ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το “μήνυμα” της βόλτας του BAYRAKTAR στον Καφηρέα στη νέα ηγεσία του ΥΠΕΘΑ

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 14 Ιούλ 2019 - 11:25
Loading...

Η χθεσινοβραδυνή “βόλτα” του τουρκικού αρματαγωγού στο στενό του Καφηρέα και στις Κυκλάδες, ήταν το πρώτο απτό παράδειγμα της τουρκικής αλαζονείας, για τη νέα ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Αναφερόμαστε στον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο καθώς ο ο ΥΦΕΘΑ έχει βιώσει τη θρασύτητα των Τούρκων με την αιχμαλωσία των δύο στρατιωτικών μας στον Έβρο, όταν ήταν Α/ΓΕΣ.

Ο κ.Παναγιωτόπουλος ,όπως έχουμε γράψει ενημερώνετε με γοργούς ρυθμούς και προσπαθεί να “χτίσει” ένα επιτελείο το οποίο θα έχει αντανακλαστικά για να αντιδρά σε όλες τις καταστάσεις. Θα πρέπει να ΄χει καταλάβει ότι είναι τυχερός, γιατί έχει ήδη έτοιμη “ομάδα” στην οποία μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να στηρίζεται. Αναφερόμαστε στους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων ,τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας και τον Αρχηγό Στόλου.

Όλους αυτούς τους οποίους “ατυχήσαντες απόστρατοι” πιέζουν με κάθε τρόπο την κυβέρνηση να τους αλλάξουν άμεσα ,γιατί τους “επέλεξαν οι άλλοι”! Λες και πρόκειται οποιοσδήποτε Αρχηγός να …κάνει αντίσταση στον πολιτικό του προϊστάμενο. Αυτά είναι ανέκδοτα. Μόνο που στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο κανένας δεν γελάει με τέτοια ανέκδοτα.

Η απλή λογική επιβάλει, να υπάρξει απόλυτη ηρεμία στο στράτευμα και κλίμα αγαστής συνεργασίας απ΄ όλους. Απ΄ όσο γνωρίζουμε σ΄ ότι αφορά στην στρατιωτική ηγεσία όλα αυτά είναι αυτονόητα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα αυτά είναι κατανοητά και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος το τελευταίο που θα ΄θελε είναι αχρείαστα προβλήματα. Η άγαρμπη απομάκρυνση του αρχηγού της ΕΛΑΣ από τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη μπορεί να πέρασε χωρίς μεγάλες αντιδράσεις, αφού τα ΜΜΕ είναι πολύ φιλικά με τη νέα κυβέρνηση. Δεν θα συμβεί το ίδιο αν έχουμε ίδια φαινόμενα στις ΕΔ, οι οποίες έχουν το σεβασμό της κοινής γνώμης. Ανεξάρτητα από το τι ψηφίζει ο καθένας.

Συνεπώς ο νέος ΥΕΘΑ δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί. Απλά θα πρέπει να βάλει πάγο στους “ατυχήσαντες απόστρατους σωτήρες” εξηγώντας τους ότι το ΥΠΕΘΑ δεν είναι “βίντεο γκέϊμ” ,ούτε επιτραπέζιο …Stratego που παίζαμε οι παλαιότεροι. Επίσης καλό θα ΄ναι να γίνουν κάποιες παρατηρήσεις για λίγη ευπρέπεια στην διατύπωση των απειλών που διαδίδονται μέσω “κύκλων” των “ατυχήσαντων απόστρατων”. Η ελληνική γλώσσα έχει πολλά ρήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, δεν υπάρχει μόνο αυτό που έχει σχέση με τη γενετήσια πράξη.

militaire.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter