ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα νέα όπλα του Πούτιν δεν είναι ένα μήνυμα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε ο Πεσκόφ

ΔΙΕΘΝΗ. - 14 Μαΐ 2019 - 21:39
Loading...

© RIA Novosti/Sergei Guneev

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν
ΜΌΣΧΑ, 14 Μαΐου-Novosti. Ο Γραμματέας τύπου του Ρώσου Προέδρου Dmitri Peskov αρνήθηκε την εικασία ότι τα σημερινά Ρωσικά προεδρικά γεγονότα για νέα όπλα είναι ένα είδος σήματος για τις Ηνωμένες Πολιτείες να συζητήσουν θέματα αφοπλισμού.

Ο Πούτιν θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο την Τρίτη στο Σότσι. Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι την ίδια μέρα ο αρχηγός του κράτους θα εξετάσει τα δείγματα όπλων στο κέντρο δοκιμών των αεροδιαστημικών δυνάμεων (VKS) στην περιοχή του Αστραχάν.

«Όχι, αυτό δεν συμβαίνει . Γνωρίζετε ότι ο Πρόεδρος ασχολείται με τα θέματα του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος δύο φορές το χρόνο, και στοχεύει στην ανάπτυξη του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, και όχι στην αποστολή μηνύματος σε κάποιον. Αυτό είναι όλο. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να οικοδομήσουμε τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας-αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω «, ανέφερε ο Πεσσκόφ σε δημοσιογράφους σε απάντηση της σχετικής ερώτησης.

Πρόσθεσε ότι οι συναντήσεις του Πούτιν για το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα σχεδιάστηκαν «πολύ πριν από αυτή την μικρή διακοπή στο πρόγραμμά του, επιτρέποντάς του να δεχθεί τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών» Mike Pompeo.

https://ria.ru/

tokoutsavaki

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter