• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Της Ιωάννας Υψηλάντη Η πείνα απειλεί το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Οι τιμές των προϊόντων έχουν φτάσει στον…

4 έτη ago
in ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
0
0
SHARES
1
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Η πείνα απειλεί το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Οι τιμές των προϊόντων έχουν φτάσει στον… Θεό και η κυβέρνηση της Ολλανδίας αποφάσισε να μειώσει την ζωική παραγωγή, κατά 30%, προκαλώντας, τεράστιες αντιδράσεις των αγροτών της χώρας.

Αιτία, σύμφωνα με την Ολλανδική κυβέρνηση, είναι η “κλιματική αλλαγή”, λες και το κλίμα θα το ρυθμίσει ο κάθε διαπλεκόμενος και όχι η ίδια η Φύση! Πόσες φορές θα το πούμε;; Άλλο το κλίμα, άλλο το περιβάλλον, λαμόγια!

Το πόσο γελοία είναι αυτή η αιτιολογία, φαίνεται και από τα φουγάρα των ενεργειακών σταθμών, που μπήκαν μπροστά, καταναλώνοντας κάρβουνο και λιγνίτη, προϊόντα που τα είχαν ενοχοποιήσει, για την “κλιματική αλλαγή”, αλλά τώρα δεν βγάζουν τσιμουδιά. “Οι κυρώσεις λειτουργούν” μπρε!

Ωστόσο, η βασική αιτία, για τις περικοπές παραγωγής προϊόντων κατανάλωσης ζωικού κρέατος είναι η εφαρμογή του σχεδίου της “Μεγάλης Επαναφοράς”, που ξεκίνησε να υλοποιείται με την “πανδημία” και σύμφωνα με τις αποφάσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. “Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος”. “Θα τρως έντομα και θα σου αρέσουν!”

Και λαός που πεινάει, ζητιανεύει. Παρακαλάει τον αφέντη, που κατέχει την τροφή, να του δώσει να φάει. Εκεί έρχεται ο Γκέιτζ, που έχει αρχίσει, ήδη, να παράγει την “συνθετική μπριζόλα” και σύντομα θα τον δούμε να διαφημίζει και την παραγωγή “συνθετικού ψαριού”, γιατί, όπως μπορεί να μας πει,  τα ψάρια “τρώνε πλαστικά, στις θάλασσες” και αυτός ο “Θεός” θα μας σώσει.

Για να πιάσει τόπο η ….παραγωγή του, πρέπει πρώτα να βρεθεί η κατάλληλη και “πιστευτή” δικαιολογία, που θα διαφημιστεί, από ΜΜΕ και ΜΚΟ, από ΟΗΕ και ΠΟΥ, από “ζωόφιλους”, “ψαρόφιλους”, “κοτόφιλους”, που θα καταναλώνουν σε απ΄ευθείας μετάδοση την αηδιαστική μπριζόλα του Γκέιτζ, προστατεύοντας το κλίμα και τα “κακόμοιρα τα ζώα”.

Πολύ πρόσφατα, αυτός ο άσχετος με την επιστήμη, αλλά πολύ καλός στο “δούναι και λαβείν”,  αγόρασε και νέες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, στις ΗΠΑ, για να τρώμε περισσότερα μεταλλαγμένα λαχανικά και φρούτα, παραγωγής του ιδίου. Το χρήμα να ρέει και να διαφθείρει κυβερνήσεις, “επιστήμονες” και διεθνείς Οργανισμούς! Ποιος ενδιαφέρεται, τώρα, για τους ανθρώπους!
Ούτε και οι ίδιοι!

Όσο για τα παρόμοια δικά μας τεκταινόμενα, οι αγρότες αντί να τα κλείσουν όλα και να βγουν στους δρόμους, ξεπατώνουν τις καλλιέργειες τους, που έχουν γίνει εντελώς ασύμφορες, λόγω των κυρώσεων, που τρέξαμε να υιοθετήσουμε, εναντίον της Ρωσίας, εδώ και 8 χρόνια.
Κι ας πεινάνε οι Έλληνες! Τα κεράσια στην χωματερή, τα βερύκοκα, στην χωματερή, τα πορτοκάλια στην χωματερή, για να αυξάνεται λόγω έλλειψης, η τιμή τους στον πάγκο και να διευκολύνονται οι εισαγωγές, από άλλες χώρες.

Ζήτω η υπνωτισμένη Ελλάς!

Σιχάθηκα την αναισθησία μας!

http://www.press-gr.com/2022/07/binteo.html
Tags: slide5
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;
Slider

Γιατί τόσοι Εβραίοι αναζητούν εξωγήινους;

by admin
1 ώρα ago
Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε
Slider

Το Ψηφιακό Θηρίο Προελαύνει: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ Θέλει να Μας Κάνει Ανθρώπους-Δεδομένα και η Αντίσταση που Οφείλουμε να Προβάλουμε

by admin
4 ημέρες ago
Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!
Slider

Είναι ΑΝΩΜΑΛΟΙ! «Εποχή Όργουελ» μετά την απόφαση της ΕΕ για έλεγχο των επικοινωνιών: Μπλοκαρίστηκε ακόμα και φωτό μάνας με παιδί!

by admin
6 ημέρες ago
Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.
Slider

Ο ΠΟΥ και ο Μακρόν προωθούν παγκόσμιο διαδικτυακό λοκντάουν με υποχρεωτική ψηφιακή ταυτοποίηση.

by admin
2 εβδομάδες ago
Next Post
Το «Παγκόσμιο Δίκτυο Υγείας» κήρυξε ως «πανδημία» την ευλογιά των πιθήκων με δελτίο τύπου στο οποίο παροτρύνει τον Π.Ο.Υ να πράξει το ίδιο…Έρχεται η εφαρμογή της «Διεθνούς Συνθήκης Διαχείρισης Πανδημιών»…;

Το «Παγκόσμιο Δίκτυο Υγείας» κήρυξε ως «πανδημία» την ευλογιά των πιθήκων με δελτίο τύπου στο οποίο παροτρύνει τον Π.Ο.Υ να πράξει το ίδιο...Έρχεται η εφαρμογή της «Διεθνούς Συνθήκης Διαχείρισης Πανδημιών»...;

Τιερί Μεϊσάν : Η καταβύθιση της ειρήνης στην Ευρώπη

Τιερί Μεϊσάν : Η καταβύθιση της ειρήνης στην Ευρώπη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr