ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα Τακτικά Πυρηνικά του Ιντζιρλίκ σε Βάση του ΝΑΤΟ στα Σκόπια …Για αυτό η «Κωλόσφιξη» των Νατοϊκών

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΔΙΕΘΝΗ. - 10 Φεβ 2019 - 10:41
Loading...

Πολλοί Στρατιωτικοί και όχι μόνο Αναλυτές δεν μπορούσαν να καταλάβουν την εμμονή των Ευρωπαίων της Ε. Ε και των Νατοϊκών  των ΗΠΑ για να εντάξουν τα Σκόπια  στην Συμμαχία του ΝΑΤΟ!

Κάποιοι  έλεγαν γιατί τόση επιμονή αφού η Σερβία που είναι στην άλλη πλευρά, δεν είναι Ικανή Πολεμικά να αντιπαρατάξει Δυνάμεις τέτοιες που να απειλούν την Ασφάλεια της Περιοχής για την οποία δήθεν κόπτεται το ΝΑΤΟ!

Βρέθηκαν οι Κατάλληλοι  ένθεν και εκείθεν και το θέμα της Ένταξης των Σκοπιανών πέρασε με την

αναγνώριση του Ονόματος  απο την Ελλάδα ,αφού υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες  …

Μετά και την δήλωση του Τράμπ για πλήρη αποχώρηση των Αμερικανικών Δυνάμεων μέχρι και το τέλοw Απριλίου και την Ανάπτυξη των Τουρκικών Δυνάμεων στα Βόρεια της Συρίας ,πράγμα το οποίο θα σημαίνει το τέλος του Κουρδιστάν …οι Αλλαγές στη περιοχή θα είναι Ραγδαίες !

Ο Πούτιν Αναπτύσσει  υπερηχητικούς Πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν παντού …Οι Νατοϊκοί έμειναν πίσω  και η αποχώρηση των ΗΠΑ απο την δέσμευση της Συμφωνίας των Πυρηνικών …ανοίγει ο δρόμος των  Τακτικών Πυρηνικών !

Το Σύνολο των Νατοϊκών Όπλων μεταφέρθηκαν απο τη Βάση του Ιντζιρλίκ στην Ιορδανία ..Εκτός των Πυρηνικών ,αλλά εκτός του είναι πολύ μακριά για την Υποστήριξη δεν υπάρχει λόγος να  βρίσκονται στη Μέση Ανατολή αφού δεν υπάρχει ο «εχθρός Στόχος»

Γνώστες της Ελληνικής Πραγματικότητας στην Ελλάδα οι Αμερικανοί γνωρίζουν από πρώτο χέρι οτι σε καμιά περίπτωση η Αθήνα  δεν θα αποδεχόταν την Αποθήκευση και ανάπτυξη Πυρηνικών στον Ελλαδικό Χώρο …Έβαλαν σε εφαρμογή το Στρατηγικό Σχέδιο  την Ένταξης των Σκοπιανών στο ΝΑΤΟ!

Το πόσο εύκολα αγοράζονται Συνειδήσεις Πολιτικών στα Σκόπια αποδείχθηκε περίτρανα ...Την Αποκάλυψη της Μεταφορά των Πυρηνικών της Βάσης του Ιντζιρλίκ στα Σκόπια την έκανε και ο τ.ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος ,αλλά πέρασε στα ψιλά !!!

Η Αεροπορική Βάση Ιντζιρλίκ αποτελεί έδρα της 10ης Τακτικής Αεροπορικής Διοίκησης (10. Ana Jet Üs Komutanlığı) της 2ης Διοίκησης Πολεμικής Αεροπορίας (2. Hava Kuvvet Komutanlığı) της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας (Türk Hava Kuvvetleri). Οι άλλες μονάδες βρίσκονται στη Μυρσυφών (LTAP), στη Μαλάτεια/Ερχάτς (LTAT) και στο Ντιγιάρμπακιρ (LTCC).[3]

Air Force Chief of Staff Gen. David L. Goldfein and Chief Master Sgt. of the Air Force Kaleth O. Wright speak with U.S. Air Force Airmen assigned to the 22nd Expeditionary Air Refueling Squadron during a visit at Incirlik Air Base, Turkey, Dec. 23, 2018.

Η Αεροπορική Βάση Ιντζιρλίκ φιλοξενεί συμπλήρωμα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ με περίπου πέντε χιλιάδες αεροπόρους, με αρκετές εκατοντάδες αεροπόρων από τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία και την Τουρκική Πολεμική Αεροπορία επίσης παρόντες, από τα τέλη του 2002.

Η κύρια μονάδα που σταθμεύει στην Αεροπορική Βάση Ιντζιρλίκ είναι η 39η Πτέρυγα Αεροπορικής Βάσης (39 ABW) της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Η Αεροπορική Βάση Ιντζιρλίκ διαθέτει αεροδιάδρομο μήκους 3.048 m (10.000 ft),[4] που βρίσκεται μεταξύ των περίπου 57 καταφυγίων αεροσκαφών. Τα τακτικά πυρηνικά όπλα είναι αποθηκευμένα στη βάση.[5]

veteranos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter