ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τον διχασμό του στρατεύματος στις παρελάσεις και μασκοφόρους μαθητές προτείνει ο Θ.Βασιλακόπουλος

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 13 Οκτ 2021 - 20:21
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Να παρελάσουν μόνο οι εμβολιασμένοι την 28η Οκτωβρίου ζητά ο κυβερνητικός πνευμονολόγος Θ.Βασιλακόπουλος

Σε μια ντροπιαστική για τις Ένοπλες Δυνάμεις πρόταση διαχωρισμού τους σε εμβολιασμένους και μη, προχώρησε ο κυβερνητικός πνευμονολόγος Θ.Βασιλακόπουλος, προφανώς εκφράζοντας τις σκέψεις που γίνονται στο Μαξίμου. 

Μια τέτοια ενέργεια φυσικά αν υλοποιείτο θα είχε δραματικά αποτελέσματα στην συνοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και θα οδηγούσε στην αποδυνάμωση των επιχειρησιακών τους δυνατοτήτων.

Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνική εκπομπή ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ Θ.Βασιλακόπουλος πρότεινε παρελάσεις με τη συμμετοχή «μόνο εμβολιασμένων ενηλίκων» και υποχρεωτική «χρήση μάσκας» για τους μαθητές.

Ωστόσο, εκτίμησε ότι «δυστυχώς, δεν περιορίζεται σε σημαντικό βαθμό η δυνατότητα των ανεμβολίαστων να κυκλοφορούν με τρόπο που είναι αρκετά επικίνδυνος υγειονομικά».

Σε αυτό το πλαίσιο υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι «δεν παρακινούνται σημαντικά στο να μπουν στον δρόμο της λογικής και να εμβολιαστούν».

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…