ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Αιγαίο είναι και θα παραμείνει Ελληνική λίμνη …

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 4 Απρ 2022 - 20:18
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
Χαίρεται.
Το “καντηλάκι ” που σιγοκαίει…
 
Επί τετρακόσια χρόνια  η Ελλάδα παρέμεινε υπόδουλη στους Οθωμανούς και όμως δεν σβήσαμε από την ιστορία ,δεν χαθήκαμε όπως τόσα και τόσα ένδοξα  “Βασίλεια ” .
 
Δεν χάσαμε την πίστη  μας ποτέ ολοκληρωτικά  ,στον ένα αληθινό και τριαδικό Θεό .
Αυτός μας ελευθέρωσε και θα μας ελευθερώσει την κατάλληλη πάλι στιγμή ,από τον νέο δυτικό  ζυγό .
Κρυμμένα όπλα .
Μια εικονίτσα στα σπίτια υπάρχει ,ένα σταυρουδάκι κρεμασμένο στο αυτοκίνητο ,μία γιαγιά και ένας παππούς ,μία μάνα , μια οικογένεια στην γειτονιά ,που  ανάβει το καντηλάκι στο σπίτι και πάει στην εκκλησία .
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Θεός μας συντηρεί ,μας φυλάει , μας επιτρέπει να υπάρχουμε  και να έχουμε πάντα “ρόλο “ στην ανθρώπινη ιστορία . .
 
Σαν “καντηλάκι “ κρυφό  σιγόκαιγε  και σιγοκαίει η πίστη  μέσα στην “Ρωμιοσύνη “
Δεν έσβησε ποτέ και ούτε θα σβήσει από τον Ρωμιό  ,όσο και αν η οικουμένη μας  λέει κοροϊδευτικά “γραικούς ”  .
 
Το “κακό ” μας κυνηγάει .
 
Το “κακό “  βλέπει και διακρίνει την “πίστη “ σε έναν άνθρωπο ,σε έναν λαό ολόκληρο και στρέφεται με σχέδιο  και λύσσα εναντίον του , για να την σβήσει ,να την εξαφανίσει .
Το “κακό ”  παίρνει δικαιώματα από εμάς για να ενεργήσει και να εκπληρώσει με λύσσα το σχέδιο της καταστροφής της “Ρωμιοσύνης “να εξαφανίσει τα ίχνη της πίστης μας .
 
Αλλά  η “πρόνοια ” του Θεού ,ενεργεί πριν ακόμα ενεργήσει το “κακό ” και έτσι μας διαφυλάττει  μέσα στην ανθρώπινη ιστορία .
Ενώ ο Ρωμιός ,ο “γραικός “ μοιάζει  τελειωμένος ,κατακτημένος , καταχρεωμένος  …
κάτι γίνεται  ελευθερώνεται και βγαίνει μπροστά .
Ούτε τα τετρακόσια χρόνια της τουρκοκρατίας ,ούτε τα διακόσια της  φραγκοκρατίας ,δεν άφησε και δεν θα αφήσει ο Θεός να σβήσει το “καντηλάκι ” της πίστης μας .
Οι κοπριές του “μαζί τα φάγαμε ”  και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ 
 
Θα έρθει η ώρα που μέσα από το σχέδιο του Θεού ,μέσα από τις κακουχίες ,τις θλίψεις , την ταπείνωση του κοσμικού  δυτικού  εξωτερικού ακάθαρτου φρονήματος μας .
Θα ξεχωρίσει το στάρι από τα αγριόχορτα 
Θα ξεχωρίσουν Οι “κοπριές “ από τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με καρδιά και Ρωμαίικη ψυχή 
Θα γεμίσουμε  “κοπριές “  γύρω μας ,του ψευτορωμαίικου ,που “μαζί τα φάγαμε “
αλλά και θα αναδειχτούν νέοι άνθρωποι με Ρωμαίικοι σπλαχνική σάρκινη καρδιά  …
Το ΑΙΓΑΙΟ είναι και θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ 
 
Εμείς θα μετανοιώσουμε που “μαζί τα φάγαμε ”  με αυτούς ,που υποδουλωθήκαμε στα χαρτιά ” και κοντέψαμε να ξεπουλήσουμε τα πάντα .
Τωρα ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν το ΑΙΓΑΊΟ οι  βολεμένες “κοπριές ” ,να μας βγάλουν νέα ψηφιακή ταυτότητα ,να μας υποδουλώσουν ολοκληρωτικά
Τα χρέη ..
Αλλά  εμείς  δεν παχύναμε ,δεν γίναμε όλοι σαν μοσχάρια  ,  σαν βολεμένες “κοπριές ” 
δεν έχουμε εκατομμύρια  στις τράπεζες , δεν γίναμε  όλοι “κοπριές ” ,αλλά μόνο χρέη στο τέλος έχουμε πρός τον Θεό και τους ανθρώπους  …
Το Αιγαίο είναι και θα παραμείνει Ελληνική λίμνη ,γιατί έτσι θέλει ο ΘΕΟΣ ..
Έχει τον τρόπο του ο Θεός να μας απαλλάξει από αυτά τα χρέη .μία πείνα  ,μία επισιτιστική κρίση ,ενας παγκόσμιος πόλεμος ,μία  παγκόσμια χρεωκοπία  ίσως ….
 
Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας 
Γ.Μ 
Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr