ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τον τελευταίο καιρό οι 300σιοι που μας εξουσιάζουν έχουν αφηνιάσει.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 10 Αυγ 2019 - 19:23
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τής Κωσταντινιάς Ντέμου

Σαν ξαναμμένη σκύλα προκαλούν και συμπεριφέρονται, ξετσίπωτα, χυδαία, ..υπογράφοντας το ένα μετά το άλλο διατάγματα και νομοθετώντας “νόμους” που βγάζουν την γλώσσα στην κοινωνία, σε ποιον; στον λαό που πεινάει;

“Νόμοι” που χορηγούν αυξήσεις στους συνεργάτες των υπουργών, “νόμοι” για πρόσληψη αφειδώς και σωρηδόν νέων “συμβούλων” με μισθούς 3.500-4.000-4.500 ευρώ, ..υπουργικές διατάξεις που αυξάνουν κατά 80%(!!!) τις αποδοχές των 4.500 ευρώ, διευθυντών και διοικητών οργανισμών, ..μέχρι και αύξηση 80% στις αποδοχές του αναπληρωτή διευθυντή του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους, θέση η οποία είναι ως τώρα κενή.

Αντί να μειώσουν τους παρατρεχάμενους υπαλλήλους της βουλής ,τους αυξάνουν λέει, λόγω “αυξημένης ευθύνης και παραγωγικότητας”

Παράλογο; Καθόλου. Απλώς προετοιμάζουν θέσεις για κάποιους δικού τους. Για κάποια γλοιώδες τσιράκια ,που οι περισσότεροι δεν έχουν πτυχία και δεν υπηρέτησαν στο στράτευμα .

Και εν τω μεταξύ θα εμφανιστούν οι νέες συντάξεις των 152, 153, 156 ευρώ, διότι κατόπιν της “διαπραγμάτευσης” του 2015 όπου συμφώνησαν με την τρόϊκα να καταργηθούν τα κατώτατα όρια σύνταξης για όσους αποχωρούν από 1ης/7/2015 και μετά, και είναι κάτω των 67 ετών,
..σύμφωνα με τον “νόμο” 4336/2015 (σελίδες 981 και 982) αντί για το εγγυημένο κατώφλι σύνταξης που ήταν στα 468 ευρώ παίρνουν μέχρι τα 67 τους ,μόνο τη σύνταξη που βγάζουν οι εισφορές τους και τα έτη που ασφαλίστηκαν!

Εποχές μετά ΝΔούλων ποιο ΝΔούλες από πριν …

Εποχές μετά ΠαΣοΚ του Ανδρέα και από το ΠαΣοΚ της Φώφης .

Και το ΠαΣοΚ -ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ,να είναι ακόμη εκεί , να υπάρχει ακόμα ως αντιπολίτευση και να απειλεί ότι θα ξαναγυρίσει στην εξουσία !!.

Και όλα αυτά, όταν ο λαός να πεινάει και να βουρλίζεται, νομίζοντας τον εαυτό του λεηλατημένο ,ανίσχυρο και να τον επιρρίπτουν ευθύνες ότι αυτός φταίει .

Και ο πνευματικός κόσμος (ο ποιός;) του τόπου να απουσιάζει ΠΑΝΤΕΛΩΣ με την σιωπή του.

Και ο καλλιτεχνικός κόσμος να κοιτάζει να βολευτεί σε διάφορα ιδρύματα από ΕΡΤ μέχρι Λάτση, και να βγάζει τον σκασμό όταν δεν δίνει συναυλίες για δεκαχίλιαρους πελάτες στην Μύκονο ,στα νέο-σκυλάδικα , στα κακόφημα κέντρα διασκέδασις με αλλοδαπές . Πλοία ολόκληρα με ο,τι λογής -διαλογής ανώμαλους να κατακλύζουν τα νησιά μας !!

Οι “επώνυμοι” είναι μόνον επώνυμοι όταν δείχνουν την γύμνια τους , τα βυζιά, τα μπράτσα και τα μπότοξ τους, ντίρλα στο ναρκωτικό και στο μεθύσι . Κουλτούρα σου λέει…

Μετά αποσύρονται στα διάφορα survivors , παίζουν το πουλί τους στον ήλιο και μετά εξαφανίζονται σαν τους παράνομους μετανάστες.

Να μιλήσουν; Και τί να πούν; Και σε ποιά γλώσσα; Σάμπως ξέρουν ελληνικά;

Κι ο λαός να εξακολουθεί να βουρλίζεται με την όποια κυβέρνηση να πεινάει και συνεχίζει να τρώει από τα σκουπίδια , νομίζοντας τον εαυτό του για όλα, ένοχο.
.
Και η φιδοφωλιά που λέγεται Βουλή να παράγει “νόμους” διατάξεις , ερμηνείες ,εγκυκλίους και φιλοσοφία μνημονιακή και δοσίλογο πνεύμα .

Ζήσαμε την παρακμή , ζούμε την αποσύνθεση και τον ξεπεσμό ενός έθνους – κράτους σε όλο της το μεγαλείο.

Μόνον η φιδοφωλιά ακμάζει. Και τα φίδια μειώνουν τα ποσοστά των εισφορών τους, αυξάνουν τις αποδοχές τους, βρίσκουν κόλπα για αφορολόγητα έσοδα και ζητούν να μη φορολογούνται τα εισοδήματά τους όταν κάνουν δωρεά στα κόμματά τους. Φίδια πιό σιχαμερά κι απ’ τ’ αληθινά φίδια.

Στην ύπαιθρο ο αγρότης όταν θέλει να ξεπαστρέψει μιά φιδοφωλιά, της βάζει φωτιά.

Και μετά περιμένει.

Και κάθε φίδι που πετάγεται έξω να σωθεί, το πατάει στο κεφάλι.

Πατήστε Τους χωρίς οίκτο!!

Κωσταντινιά Ντέμου
“Μακεδόνισσα” ₪₪₪₪₪₪₪.🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ


CopyAMP code

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…