ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το καταχθόνιο κόλπο.! «Μην Αναδημοσιεύετε».!

ΕΛΛΑΔΑ. - 10 Αυγ 2018 - 19:10
Loading...

Δυστυχώς, κατάφεραν να το κερδίσουν κι’αυτό, ακόμα και στο διαδίκτυο…

Στοχεύοντας στο συναίσθημα και τον εγωισμό, επέτυχαν να αποδυναμώσουν την αναπαραγωγή της είδησης με το ψευδεπιχείρημα: «Μην αναδημοσιεύεις την είδηση, γιατί θα είσαι …δεύτερος, ή τρίτος»..!

Με αυτό τον τρόπο, αντί να προωθούνται και τα σημαντικά θέματα και να τα συζητάμε ευρύτατα, αυτά χάνονται γιατί πολύ λίγοι τα παίρνουν χαμπάρι..!

Γι αυτό προτείνουμε στους «μαχητές» bloggers και στους καλοπροαίρετους κατόχους ιστοσελίδων, ακόμα και στα ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε.:

Αναπαράγετε την χρήσιμη είδηση! Μην σας παρασέρνουν! Κι ένας επιπλέον να πληροφορηθεί από εσάς, κέρδος είναι. Το σημαντικό δεν είναι να είσαστε το πρώτο βιολί, αλλά ακόμη και η τελευταία τρομπέτα! Πολλές φορές, οι άνθρωποι του παρασκηνίου και της τελευταίας στιγμής ωφελούν πολύ περισσότερο από τους πρωταγωνιστές! Σημασία έχει να επιτευχθεί ο στόχος κι όχι ποιος θα πάρει την ακροαματικότητα.

Και το Α και το Ω γράμματα πολύτιμα της αλφαβήτου είναι! Τέλος, πάντα να θυμάστε την παλαιότερη παροιμία: «Οι μύγες κι η ανάξια εξουσία ένα πράγμα φοβούνται την εφημερίδα»! Τι αξία έχει ποιος πρώτος και ποιος δεύτερος θα μας πληροφορήσει και γνωστοποιήσει αυτό που πρέπει να μάθουμε ή θα μας κάνει μέτοχους μιας λυτρωτικής ιδέας;;;

dr9392

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter