ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 14 Ιούν 2018 - 11:50
Loading...

Η συγκυβέρνηση των ΤΣΙΡΙΖΑΝΕΛΩΝ δεν σταματά πουθενά, με κάθε τρόπο προσπαθούν να παραμείνουν κολλημένοι στις καρέκλες τους και να καθυστερήσουν την σίγουρη πτώση τους που θα είναι και η πλέον ηχηρή πτώση Κυβέρνησης στην Ελλάδα.

Το ονοματολογικό των Σκοπίων κυριαρχεί στον Δημόσιο διάλογο με συνεχείς παραχωρήσεις και σύνθετη ονομασία. Δηλαδή εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας, ενώ επανειλημμένως έχουν προταθεί

ονόματα με γεωγραφικό προσδιορισμό (Βαρντάσκα, Βαρντάνια, Νοτιοσλαβία) που δεν περιέχεται το όνομα της Μακεδονίας μας.

Εν τω μεταξύ οι Μακεδονικές οργανώσεις στην Ελλάδα και σε όλο τον Κόσμο έχουν ξεσηκωθεί, καθ’ όν χρόνο η συγκυβέρνηση έχει ξεχάσει ότι διαθέτει σε όλα τα Διεθνή φόρα που συμμετέχει το δικαίωμα του ΒΕΤΤΟ.

Οι δύο απαχθέντες στρατιωτικοί μας που έχουν απαχθεί από την Τουρκική Στρατό-Χωροφυλακή παραμένουν κρατούμενοι χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και παρόλο που ελέχθη ότι θα τους χορηγούσαν Διπλωματικά Διαβατήρια (η μήπως δεν τους χορηγήθηκαν τελικά ;).

Ο τρελός γείτονας σουλτάνος Ρ.Τ. Ερντογάν όσο βλέπει να εξανεμίζονται τα ποσοστά του εν όψει των προεδρικών εκλογών στην γείτονα χώρα, βάζει τα τσιράκια του να εκτοξεύουν απειλές προς Ελλάδα, ΗΠΑ και κάθε αντιτιθέμενο στις απόψεις του. (μήπως σας θυμίζει κάποιους;;;).

Ο μύθος της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια και την μείζονα κρίση, έχει διαγραφεί με την προετοιμασία ενός ακόμη κατορθώματος της συγκυβέρνησης με την προετοιμασία και διαπραγμάτευση ενός ακόμη μνημονίου ακόμη βαρύτερου και αβάστακτου που θα διαλύσει παντελώς τον κοινωνικό ιστό της χώρας και θα διαλύσει τα πάντα με τις προβλέψεις τεραστίων πλεονασμάτων του ύψους 5,5% το 2021.

Η μείωση των συντάξεων έχει πάρει τον δρόμο της σε ποσοστό 18% που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε απόλυτη υφαρπαγή των όσων περιουσιακών στοιχείων έχουν απομείνει στους συνταξιούχους.

Η πολιτική αλητεία έχει αναχθεί σε καθημερινή πολιτική πρακτική, η προσβολή των Εθνικών συμβόλων, της Θρησκείας και της Οικογένειας συνιστούν την ανυπαρξία του πολιτικού ήθους των συγκυβερνώντων.

Δεν είναι απλά επικίνδυνοι, είναι πολιτικοί εγκληματίες και πρέπει να ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ

Ο Αντιπρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Άγγελος Μπαβέλλας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter