ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Κίεβο έχει ένα μυστικό σχέδιο για την Αζοφική Θάλασσα. Το χτύπημα θα είναι ακαταμάχητο;

ΔΙΕΘΝΗ. - 22 Σεπ 2018 - 23:00
Loading...

H Ουκρανία προετοίμασε ένα μυστικό σχέδιο για την Αζοφική Θάλασσα. Μια τέτοια δήλωση έκανε ο επικεφαλής του υπουργείου Εξωτερικών Πάβελ Κλίμκιν σε μια ενημέρωση στο Κίεβο.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας, τόνισε ότι δεν έχει την εξουσία να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες του σχεδίου, αλλά διαβεβαίωσε ότι όλα τα κύρια σημεία του έχουν συμφωνηθεί.
Εξετάζουμε διάφορες επιλογές όσον αφορά τις συμβάσεις, φυσικά, όλοι καταλαβαίνουμε ότι η Αζοφική – δεν είναι μια κλειστή

θάλασσα,χωρίς χωρικά ύδατα.

Υπάρχει παραβίαση των δικαιωμάτων της Ουκρανίας σχετικά με τη Μαύρη Θάλασσα και σε σχέση με την Αζοφική Θάλασσα. σχετικά με το στενό του Κερτς και την παράνομη κατασκευή της Γέφυρας της Κριμαίας «, δήλωσε ο Κλίμκιν.
Ο επικεφαλής του τμήματος εξωτερικής πολιτικής της Ουκρανίας τόνισε επίσης την ανάγκη να αυξηθεί η παρουσία της Ουκρανίας στην περιοχή των υδάτων της Αζοφικής Θάλασσας, προκειμένου να συμπιεστεί η ρωσική πλευρά. Πίσω στις αρχές Σεπτεμβρίου, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας αποφάσισε να αυξήσει το στρατιωτικό στρατόπεδο και τον οπλισμό στην Αζοφική Θάλασσα. Σήμερα στην Αζοφική Θάλασσα υπάρχουν δύο θωρακισμένα πλοία τύπου «Gyurza-M»: «Lubny» και «Kremenchuk» του Ουκρανικού Ναυτικού.
Μια περίπλοκη κατάσταση στην Αζοφική Θάλασσα προέκυψε όταν η Ουκρανία κατηγόρησε τη Ρωσία για σκόπιμη κράτηση πλοίων που διέρχονται από το στενό του Κερτς. Ο υπουργός υπενθύμισε ότι ο μέσος χρόνος καθυστέρησης των ουκρανικών πλοίων από ρώσους συνοριοφύλακες είναι 33 ώρες.

Η ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας της Ουκρανίας στην Αζοφική Θάλασσα συνδέεται με την επιθυμία του Κιέβου να δημιουργήσει εδώ μια ναυτική βάση μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
Ο Alexei Podberyozkin, επικεφαλής του Κέντρου Στρατιωτικών και Πολιτικών Σπουδών του Κρατικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας, μοιράστηκε τη γνώμη του για την τρέχουσα κατάσταση με το Pravda.ru .
Υπάρχει μόνο ένα στενό, μέσω του οποίου τα πλοία περνούν στη Θάλασσα του Αζοφ. Δοκιμάστε το, κάντε το ανεξέλεγκτο, προσπαθήστε να το κάνετε διεθνές. Θα δείτε ότι εκεί εάν τα πλοία περιμένουν τώρα μερικές φορές στην ουρά για αρκετές ημέρες, πώς θα συμπεριφερθούν.

Εξάλλου, κανείς δεν απαιτεί από την Τουρκία να έχει το διεθνές στενό του Βοσπόρου και των Δαρδανελείων. Υπάρχουν κανόνες που κάποιος μπορεί να θέλει, κάποιοι δεν το κάνουν. Εάν οι Ουκρανοί θα σπάσουν τα πάντα, όπως είναι συνηθισμένοι να το κάνουν αυτό, τότε, φυσικά, μπορούν να κάνουν ένα άλλο σκάνδαλο, αλλά όχι κάτι περισσότερο. Εδώ, οι Ουκρανοί μπορούν να απεικονίσουν μόνο ένα είδος επιθετικότητας, δ μπορούν ακόμη και να συμπεριφέρονται επιθετικά.

https://www.pravda.ru/news/world/formerussr/ukraine/21-09-2018/1393972-azov-0/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΑΒΔΑ : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter