ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τι Είναι Αυτό που Πετάει στον Άρη; Αφού Υποτίθεται Δεν Υπάρχει Ζωή Ούτε Κανείς Άλλος! (video)

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 4 Μαΐ 2018 - 22:00
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Άρης είναι ένας από τους κοντινούς στην Γη πλανήτες, όπου παρουσιάζονται τα περισσότερα μυστήρια. Σε πολλά θέματα από τις εικόνες που στέλνονται στα γραφεία και τα εργαστήρια της NASA προς ανάλυση, έχουν βρεθεί ανωμαλίες και θεάσεις που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε έναν έρημο και ακατοίκητο, χωρίς ζωή, πλανήτη.

Επ’ αυτού έχουν αναπτυχθεί πολλές θεωρίες για το αν υπήρχαν κάποτε ή αν εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα, νοήμονα όντα που έχτισαν έναν πολιτισμό. Αρκετοί, μάλιστα, υποστηρίζουν πως βρίσκονται εκεί γήινοι στρατιώτες, αμερικανοί πεζοναύτες.

Συνήθως, στις φωτογραφίες που στέλνονται, εντοπίζονται δομές και αντικείμενα που θυμίζουν κάτι από την Γη. Έτσι, πολλοί υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι παρειδωλίες, δηλαδή το να νομίζουμε ότι βλέπουμε γνωστά αντικείμενα εκεί που δεν υπάρχουν.

Ωστόσο, τι μπορούμε να υποθέσουμε για ένα αντικείμενο που δεν βρίσκεται στο έδαφος, σε κάποιον βράχο, αλλά στον αέρα; Τι είναι αυτό που βρίσκεται στον αέρα; Ένα UFO, ένα πουλί, ένα έντομο; Τι άλλο;

Κάποιοι υποστήριξαν ότι θα μπορούσε να είναι μια σειρά από πετραδάκια που εκτινάχθηκαν από το Curiosity Rover καθώς κινούνταν. Κάποιοι, όμως, υποστηρίζουν, ότι υπάρχει μία συμμετρία. Μπορεί να είναι και αυτό μία σύμπτωση; Επιπλέον, τα …

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/05/einai-ayto-petaei-ston-ari.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter