• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Της υποταγμένης Δικαιοσύνης. Της “επιστημοσύνης” των αυλικών. Της τρομολαγνείας των αργυρώνητων ΜΜΕ…

5 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Όλα ξεκίνησαν με τρόμο. Το ισχυρότερο όπλο.

Πρώτα η χρεωκοπία. “Έρχεται το… ΔΝΤ”.

“Τι είναι το ΔΝΤ;;” ρώταγαν οι απολιτίκ τρέντι της εποχής, έντρομοι για το άγνωστο. Βλέπεις δεν ήταν της μόδας η ενασχόληση με τα κοινά. Ενοχλούσε τους κυβερνήτες, που δανείζονταν αβέρτα, αδιαφορώντας για το μέλλον της χώρας και επικράτησε το “δεν μιλάμε, για πολιτική, για ποδόσφαιρο και θρησκείες”.

Όταν άρχισε ο κόσμος ν΄αντιλαμβάνεται την κατάσταση και να διαμαρτύρεται, μπήκαν φωτιές στην Μαρφίν, στα Πολυτεχνεία, στις διαδηλώσεις, για να επικρατήσει και πάλι ο τρόμος. Μετά, ξεγελαστήκαμε, από ψεύτικες ταρζανιές, για δημοψηφίσματα και αποχωρήσεις-αποσχίσεις κομμάτων, δήθεν ανταρτών, που ωστόσο είχαν ψηφίσει τα πάντα, ενόψει του τρόμου ότι δεν θα είχαμε φάρμακα και κωλόχαρτο.

Βιώσαμε τ΄αποτελέσματα της υποταγής μας και της υπομονής μας. Μας τα πήραν ΟΛΑ! Μισθούς, συντάξεις, Ταμεία, επικουρικά, τιμαριθμικές αναπροσαρμογές, εργατικές κατοικίες, σταθερή δουλειά, επιδόματα ανεργίας, δωρεάν παιδικούς σταθμούς, εκδρομές, κοινωνικά επιδόματα και όλα, όσα είχαμε πληρώσει με αίμα και ιδρώτα, γι΄αυτές τις παροχές και για την ανάπτυξη της χώρας. Αεροδρόμια, λιμάνια, τρένα, τηλεφωνία, εθνικές οδούς, ηλεκτρική ενέργεια.

Είδαμε, για πρώτη φορά, ανθρώπους άστεγους, άλλους να τρώνε απ΄τα σκουπίδια ή απ΄τα συσσίτια, άλλους να πεθαίνουν απ΄το κρύο και από τα μαγκάλια και την εγκληματικότητα να δίνει ρέστα.

Τι κερδίσαμε;;

Μείναμε υποχείριο των Τραπεζών, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο το χρέος. Παρ΄όλες τις στερήσεις μας! Παρ΄όλες τις περικοπές και την λεηλασία του πλούτου της χώρας.

Μείναμε τρομαγμένοι και ανήμποροι!

Το ίδιο τρομαγμένοι, όπως και σήμερα, που μας αφαιρούν ακόμα και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα μας, για να πλουτίζουν εταιρίες και πολιτικοί, που δίνουν τις εντολές, αλλά δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη!

Τρομαγμένοι δεχτήκαμε να συνεργαστούμε, για την επιβολή των πιο αντιδημοκρατικών μεθόδων, εξαιτίας μιας “πανδημίας”. Που μας τρομοκράτησε για τις ζωές μας, αλλά όχι για τις ελευθερίες μας. Που δίχασε τις κοινωνίες, για να περάσει το αφήγημα της μίζας και της καταστολής. Των μέτρων και των προστίμων. Της υποταγμένης Δικαιοσύνης. Της “επιστημοσύνης” των αυλικών.

Της τρομολαγνείας των αργυρώνητων ΜΜΕ, που υπνωτίζουν με ασύστολα ψεύδη και λογοκρισίες τον τηλεθεατή. Αυτόν, που τους πληρώνει, όσο τους βλέπει.

Και τέλος, είδαμε τα φοβισμένα ανθρωπάκια της εστίασης και της διασκέδασης να μετατρέπονται σε μπάτσους του συστήματος, ελέγχοντας πιστοποιητικά και ταυτότητες των συμπολιτών τους, για να έχουν πληρότητα, στα μαγαζιά τους.

Είναι, είμαστε, οι ίδιοι “δικαιωματικοί”, που δεν δεχόμαστε διακρίσεις, για τους ομοφυλόφιλους, για τους πρόσφυγες και μετανάστες, για τους Ρομά και τους αλλόθρησκους με νόμους, αλλά δεχόμαστε την διάκριση σε εμβολιασμένους και μη. Πόσο γελοίοι! Πόσο υποκριτές! Δεχθήκαμε το κοινωνικό μπούλιγκ των κομματικών ηγεσιών, στον συμπολίτη μας, για μία προσωπική του επιλογή. Δεχθήκαμε όλα όσα οι τύραννοι μας επέβαλαν, χωρίς ν΄αναρωτηθούμε για τίποτα! Χωρίς να ψάξουμε, χωρίς να βλέπουμε την πραγματικότητα. Υπνωτισμένοι!

Και “κερδίσαμε”!

Την “ησυχία μας” και την θανάτωση της “κατσίκας του αλλουνού”!

Μπράβο μας! Για το επαναλαμβανόμενο λάθος μας!

http://www.press-gr.com/2021/12/blog-post_546.html

Tags: slide6
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Κυψέλη: Αφγανός δολοφόνησε Βρετανίδα γιατί ήταν Χριστιανή και δεν… τρέχει τίποτα!
Slider

Κυψέλη: Αφγανός δολοφόνησε Βρετανίδα γιατί ήταν Χριστιανή και δεν… τρέχει τίποτα!

by admin
15 ώρες ago
«Ιδιωτικοποιήστε και τη μάνα που σας γέννησε…»- Η εναέρια σύγκρουση των ελικοπτέρων που θα αποδοθεί σε «ανθρώπινο λάθος»
ΑΠΟΨΕΙΣ

«Ιδιωτικοποιήστε και τη μάνα που σας γέννησε…»- Η εναέρια σύγκρουση των ελικοπτέρων που θα αποδοθεί σε «ανθρώπινο λάθος»

by admin
23 ώρες ago
Το Μεγάλο Σκοτάδι: 12 Μήνες Χωρίς Ίντερνετ και η Σκληρή Αλήθεια για τη Μελισσοκομία
ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Μεγάλο Σκοτάδι: 12 Μήνες Χωρίς Ίντερνετ και η Σκληρή Αλήθεια για τη Μελισσοκομία

by admin
24 ώρες ago
ΔΕΝ Χρειάζονται Πλέον Εκλογές, Αρκούν οι Δημοσκοπήσεις!.. Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου
ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΝ Χρειάζονται Πλέον Εκλογές, Αρκούν οι Δημοσκοπήσεις!.. Αριστοφανικό πιπεράτο του Γιώργου Πιπερόπουλου

by admin
1 ημέρα ago
Next Post
Να μας πουν οι τηλε-ΕΙΔΙΚΟΙ: πως ξέρουν ποια κρούσματα είναι ΔΕΛΤΑ και ποια ΟΜΙΚΡΟΝ, αφού χρησιμοποιούν το ίδιο RAPID TEST;;; VIDEO

Να μας πουν οι τηλε-ΕΙΔΙΚΟΙ: πως ξέρουν ποια κρούσματα είναι ΔΕΛΤΑ και ποια ΟΜΙΚΡΟΝ, αφού χρησιμοποιούν το ίδιο RAPID TEST;;; VIDEO

Πότε η ενεργειακή κρίση θα γίνει επικίνδυνη – Φόβοι για γενικευμένο κραχ σε όλο τον πλανήτη

Πότε η ενεργειακή κρίση θα γίνει επικίνδυνη - Φόβοι για γενικευμένο κραχ σε όλο τον πλανήτη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr