ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τελικά εσείς στις ΜΚΟ δεν ντρέπεστε ; Πόσος ψυχοσυναισθηματικός εξαναγκασμός ; Πόσος εμπαιγμός ακόμα ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 7 Απρ 2019 - 9:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τής Κωσταντινιάς Ντέμου

Οι ψυχές των θυμάτων και οι φυλακισμένοι μετανάστες ,θα μας φωνάζουν μέσα από τα χρόνια της σκλαβιάς τους!

Στο ρεζουμέ !!!

Παρακάτω μια Άποψη χωρίς ιδιοτέλεια, αφορισμούς, δογματισμούς σχετικά με τους εγκλωβισμένους ανθρώπους στο σκλαβοπάζαρο της Δύσεως και ο λόγος εγκλωβισμού μεταξύ άλλων, είναι διότι στις πλάτες

των εξαπατημένων θυμάτων δουλεμπόρων χτίστηκαν υπουργεία και Υπουργικές θέσεις με υπέρογκους μισθούς που πληρώνει ο ελληνικός λαός .

Οι κατ`επάγγελμα ανθρωπιστές με μηνιάτικο, ΜΚΟ… με προσφορά ένα πιάτο μακαρόνια, ένα χρηματικό βοήθημα, και σχεδόν με εξαναγκασμό ελληνοποιήσεις για ψήφους , έχει φτιαχτεί ένα έμψυχο στοκ εμπόρευμα οικόσιτων, που πλέον δεν έχουν κανένα όνειρο

Είναι αναγκασμένοι να ζουν σε μια ανοικτή φυλακή, σ’ ένα σκλαβοπάζαρο… Άνθρωποι με σκυλεμμένη προσωπικότητα, που στην εξαπάτηση, και τον εξαναγκασμό από απατεώνες εμπόρους και κλόουν πολιτικάντηδες, που έστησαν πολέμους φτώχεια ανέχεια στις πατρίδες τους, αναγκάστηκαν να πέσουν στα δίχτυα δουλεμπόρων της Δύσης , αναγκάστηκαν να παραδώσουν τον ορυκτό θησαυρό στους κλόουν… έφυγαν από τα πατρώα εδάφη τους εγκατέλειψαν τα σπίτια τους , τον πλούτο της πατρίδας τους , γιατί κυνήγησαν ένα όνειρο ζωής…

Τελικά κατέληξαν αιχμάλωτοι σε ένα σκλαβοπάζαρο, – άλλοι ορίζουν τις ζωές τους-, για φασόν εργασία στα εργοστάσια των Δυτικών .

Το χρήμα ρέει εν αφθονία στις τσέπες των επίδοξων … κορόιδα είναι να απελευθερώσουν τους αιχμάλωτους ???

Παντελονιάζουν οι επαγγελματίες ανθρωπιστές χρήμα με το τσουβάλι όπως λέει και ο λαός…!!!

Αλήθεια γιατί δεν τους χορηγεί η ΕΕ, ΗΠΑ – κλπ, επιδότηση από 20.000 ευρώ ανά οικογένεια, και να πάνε στις πατρίδες τους να συνεχίζουν την ζωήν τους με άλλες συνθήκες και από εκεί που την σταμάτησαν, πριν πέσουν στα δίκτυα των δουλεμπόρων και καταλήξουν στο σκλαβοπάζαρο αιχμάλωτοι ???

Ας Θυμηθούμε τι έλεγε ο Αλε6 πριν γίνει εξουσία είπε ότι, θα δοθούν ταξιδιωτικά έγραφα και οι άνθρωποι αυτοί θα μπορούν να πάνε όπου θέλουν, και αντ`αυτού, γίνονται κατ`εξαναγκασμό ελληνοποιήσεις.
Αλλά και πάλι δεν μπορούν να φύγουν από την φυλακήν τους… Τελικά είναι και ο λόγος που μέσα στην κοινωνία των αιχμάλωτων και στις συζητήσεις του λαού μέσα στα καφενεία
στις πλατείες και στους δρόμους λένε, ότι πλέον μόνο από Χ.Α περιμένουν να λυθεί το πρόβλημα της σκλαβιάς τους… μιας και απ`όλους ξεπουλήθηκαν τα όνειρα και οι ελπίδες τους !!!!

Τελικά εσείς στις ΜΚΟ δεν ντρέπεστε ; Πόσος ψυχοσυναισθηματικός εξαναγκασμός ; Πόσος εμπαιγμός ακόμα ;

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…