ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τι απαιτεί η Τουρκία – Διζωνική κοινότητα και κατάργηση της κυπριακής δημοκρατίας

ΕΘΝΙΚΑ. - 9 Αυγ 2019 - 10:38
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε ότι το κυπριακό πρέπει να λυθεί σύντομα και με οποιοδήποτε τρόπο.

Φυσικά εννοεί με οποιοδήποτε τρόπο, αρκεί να συμφέρει την Τουρκία και όχι την ελληνική πλευρά. Ας πάρουμε τε πράγματα με την σειρά: Οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο και κατέσφαξαν τους Έλληνες. Την στιγμή που μιλάμε, πραγματοποιούν παράνομες γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Η Ελλάδα που υποτίθεται ότι είναι εγγυήτρια δύναμη, δεν σταμάτησε τις γεωτρήσεις. Το κοινό αμυντικό δόγμα, δεν εφαρμόστηκε ποτέ στην πράξη και τα δισεκατομμύρια που δίνουμε για την άμυνα, από ότι φαίνεται…..δεν είναι αρκετά.

Όπως γνωρίζουμε, οι Κύπριοι είναι κοντά στο να συμφωνήσουν να υπάρχει διζωνική κοινότητα. Σε αυτή την περίπτωση η κυπριακή δημοκρατία θα καταλυθεί και η νέα κυβέρνηση θα απαρτίζεται και από Τούρκους και από Έλληνες.

Το Κράτος αυτό θα αναγνωριστεί από το σύνολο των κρατών του κόσμου και έτσι θα αναγνωριστεί και η τουρκική εισβολή, οπότε θα μπορούμε να μιλάμε για τουρκική κάτοχο σε όλο το νησί.

Αυτό το σενάριο απεργάζεται ο Ακάρ με τις ευλογίες του Ερντογάν και δυστυχώς όχι μόνο. Να σας θυμίσουμε ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε αρνηθεί να υπογράψει την κατάλυση της κυπριακής δημοκρατίας (σχέδιο Ανάν).

Photo: eurokinissi

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…