ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ … Μέγας ανασχηματισμός με αλλαγή συγκυβερνήτη…

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. - 16 Μαρ 2018 - 9:16
Loading...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

“Κακές” γλώσσες σε υψηλού κύρους “πηγαδάκια” κάνουν λόγο για το τέλος της συγκυβέρνησης των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και “Ανεξάρτητων Ελλήνων”! Από τη στιγμή που οι τσαμπουκάδες του Πάνου Καμμένου στα ζητήματα της ονοματοδοσίας της Μακεδονίας στα Σκόπια και της σύλληψης των δυο στρατιωτικών μας στον Έβρο από τους Τούρκους, έχουν ραγίσει οριστικά το γυαλί!

Θα μου πείτε, έγινε ξαφνικά υπερπατριώτης ο Πάνος Καμμένος και θυμήθηκετις “κόκκινες γραμμές” του κόμματός του; Αυτές που ασύστολα παραβίαζε τόσους μήνες προκειμένου να απολαμβάνει την καρέκλα του συγκυβερνήτη;

Όχι βέβαια! Ο Πάνος ο Καμμένος επί μήνες βλέπει πως, σε όλες τις δημοσκοπήσεις υπολείπεται το κόμμα του κατά πολύ του 3% προκειμένου να εισέλθει στην επόμενη Βουλή! Έτσι, χρησιμοποιεί τα εθνικά θέματα ως απονενοημένο διάβημα, προκειμένου να επιτύχει την είσοδό του σε αυτήν, έστω και την τελευταία στιγμή!

Αφού, όλοι μυρίζονται πως σύντομα θα οδηγηθούμε σε εκλογές, όταν τα αδιέξοδα για την κυβέρνηση αυξάνονται!

Μέχρι όμως να φτάσουμε σε εκλογές, θα πρέπει κυρίως να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς! Γι΄ αυτό, αυτές οι “κακές” γλώσσες μιλούν και λένε ότι ο επόμενος συγκυβερνήτης θα είναι ο διεθνιστής Σταύρος Θεοδωράκης!

Οι ζυμώσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και “Ποταμιού” είναι πολύ προχωρημένες και η νέα κυβέρνηση θα είναι μικρής διάρκειας, δηλαδή μέχρι να κλείσει το θέμα των Σκοπίων, αφού οι πιέσεις των ΗΠΑ είναι αφόρητες!

Υποβοηθητικός κλοιός της αλλαγής σκυτάλης στη συγκυβέρνηση, αλλά και το μήνυμα προς τον Πάνο Καμμένο, ήταν η υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη!

Ο οποίος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ποταμιού θα είναι ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης! Τι είπατε; Δεν άκουσα; Οψόμεθα…

Το “γεράκι” των ΗΠΑ προετοιμάζει το “θερμό επεισόδιο”;

Το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (σ.σ. Μπους, Κλίντον, Ομπάμα) της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης, το οποίο προσπαθεί ο Ντόναλντ Τραμπ να αφαλοκόψει, στην Ελλάδα έχουν διαχειριστή τους τον πρέσβη της Αμερικής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ!

Ωστόσο, το πλέον ανησυχητικό είναι το γεγονός της συνάντησης του Τζέφρι Πάιατ με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη!

Από τη στιγμή που ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι πολιτικός – διπλωματικός εκπρόσωπος της Αμερικής και δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να συναντηθεί με το Πρωθυπουργό της Ελλάδος ή τον ΥΠΕΞ της ή τον ΥΠΕΘΑ!

Όχι όμως με τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδος! Τι μπορούσε να συζητήσει με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ της χώρας μας, εκτός από επιχειρησιακό στρατιωτικό σχέδιο;

Μήπως λοιπόν, βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο εφαρμογής “θερμού επεισοδίου”

στο Αιγαίο μας; Μήπως προχωράει ακάθεκτο το σχέδιο της συνδιαχείρισης – συνεκμετάλλευσης του Αρχιπελάγους;

Μήπως, γι΄ αυτό βρίσκεται στη Μεσόγειο επί της ουσίας ο 6ος Στόλος, προκειμένου να είναι ο επιδιαιτητής, που θα σταματήσει την εξέλιξη του “θερμού επεισοδίου” και θα αγκυροβολήσει για το καλό μας – πάντα – στο Αιγαίο Πέλαγος;

Οφείλει να μας ενημερώσει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι! Ή δεν θα πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι!!

Τώρα τους μπήκαν ανησυχίες;

Ενημερωνόμαστε ότι αυξήθηκαν στις στρατιωτικές περιπολίες στον Έβρο, τα άτομα αυτών! Αυτό γιατί δεν το υλοποίησε η στρατιωτική ηγεσία μας, πριν από τη σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας, αφού ήδη βρισκόμασταν σε “κίτρινο συναγερμό”;

Πότε θα γνωρίζουμε ότι οι δυο στρατιωτικοί μας δεν συνελήφθηκαν σε ελληνικό έδαφος;

Πάντως το σίγουρο είναι πως, η υπόθεση των δυο παλικαριών μας θα τραβήξει σε χρόνο, από τη στιγμή που εμπλέκεται στη σύλληψη η στρατό-χωροφυλακή της Τουρκίας! Η οποία “ακούει” απ΄ ευθείας στον Ερντογάν! Γι΄ αυτό η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας δεν μπορεί να “υποσχεθεί” τίποτε στην ελληνική πλευρά, από τη στιγμή που ο Τούρκος Σουλτάνος δεν την εμπιστεύεται απόλυτα!

Μπράβο στον Σκλαβενίτη

Έγραφα στην Ελεύθερη Ώρα στο άρθρο μου “Αρνηθείτε – αντιδράστε σε ό,τι έχει τουρκική προέλευση”, την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018: «Ωστόσο, μέχρι της επιστροφής των δυο επίλεκτων στρατιωτικών του ελληνικού Στρατού στα σπίτια τους και τις Μονάδες τους, θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να λάβει πολύ γενναίες αποφάσεις!

Θα πρέπει να κηρυχτεί μποϊκοτάζ στην αγορά τούρκικων προϊόντων από το ελληνικό καταναλωτικό κοινό! Θα πρέπει να ανασταλούν πάραυτα από τα ελληνικά κανάλια όλες οι τούρκικες σειρές της αποβλάκωσης και της αποχαύνωσης του ελληνικού κοινού! Κυρίως όμως, το Survivor της “στρατολόγησης” συνειδήσεων και πλύσεως εγκεφάλου των Ελλήνων τηλεθεατών!

Να απειλήσει η ελληνική κυβέρνηση πως, θα ανακληθούν οι άδειες των μαρίνων στην ελληνική Επικράτεια που είναι υπό τουρκική διεύθυνση!

Να ανασταλούν οι ατμοπλοϊκές συνδέσεις ανάμεσα στα νησιά μας του Ανατολικού Αιγαίου με τα Μικρασιατικά παράλια!

Θα πρέπει, αν δεν αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι δυο στρατιωτικοί μας, να κλείσουν πάραυτα οι πύλες εισόδου-εξόδου με την Τουρκία!

Αυτές οι κυβερνητικές αποφάσεις θα θέσουν στο καβούκι τους την Τουρκία και τον Σουλτάνο Ερντογάν! Θα του δώσει η ελληνική κυβέρνηση να καταλάβει ό,τι η Ελλάς δεν παίζει και υπερασπίζεται παντί τρόπω επίλεκτα στελέχη του Στρατού μας»!

Σήμερα με μεγάλη χαρά διαπιστώνω ότι, η εταιρεία “Σκλαβενίτης” κήρυξε εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα και κατέβασε από τα ράφια της τα προϊόντα που φέρον κωδικούς 869!

Μπράβο στη διεύθυνση των πολυκαταστημάτων “Σκλαβενίτης” και θα ήταν ευχής έργον να ακολουθούσαν το παράδειγμα αυτό όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις!!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter