ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τιμητική η αναφορά γιά τους Έλληνες Σπαρτιάτες αλλά μισή αλήθεια

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 5 Αυγ 2022 - 11:25
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τιμητική η αναφορά γιά τους Έλληνες Σπαρτιάτες αλλά μισή αλήθεια.

Πράγματι οι Σπαρτιάτες ήταν κάθε στιγμή, ώρα, ημέρα έτοιμοι να θυσιαστούν γιά την πατρίδα. Και λέγοντας ΠΑΤΡΙΔΑ εννοούσαν όλα όσα οι σύγχρονοι εφιάλτες, κυβερνήτες ,βουλευτάδες, πολιτικοί, θρησκευτικοί ταγοί δεν τολμούν να αναφέρουν. Γιατί; Γιατί τα μάτια και τα αυτιά αυτών που τους χαρτζηλικώνουν (γιά να προδίδουν τη χώρα τους) είναι στραμμένα επανω τους και το ξέρουν καλά. Χωρίς τις “πλάτες” τους καταρρέουν ως χάρτινος πύργος. Άσχετο ότι πλησιάζει ή ώρα που θα είναι τόσο γενικευμένη και σφοδρή η κατάρρευση ,που ούτε οι πάτρωνες ούτε τα δουλικά θα μπορούν να σώσουν ΚΑΝΕΝΑΝ.

Αλλά ας επιστρέψουμε και ας αναδείξουμε την άλλη μισή αλήθεια…

Η Σπάρτη εκτός από σπουδαίους άντρες διέθετε και σπουδαίες γυναίκες. Σπουδαίες ΜΑΝΑΔΕΣ ,συντρόφους, οικογενειάρχες και πατριώτισσες.

Oχι αργόσχολες εκπορνευόμενες influencerς που μας προπαγανδίζουν από το πρωί ως το άλλο πρωί, μόνο την ενασχόλησή τους με τα υπογάστριά τους και τα υπογάστρια των πραγματικών ή φανταστικών συντρόφων τους. Δεν ξεβρακώνονταν προς δημόσια πρόκληση γιά το ποιά έχει καλύτερα κ..μέρια ή βυζι@!!!

Είχαν πρώτο μέλημα την ΤΙΜΗ.

Λέξη ΑΓΝΩΣΤΗ πιά γιά γυναίκες και άνδρες, αφού η αξία των ανθρώπων πιά δεν αναζητείται στα προαιώνια πρότυπα ,αλλά στις σιλικόνες και τα εξαρτήματα που μπάζουν και βγάζουν αδιάκριτα και αηδιαστικά.

Οι γυναίκες πλέον αισθάνονται “ωραία” μόνο αν ακούσουν βρομόλογα γιά την εμφάνισή τους και καθόλου δεν νοιάζονται γιά την γνώμη και την εικόνα της οικογένειας, του συζύγου και των παιδιών. Οι γυναίκες έγιναν έτοιμες να μεταβληθούν σε εικοσιτετράωρες ΜΑΙΝΑΔΕΣ και όχι γιά Αντιγονες, Πηνελόπες, Γοργώ (σύζυγος του Βασιλιά της Σπάρτης ΛΕΩΝΙΔΑ).

Πρότυπα τώρα τα ξέκωλ@ των μπανιστιρτζήδικων ηλεκτρονικών μέσων. Κινητών, τηλεοράσεων, υπολογιστών κ.α που σαν ηρωίνη απλώνεται στο νού μας και μας παρουσιάζει ψεύτικες αξίες, ψεύτικες αλήθειες γιά τις οποίες εύκολα δινόμαστε έστω και αν αυτό σημαίνει τον ΘΑΝΑΤΟ.

Το δυστύχημα είναι ότι και οι άνδρες επιζητούν τέτοιες γυναίκες αλλά γιά παρτενέρ σε μερικές συνευρέσεις ,άντε κανένα ταξίδι, ίσως και κάποιες διακοπές. Και βέβαια αυτό να αφορά τις γυναίκες άλλων. Γιά τις δικές μας γυναίκες και κόρες όχι βέβαια, και ίσως αυτό το ανεπαρκές να κρατάει την κοινωνία ΟΡΘΙΑ!!!

Τα πάντα γιά τα υπογάστρια μέχρι τουλάχιστον να περάσει η μπογιά μας. Και μετά; Έ,τότε μπορεί να θυμηθούμε ότι κάπου έχουμε φυτέψει κάτι παιδιά, που τώρα όμως μεγάλωσαν και δεν θέλουν πολλά πολλά μαζί μας. Είναι έτοιμα να κάνουν αναπαραγωγή όσων είδαν και αντέγραψαν από την influencer μάνα ή των τσοντάκια και αδιάφορο πατέρα και έτσι “χάσμα μέγα εστήρικτε” μέσα στην οικογένεια και βέβαια στην Πατρίδα.

Έτσι οι υπονομευτές της Νέας Τάξης πραγμάτων διάβρωσαν εκ θεμελίων την σύγχρονη Ελληνική κοινωνία αφού μας μετέτρεψαν σε αποκτηνωμένους θαυμαστές οπισθίων και μασταριών, μέχρι να μαςαποχαυνώσουν και να μας ρίξουν απαράσκευους στις ορέξεις των ορδών των εποίκων που μας κατακλύζουν.

Τελικά! Τιμή στους Λεωνήδες.

Τιμή στη Γοργώ και τις Σπαρτιάτισσες αλλά από ποιούς αυτούς που γίνονται λιώμα στα πόδια και τα απόκρυφα των σταρλετών και των “προβεβλημένων” της υποκουλ-τούρας του Σόρος και των ομοιών του; Σε αυτούς που δεκαετίες μεθοδικά, επιθετικά και αναίσχυ-ντα μολύνουν κάθε ιερό και όσιο, της φυλής, του έθνους της οικογένειας και κάθε παραδοσιακά σκεπτόμενου και με αρχές ,έντιμου ανθρώπου.

Όχι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!! Δεν είναι αυτή η κανονικότη-τα. Είναι η παράδοση και οι αρχές με τις οποίες μεγαλώσαμε, μέχρι που βάλαμε στο σπίτι μας τους διαφθορείς της τεχνολογίας, με τους οποίους επιχειρούν να μας δέσουν χειροπόδαρα, κάτι δουλοπάροικοι “αφεντάδες” τύπου Πιερακάκη (θαυμαστή του Καμπαλιστή Χαράρι) και όσων τον προσέλαβαν και τον ακολουθάνε.

Πολιτικά κατάλοιπα μιάς αδιάντροπης διεφθαρμένης “νομενκλα-τούρας” του ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟΥ. Άμποτε η ώρα της καταστροφής του.

Όταν οι άνδρες,οι γυναίκες και τα παιδιά θα ξαναβρούν αξιοπρεπή χώρο να αναπνεύσουν και να ολοκληρωθούν. Διαφορετικά καλύτερα ένας έντιμος ΤΑΦΟΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr