ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΤΑΪΛΑΝΔΟΙ, ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ – Συμμετέχει στο deal ο Άδωνις Γεωργιάδης;

ΑΘΛΗΤΙΚΑ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 3 Ιούν 2018 - 10:29

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής 

της “Ελλήνων Πολιτείας” 

egerssi@otenet.gr 

www.egerssi.gr 

Βέβαια, μπορεί να γλύτωσε τον υποβιβασμό στη football league η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ελέω της “ευγενικής χορηγίας” του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ο διασυρμός και η ξευτίλα συνεχίζονται για τον

ποδοσφαιρικό – ιστορικό Παναθηναϊκό! Αφού, “κατάφερε” ο ιδιοκτήτης του Γιάννης Αλαφούζος, για πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία του, ο Παναθηναϊκός να αδυνατεί να παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, από τη στιγμή που έχει τιμωρηθεί από την UEFA με ετήσιο αποκλεισμό, αφού δεν κατέστη δυνατόν να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς αυτήν! Και φυσικά για να εξαλειφθεί η ατιμωτική αυτή τιμωρία, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βγει στο νέο Πρωτάθλημα στις πρώτες πέντε θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! 

Έρχεται τσουνάμι στον ΠΑΟ… 

Πώς όμως είναι δυνατόν να γίνει αυτό, όταν: 

Θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2018-2019 με -6 βαθμούς! 

Θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, Έλληνα ή ξένο (στη θερινή μεταγραφική περίοδο), όμως ελεύθερο ή δανεικό, γιατί απαγορεύεται η όποια αγορά! 

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα μπορεί να αποκτήσει όσους Έλληνες θέλει κάτω των 23 ετών και μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, αλλά κανέναν ξένο! 

Θα έχει δικαίωμα για δύο ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Σ’ αυτές τις ανανεώσεις απαγορεύεται η αύξηση των αποδοχών στους ποδοσφαιριστές! 

Σε όλες τις μεταγραφές απαγορεύεται τα συμβόλαια των νέων παικτών να ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ! 

Εκτός όλων των παραπάνω δεσμεύσεων, έχασε τον προπονητή του Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος σε όλη τη δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε, κράτησε τις ευαίσθητες ισορροπίες της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών, αποφεύγοντας ο ΠΑΟ τα πολύ χειρότερα. Και όλα αυτά, μένοντας επί μήνες ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του απλήρωτοι! Ως αποτέλεσμα είχε αυτή η κατάσταση, ο ικανότατος πρώην προπονητής του ΠΑΟ να βρεθεί σε ανταγωνιστική ομάδα προς τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ!    

Έχασε πρόσφατα, τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή του ο ΠΑΟ, τον Βραζιλιάνο Λουτσιάνο Νέβες, αφού η διοίκηση των “πράσινων” του Γιάννη Αλαφούζου αδυνατούσε να τον κρατήσει στο δυναμικό της Ομάδας! 

Και βεβαίως έπεται συνέχεια του δράματος… 

Πολλοί οι “Μνηστήρες” του Παναθηναϊκού… 

Πρώτοι χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς να εξυπηρετούμε επιχειρηματικά συμφέροντα, σας αποκαλύψαμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε προ αυτής της καταστάσεως να πουλήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Τούρκους επιχειρηματίες, που σημαντικό ρόλο σε αυτήν την αγοραπωλησία έπαιζε ο παραγωγός του Survivor (σ.σ. που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό SKAI συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου), Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί! Ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν και κατά δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, είναι ο επικοινωνιολόγος του Τούρκου Σουλτάνου!      

Σε ένα πλαίσιο αγοράς όλης της Αθήνας από τους Τούρκους! 

Στη συνέχεια και όταν εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον αγοράς του ΠΑΟ από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσαντ εκ μέρους της Pan Asia Investments, σας αποκαλύψαμε ότι πίσω από αυτό το deal είναι οι Κινέζοι! Οι οποίοι τα τελευταία χρόνια επενδύουν αφειδώς στην Ελλάδα, έχοντας ως κυρίαρχο στόχο τον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδος! Όπως άλλωστε και οι ΗΠΑ και η Ρωσία! 

Ωστόσο, παρ΄ ότι έχει ανακοινωθεί και από την πλευρά Αλαφούζου, αλλά και την πλευρά Πιεμπονγκσαντ πως, μέχρι 30 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία του ΠΑΟ, εν τούτοις δεν μας είπανε σε πια χρονιά θα γίνει αυτή… 

Επίσης, διακινήθηκε από κυβερνητική πηγή, ότι πίσω από την Pan Asia Investments βρίσκεται ο Ισραηλινός μεγαλοεπιχειρηματίας εξόρυξης διαμαντιών και real estate  Μπένι Στάινμετζ, που το περιοδικό Forbes τον κατατάσσει το έτος 2014 μεταξύ των πλουσιότερων ανθρώπων του Ισραήλ!       

Να γίνει “Οδυσσέας” του ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος… 

Βέβαια, εμάς η άποψη είναι διατυπωμένη σε πολλά άρθρα μας! Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μείνει σε χέρια ελληνικά και αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα, από του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της οικογένειάς του, που έκαναν τον Μπασκετικό Παναθηναϊκό από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ονόματα!  

Όμως, παρ΄ ότι εκδήλωσε πολλές φορές το ενδιαφέρον του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για να περάσει στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΟ, εν τούτοις ο Γιάννης Αλαφούζος του έχει δείξει την πόρτα της εξόδου, με αποτέλεσμα να αγωνιούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για το μέλλον της ομάδος τους, αλλά και των σκεπτόμενων Ελλήνων – που δεν φορούν οπαδικές παρωπίδες – και δεν θα ήθελαν να δουν το ιστορικό Σωματείο της Αθήνας στα χέρια Τούρκων ή Εβραίων!  

Συμμετέχει στο deal ο Άδωνις Γεωργιάδης; 

Τις τελευταίες ώρες μας ήρθε η πληροφορία – που δεν είναι δυνατόν να επαληθευτεί και γι΄ αυτό κρατάμε επιφυλάξεις – ότι ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης παίζει ρόλο στην αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟ από τους Ισραηλίτες! Μας μετέφεραν πως, εάν γίνει η αγορά από τους Εβραίους, τότε θα του προταθεί επιτελική – κομβική θέση στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν πως είναι ορκισμένος βαζέλας! 

Όπως επίσης, μας μετέφερε η πηγή μας, πως ο κ. Γεωργιάδης διατηρεί άριστες σχέσεις με την ισραηλινή κοινότητα και τον ισραηλινό παράγοντα επί γης και ως εκ τούτου τον εμπιστεύονται απόλυτα! Εξ ου, πέραν του θεσμικού του ρόλου στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως της ΝΔ, και η εγκαρδιότητα και η διαχυτικότητα εκ μέρους της πρέσβεως του Ισραήλ προς τον ίδιο, κατά την πρόσφατη δεξίωση για την 70η επέτειο ανεξαρτησίας του Ισραήλ, που έλαβε χώρα στην Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα! 

Αλλά βέβαια, αν ενθυμούμαι καλά, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟ κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Πεδίο του Άρεως, που σκοπό είχε για να αλλάξει χέρια ο Παναθηναϊκός, τον Απρίλιο του 2008; 

Όταν το σύνθημα “Τζίγγερ φύγε, πούλα” δονούσε την ατμόσφαιρα;     

Αυτή η συγκέντρωση – διαμαρτυρία σηματοδότησε την αρχή των Μνημονίων για το Αθηναϊκό Σωματείο! Έφερε, αρχικά την πολυμετοχικότητα των ολίγιστων και τον ολετήρα, τουρκολάγνο Γιάννη Αλαφούζο στη συνέχεια! Έφερε την χρεοκοπία, ουσιαστική και τυπική του Παναθηναϊκού! 

Πάντως πολύ αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωνε: 

«Ζητάω συγγνώμη για τη στάση μου την περίοδο εκείνη. Παρασυρθήκαμε και τελικά καταστρέψαμε τον Παναθηναϊκό μας. Εκ μέρους μου ένα μεγάλο συγγνώμη στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη και στον Παναθηναϊκό. Ήμουν νεότερος δεν είχα αρκετό μυαλό». Εσείς θεωρείτε ότι ήταν ανώριμος; Και θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα; Ή πρέπει στα πολιτικά του σχέδια να μην έχει απέναντί του την οικογένεια Βαρδινογιάννη;  

Μια είναι λοιπόν η εθνική και παναθηναϊκή λύση! 

Ακούει στο όνομα: Δημήτρης Γιαννακόπουλος…

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr