ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τεράστιος ωκεανός κάτω από τον φλοιό της γης με περισσότερο νερό από ό,τι στην επιφάνεια! WEF «το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα»

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 15 Απρ 2023 - 11:06
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει δηλώσει ότι «το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα» και διέταξε τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να ξεκινήσουν τη διανομή νερού στα σπίτια των ανθρώπων για να «καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή», ωστόσο στην πραγματικότητα δεν υπάρχει έλλειψη νερού.

Η ελίτ δεν θέλει να το ξέρετε αυτό, αλλά οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι υπάρχει ένας τεράστιος ωκεανός που περιέχει τεράστια αποθέματα νερού κάτω από τον φλοιό της Γης.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το νερό αποθηκεύεται μέσα στο βράχο του μανδύα σε μια κατάσταση σαν σφουγγάρι, που δεν είναι υγρό, στερεό ή αέριο, αλλά αντίθετα σε τέταρτη κατάσταση. Αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένα τεράστιο απόθεμα νερού 400 μίλια υπόγεια αποθηκευμένο σε βράχο γνωστό ως «ringwoodite».

Η επιστημονική εργασία με τίτλο «Η αφυδάτωση που λιώνει στην κορυφή του κάτω μανδύα» δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science και παρουσίασε τα ευρήματα.

«Ο δακτύλιος είναι σαν ένα σφουγγάρι, που απορροφά νερό, υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στην κρυσταλλική δομή του ringwoodite που του επιτρέπει να προσελκύει υδρογόνο και να παγιδεύει νερό», δήλωσε ο γεωφυσικός Steve Jacobsen.

«Αυτό το ορυκτό μπορεί να περιέχει πολύ νερό υπό συνθήκες βαθύ μανδύα», πρόσθεσε ο Jacobsen, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας πίσω από την ανακάλυψη.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι επιτέλους βλέπουμε στοιχεία για έναν κύκλο νερού ολόκληρης της Γης, που μπορεί να βοηθήσει στην εξήγηση της τεράστιας ποσότητας υγρού νερού στην επιφάνεια του κατοικήσιμου πλανήτη μας. Οι επιστήμονες αναζητούν αυτό το βαθύ νερό που λείπει εδώ και δεκαετίες».

Η υψηλή περιεκτικότητα σε νερό της μεταβατικής ζώνης έχει εκτεταμένες συνέπειες

Οι επιστήμονες έκαναν τα ευρήματα αφού μελέτησαν τους σεισμούς και ανακάλυψαν ότι τα σεισμόμετρα μάζευαν κρουστικά κύματα κάτω από την επιφάνεια της Γης.

Από αυτό, κατάφεραν να διαπιστώσουν ότι το νερό συγκρατούνταν στον βράχο που είναι γνωστός ως ringwoodite.

Εάν ο βράχος περιείχε μόλις 1 τοις εκατό νερό, θα σήμαινε ότι υπάρχει τρεις φορές περισσότερο νερό κάτω από την επιφάνεια της Γης από ό, τι υπάρχει στους ωκεανούς στην επιφάνεια.

Υπάρχει περισσότερο από αρκετό νερό για να συντηρηθεί η ζωή με άνετο τρόπο στη γη. Και όμως η ελίτ της παγκοσμιοποίησης κατασκευάζει άλλη μια κρίση και θέλει να μοιράσει νερό στα σπίτια για να τιμωρήσει και να υποβαθμίσει την ανθρώπινη φυλή.

thepeoplesvoice.tv

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr