ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΡΥΜΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ. ΑΝΑ 160Μ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 9 Σεπ 2018 - 20:10
Loading...

Bobonis Tasos

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΘΕΤΙΔΟΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΑ ΑΚΤΗ (ΟΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1.300 ΜΕΤΡΩΝ 6 ΜΙΚΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ 2 ΔΡΟΜΟΙ, ΗΤΟΙ ΑΝΑ 160Μ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΟΜΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ, ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ 20 ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ

ΘΑΛΑΣΣΑ, ΗΤΟΙ ΑΝΑ 65 ΜΕΤΡΑ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΑ ΑΚΤΗ (36 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 20ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ-ΟΙΚΙΣΜΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΛΗ Η ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΑ ΑΚΤΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΥΜΝΗ.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΟΥΤΕ Η ΡΥΜΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter