ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το άριστο θα ήταν να υπήρχε αλληλοσεβασμός και ΕΙΡΗΝΗ στην περιοχή μιάς και η Ιερουσαλήμ είναι ο…

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 16 Μαΐ 2018 - 10:30
Loading...

… Ιερός τόπος και των τριών μεγάλων Μονοθεϊστικών Θρησκειών.

Τις τελευταίες ημέρες ακούω και διαβάζω από τα Ελληνικά ΜΜΕ για τις επιθέσεις των «κακών» Ισραηλινών στους «ανυπεράσπιστους & καλούς» Παλαιστίνιους.

Να ξεκαθαρίσω από την αρχή αυτού του κειμένου ότι σιχαίνομαι κάθε ακραία άποψη και πρακτική οπουδήποτε προερχόμενη ο Σιωνισμός αλλά και ο Ισλαμισμός περιλαμβάνονται σε αυτά που σιχαίνομαι

και απεχθάνομαι.

Ακούγοντας λοιπόν τα παπαγαλάκια του ΣΚΑΙ, τα ίδια που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους για την ορθότητα και την ανάγκη επιβολής των μνημονίων και την βίαιη φτωχοποίηση των Ελλήνων, τώρα κόπτονται υπέρ των Παλαιστινίων. Κατηγορούν τους Ισραηλινούς για πλεονάζουσα σκληρότητα, την ίδια στιγμή που οι Παλαιστίνιοι αλλά και τα μέλη της Χαμάς και τις Χεζμπολάχ χρησιμοποιούν και εκπαιδεύουν τα παιδιά τους για να γίνονται ζωντανές βόμβες και να σκοτώνουν τους Ισραηλινούς.

Ναι υπάρχει υπερβολική βία και από τις δύο πλευρές, Οι ντόπιοι Άραβες αρνούνται μετά μεγίστης βδελυγμίας την ύπαρξη του Κράτους του Ισραήλ και το Ισραήλ. Από την άλλη το Ισραήλ από την στιγμή της ανακήρυξης του ως Ελεύθερου και Ανεξάρτητου Κράτους, πολεμάει διαρκώς για ύπαρξη του.

Ο θλιβερός και γελοίος Σουλτάνος Ερντογάν καταγγέλλει τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ ως τρομοκράτη, καθόν χρόνο ο ίδιος με τα στρατεύματα του έχει εισβάλει και κατέχει παρανόμως την Βόρεια Κύπρο, έχει εισβάλει στα εδάφη της Συρίας με το πρόσχημα δήθεν της καταδίωξης των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους. Την ίδια ώρα που ο ίδιος επιχειρεί να υφαρπάξει τα οικόπεδα στην Κυπριακή ΑΟΖ και απειλεί την ακεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ανυπερθέτως είναι θλιβερό να χάνονται ζωές αλλά είναι επίσης θλιβερότερο και εγκληματικό να προσπαθούν να μην επιτρέπουν σε ένα Λαό να ζήσει εν ηρεμία. Όλοι γνωρίζουμε τα τεχνολογικά και επιστημονικά επιτεύγματα του Ισραήλ που προέκυψαν από την ανάγκη για επιβίωσή τους, αντίθετα από τους Άραβες έχουμε μείνει στην λογοτεχνία, την άλγεβρα και την αλχημεία.

Σήμερα 15/5/18 στην Αθήνα έγιναν διαδηλώσεις κατά του Ισραήλ, θα προτιμούσα να έβλεπα, διαδηλώσεις ίδιας και μεγαλύτερης κατά των Κυβερνητικών πολιτικών που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Το άριστο θα ήταν να υπήρχε αλληλοσεβασμός και ΕΙΡΗΝΗ στην περιοχή μιάς και η Ιερουσαλήμ είναι ο Ιερός τόπος και των τριών μεγάλων Μονοθεϊστικών Θρησκειών.

Ο Αντιπρόεδρος του κινήματος Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας Άγγελος Μπαβέλλας

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter