ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα Ρωσικά υποβρύχια ελέγχουν τα αεροπλανοφόρα των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μεσόγειο θάλασσα

ΔΙΕΘΝΗ. - 25 Απρ 2019 - 17:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Φωτογραφία: MO RF / mil.ru
Η ναυαρχίδα του υποβρύχιου στόλου της Ρωσίας “Πριγκιψ Βλαδίμηρος”
ΜΟΣΧΑ, 24 Απρ. – RIA Novosti. Τα Αμερικανικά αεροπλανοφόρα στην Μεσόγειο δεν θα μπορέσουν να αναγκάσουν τη Ρωσία να αλλάξει την ατζέντα της εξωτερικής της πολιτικής, είναι εκεί κάτω από τον έλεγχο του Ρωσικού Ναυτικού, ειδικότερα των πυρηνικών υποβρυχίων, δήλωσε ο πρώην διοικητής του Βόρειου Στόλου (1999-2001) στο RIA Novosti. Ο Ναύαρχος Vyacheslav Popov.

Νωρίτερα, ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία John Huntsman απείλησε τη Ρωσία με δύο αεροπλανοφόρα των Ηνωμένων Πολιτειών, που βρίσκονται στη Μεσόγειο θάλασσα. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε αεροπλανοφόρο εκπροσωπεί “100.000 τόνους διεθνούς διπλωματίας” και “καταδεικνύει στη Ρωσία ότι αν πραγματικά ελπίζει σε καλύτερες σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να σταματήσει τις αποσταθεροποιητικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο “.

“Τα αεροπλανοφόρα χωρίς τη συνοδεία μας πρακτικά δεν πηγαίνουν σε εκείνες τις περιοχές όπου υπάρχει πιθανή απειλή για τη Ρωσία. Όπως εμφανίζονται εκεί, έτσι υπάρχουν και οι δυνάμεις μας, πρώτα απ ‘ όλα, τα πυρηνικά υποβρύχια με τα κατάλληλα όπλα “-είπε ο Ποπόφ, σημειώνοντας ότι κάθε αεροπλανοφόρο-είναι” πολύ μεγάλη, σοβαρή δύναμη “, αλλά το Ρωσικό ναυτικό διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα για να το ελέγξει.
Επιπλέον, ο Ναύαρχος επέκρινε τη θέση του Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με τον Ποπόβ, το Ρωσικό ναυτικό δεν οδηγεί σε αποσταθεροποιητική δραστηριότητα, αλλά αντίθετα συμβάλλει στη βελτίωση της ασφάλειας στις περιοχές όπου εμφανίζονται τα πλοία του. Ταυτόχρονα κάλεσε το κύριο καθήκον του Ναυτικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι να διασφαλίσει “την ασφάλεια της χώρας του στις μακρινές προσεγγίσεις”.

https://ria.ru/

https://tokoutsavaki.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html#more

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…