ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το βίντεο της επίθεσης των Πακιστανών στην Κρήτη

ΕΛΛΑΔΑ. - 31 Αυγ 2020 - 10:28
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Παρακάτω είναι το βίντεο της επίθεσης των Πακιστανών στον Μεσαρά της Κρήτης. Το πρόβλημα σίγουρα είναι μεγάλο και δεν μπορεί να επιλυθεί με απλό τρόπο. Τα κρούσματα βίας καθώς και τα γεγονότα μικροεγκληματικών πράξεων δείχνουν ένα καζάνι που σιγόβραζε. Το ζήτημα είναι ότι οι εμπλεκόμενοι δεν είναι λίγοι καθώς οι αρχές θα πρέπει να ξεκινήσουν από τους διακινητές, αυτούς που έχουν φέρει τόσους μετανάστες στην περιοχή και ταυτόχρονα εισπράττουν μερίδιο από αυτούς που εργάζονται.

Επίσης απαιτείται έλεγχος της νομιμότητας της εργασίας των μεταναστών και για τους εργοδότες και για τους εργαζόμενους. Η περιοχή είναι ένας κάμπος παραγωγής αγροτικών προϊόντων που σίγουρα χρειάζονται εργατκά χέρια αλλά αυτή την στιγμή υπάρχουν πάνω από 4.000 μετανάστες ενώ χρειάζονται περίπου χίλιοι. Αυτό προκαλεί και τα διάφορα μικροεγκλήματα καθώς και τους καυτγάδες μεταξύ των μεταναστών.Εκτός αυτού όμως υπάρχουν και καταγγγελίες για οχλήσεις γυναικών κάτι που έγινε και στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Οι αρχές από όλα τα παραπάνω μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να παταχθεί το κύκλωμα των μεταναστών που είναι η ρίζα του κακού.

romioitispolis.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…