ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ; ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ… ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 10 Μαρ 2018 - 19:59
Loading...

Συνέντευξη στην μεγάλη γαλλική εφημερίδα «Liberation» έδωσε ο υπουργοπάνος Καμμένος, ο οποίος –ούτε λίγο, ούτε πολύ- δήλωσε πως η Ελλάδα είναι στα πρόθυρα πολέμου με την Τουρκία:«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά σε ένα δυστύχημα με την Τουρκία. Η Τουρκία ασκεί πραγματική πίεση στην Ελλάδα.

Σε ένα χρόνο, οι παραβιάσεις των χωρικών υδάτων αυξήθηκαν κατά 450% και του εναέριου χώρου κατά 48%. Η εξήγηση έγκειται στην κατάσταση στη Συρία και στη σύγκρουση με τους Κούρδους. Οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στο θύλακα της Αφρίν και προσπαθούν να διοχετεύσουν τις εντάσεις στην Ελλάδα».

Ακόμα κι αν αυτό που είπε είναι αλήθεια (που πολύ αμφιβάλλουμε, λόγω του ραγιαδισμού των κυβερνώντων…), δεν επιτρέπεται ποτέ να το λέει δημόσια –και μάλιστα σε ξένο ΜΜΕ- υπουργός –και μάλιστα υπουργός Άμυνας!- της κυβέρνησης μιας οικονομικά ρημαγμένης χώρας, που δεν έχει βιομηχανία και βασίζεται κυρίως στον τουρισμό για να επιβιώσει! Πόσω δε, όταν βρισκόμαστε στις παραμονές της τουριστικής περιόδου – η οποία θ’ αρχίσει την Μεγάλη Εβδομάδα, δηλαδή σε λιγότερο από έναν μήνα!

Εδώ, λοιπόν, προκύπτει το εξής ερώτημα: γιατί το κάνει; Είναι απλά ένας επιπόλαιος που αρέσκεται να κάνει το «μάγκα» (εξαφανιζόμενος όποτε «σφίγγουν τα λουριά»…) ή θέλει να καταστρέψει την οικονομία της χώρας, εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς;

Πηγή : ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter