμενο,

Το αντικείμενο,είπε ο Johnson,δεν έχει ακόμη την επιθυμία να διατηρήσει ένα τακτικό χρονοδιάγραμμα.« Δεν γνωρίζουμε πότε πρέπει να το προσέξουμε »λέει. «Εμφανίζεται μερικές νύχτες, και μερικές νύχτες δεν το κάνει.»

Οι τελευταίες παρατηρήσεις προτείνουν ότι το αντικείμενο μπορεί να έχει προστατευτικό στρώμα
Τώρα οι τελευταίες παρατηρήσεις από τους επιστήμονες του Oumuamua δείχνουν ότι το αντικείμενο έχει επιφανειακό στρώμα που είναι οργανικά πλούσιο. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι μπορεί να δώσει προστασία σε ένα πλούσιο σε πάγο εσωτερικό και να το προστατεύσει, από την εξάτμισή του, κατά τη διάρκεια της στενής συνάντησης με τον Ήλιο.

Ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, Alan Fitzsimmons, δήλωσε ότι όταν εντοπίστηκε για πρώτη φορά ο αστεροειδής, δεν έδειξε κανένα σημάδι ότι υπήρχε κομητική δραστηριότητα. Οι επιστήμονες έχουν τώρα τα φάσματα του αντικειμένου και αυτό έχει αποκαλύψει ότι είναι παρόμοια με αντικείμενα πλούσια σε πάγο που βρίσκονται στο εξωτερικό ηλιακό σύστημα.

Συνέχισε να λέει ότι όταν μιλάμε για τα φάσματα, αναφερόμαστε στη μέτρηση του φωτός από το αντικείμενο μαζί με τα στοιχεία από τα οποία κατασκευάζεται ο αστεροειδής. Στην περίπτωση του Oumuamua, έχει μια στρώση άνθρακα στην επιφάνεια, την οποία οι επιστήμονες έχουν αναφέρει σαν οργανικό παλτό.

Οι επιστήμονες περίμεναν να δουν τον πάγο στον αστεροειδή, αλλά δεν υπήρχε.
Ο αστεροειδής πέρασε 0,25 αστρονομικές μονάδες κοντά στον Ήλιο και στη συνέχεια βγήκε από το

Ηλιακό Σύστημα. Οι επιστήμονες αποκάλυψαν ότι καθώς η εγγύτητα ήταν τόσο κοντά, θα περίμενε κανείς να δει κάποια σημεία ότι ο πάγος γυρίζει από στερεό σε  αέριο, το οποίο ονομάζεται εξάχνωση. Ωστόσο, αυτό δεν αποδείχθηκε έτσι, αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι επιστήμονες θεώρησαν ότι ήταν ένας αστεροειδής και δεν είχε πάγο. Τώρα, η τελευταία μελέτη έχει δείξει ότι μπορεί να ήταν παγωμένος και με τη σειρά του  αλλάζει ,πώς θα μπορούσε να γίνει στο πλανητικό σύστημα ,από όπου προέρχεται;

Πολλές ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο παραμένουν αναπάντητες
Ο Fitzsimmons είπε ότι οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι δεν ήταν όπως οποιοσδήποτε άλλος αστεροειδής που βρίσκεται κοντά στον Ήλιο. Συνέχισε να λέει ότι προηγουμένως πίστευαν ότι πολλά αντικείμενα που βρίσκονται έξω από το ηλιακό σύστημα, όταν σχηματίζονται οι πλανήτες έχουν παγωμένο νερό και αυτό το αντικείμενο ταιριάζει με αυτές τις προσδοκίες. Το αντικείμενο είναι ασυνήθιστο και εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ερωτήματα που έχουν παραμείνει αναπάντητα. Αυτή τη στιγμή οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα από πού προέρχεται και ποιά είναι η ηλικία του 
, οι επιστήμονες έχουν μαντέψει ένα όριο 10 δισεκατομμυρίων ετών.

Οι επιστήμονες ελπίζουν τώρα ότι θα μπορέσουν να βρουν περισσότερα διαστρικά αντικείμενα στο μέλλον και να ανακαλύψουν από τι υλικά είναι κατασκευασμένα και αν έχουν πάγο ή όχι, καθώς θα μπορούσαν να αποκαλύψουν περισσότερα για το πώς έχουν σχηματιστεί άλλα πλανητικά συστήματα.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter