ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τούρκοι: Οι Έλληνες θα μας χτυπήσουν με Scalp και Meteor – Θα ζητήσουμε βοήθεια από ΗΠΑ και Ε.Ε.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 25 Νοέ 2021 - 6:18
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι Τούρκοι δεν ξεχνούν τους Scalp και Meteor της Ελλάδας και φοβούνται για τις εγκαταστάσεις τους.

Τούρκοι: Οι Έλληνες θα μας χτυπήσουν με Scalp και Meteor και θα αναγκαστούμε να ζητήσουμε βοήθεια από ΗΠΑ και Ε.Ε. για να σταματήσουν.

Αυτή είναι μία άποψη που έχει κάνει την εμφάνισή της στο τουρκικό Twitter, αναφορικά με μία πιθανή συμπλοκή Ελλάδας – Τουρκίας.

Οι Τούρκοι έχουν συνειδητοποιήσει πως οι αλλαγές στον αέρα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου θα είναι δραστικές, με την προσθήκαν των ελληνικών Rafale.

Η Τουρκία δεν έχει αντίδοτο στους πυραύλους Meteor που θα διαθέτουν τα ελληνικά μαχητικά ούτε και στους Scalp που ήδη έχει στο οπλοστάσιό της η Ελλάδα.

Σύμφωνα με κάποιους Τούρκους χρήστες του Twitter, η Ελλάδα με τις δυνατότητες που διαθέτει στον αέρα θα πλήξει σημαντικές εγκαταστάσεις στην Τουρκία.

Τούρκοι: Οι Έλληνες θα μας χτυπήσουν με Scalp και Meteor - Θα ζητήσουμε βοήθεια από ΗΠΑ και Ε.Ε.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζεται, η Άγκυρα θα αναγκαστεί να ζητήσει την βοήθεια των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να τερματιστεί η ελληνική επίθεση.

Η Άγκυρα, σημειώνεται, πως πρέπει να αυξήσει τους αριθμούς βαλλιστικών πυραύλων που διαθέτει, ώστε να μπορέσει να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα στην Αθήνα.

Aυτή τη στιγμή πέντε ελληνικά Rafale έχουν παραδοθεί στην Ελλάδα και βρίσκονται για εκπαίδευση των πιλότων και των μηχανικών στην Γαλλία.

Με την παράδοση του έκτου Rafale τον Γενάρη, θα συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαραίτητος αριθμός ώστε να ελληνικά μαχητικά να μπορούν να σχεδιάσουν επιχειρήσεις.

Το ερχόμενο καλοκαίρι πιστεύεται ότι τα έξι πρώτα ελληνικά Rafale θα βρίσκονται στην Ελλάδα, βάζοντας δύσκολα στην Τουρκία.

Ένα Rafale μπορεί να μεταφέρει δύο βλήματα Scalp, με τρεις δεξαμενές καυσίμων σε διαμόρφωση επίθεσης μεγάλου βεληνεκούς.

Αν και η MBDA δίνει εμβέλεια του πυραύλου Scalp «άνω των 250 χλμ», ορισμένοι ειδικού ισχυρίζονται ότι ο πύραυλος κρουζ μπορεί να χτυπήσει στόχους έως και 560 χλμ μακριά.

Εκτός από την Γαλλία, πυραύλους Scalp έχει η Ιταλία, η Ελλάδα, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Ο Meteor θεωρείται ο πιο σύγχρονος και ισχυρός πύραυλος αέρος-αέρος σε όλο τον πλανήτη.

Διαθέτει τρομακτική ακτίνα δράσης που φτάνει τα 100 χλμ και δεν αφήνει καμία πιθανότητα επιβίωσης στο εχθρικό αεροσκάφος -Νo Escape Zone- σε ακτίνα τουλάχιστον 60 χλμ.

sportime.grLoading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…