• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 22 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Μαξίμου θέλει να βγάλει εκτός επικαιρότητας τον COVID 19 – Αναζητάει αποτελεσματικές κινήσεις μέσα σε θολό τοπίο

4 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

H κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να «τελειώσει» την πανδημία από την επικαιρότητα το επόμενο μήνα και κυρίως αρχές του Μάρτη.
Πλέον, το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να αποφορτιστεί από το μέτωπο του COVID 19 γι’ αυτό και θα αρχίσει να χαλαρώνει τα μέτρα σταδιακά μέχρι την τελική άρση τους στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.
Στο αρχικό σχεδιασμό, ωστόσο, του κυβερνητικού επιτελείου είναι να μην αφήσει τα μεγάλα Καρναβάλια να πραγματοποιηθούν λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης και της διασποράς του ιού.

Το Μαξίμου θέλει να βγάλει εκτός επικαιρότητας τον COVID 19

Έχουμε ξαναπεί ότι όλη η κατάσταση με τους επιδημιολόγους, τα καθημερινά κρούσματα, τα συνεχή περιοριστικά μέτρα και τα θλιβερά ρεπορτάζ έχουν κουράσει την ψυχολογία της κοινωνίας, έχουν δημιουργήσει μία νέα γενιά αγανακτισμένων.

Σε όλη την Ευρώπη αλλά και τον κόσμο.
Τα γεγονότα του Καναδά απέναντι στον Trinto αλλά και σε άλλες χώρες είναι ενδεικτικά αυτής της κατάστασης.
Έτσι και στην Ελλάδα.
Ο Πρωθυπουργός σε αυτή τη φάση κρίνει ότι πρέπει να απαλλαγεί από αυτό το βαρύ φορτίο.
Ενδεχομένως μετά τον Μάρτιο εκτός από την άρση των μέτρων να δούμε να πέφτουν στα χαμηλά της επικαιρότητας και τα ρεπορτάζ για τα κρούσματα και τους θανάτους, μέχρι να εξαλειφθούν.
Παράλληλα, θα δούμε να βγαίνουν εκτός κάδρου τηλεθέασης και οι επιδημιολόγοι-λοιμωξιολόγοι.

Αναζητάει αποτελεσματικές κινήσεις μέσα σε θολό τοπίο

Η κυβέρνηση θέλει να επιφορτιστεί, πλέον, με το άλλο μεγάλο αγκάθι που ταλανίζει κοινωνία και αγορά και είναι η ακρίβεια, η οποία θα συνεχιστεί όλο το 2022.
Το οικονομικό επιτελείο ενώ είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μειώσει ΦΠΑ σε ορισμένα βασικά προϊόντα αλλά και τον ΕΦΚ στα καύσιμα εν τέλει συνειδητοποίησε ότι το μέτρο δεν θα ήταν αποτελεσματικό.
Οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να αυξήσουν τις τιμές, δεν υπάρχουν περιορισμοί και έλεγχοι σε αυτή την διαδικασία.
Έτσι το μέτρο θα ήταν έωλο.
Πλέον έχουν αρχίσει να σκέφτονται εναλλακτικές κινήσεις, διότι είναι πλέον σίγουροι ότι πρέπει να κάνουν μία αποτελεσματική κίνηση για να σταματήσουν τόσο την γκρίνια του κόσμου όσο και την αντιπολίτευση που έχει κάνει σημαία την ακρίβεια.

Αύξηση επιδότησης στο ρεύμα και μεγαλύτερη αύξηση στο κατώτατο μισθό

Αυτά τα μέτρα που εξετάζονται είναι:
1. Η αύξηση της επιδότησης ρεύματος και φυσικού αερίου από 50% στο 75% για τις επιχειρήσεις προκειμένου να ελαττωθεί το κόστος παραγωγής και έτσι να μείνουν χαμηλά οι τιμές χονδρικής.
2. Η αύξηση του κατώτατου μισθού περισσότερο απ’ ότι προέβλεπε το αρχικό σχέδιο που ήθελε το ύψος του ποσού να είναι γύρω στα 700 ευρώ.
Τώρα υπάρχει και η εισήγηση να πάει και λίγο παραπάνω γύρω στα 724 ευρώ.
Παράλληλα, εκφράζεται η άποψη από στελέχη του οικονομικού επιτελείου ότι όσο καλυτερεύει ο καιρός, τόσο λιγότερη θα είναι η εξάρτηση από τα καύσιμα θέρμανσης άρα μικρότερη επιβάρυνση για το νοικοκυριό.
Όλα βέβαια θα τεθούν επί τάπητος μέχρι τις αρχές Μαρτίου, όπου η ελληνική κυβέρνηση θα έχει την ακριβή εικόνα της εκτέλεσης του προϋπολογισμού 2022 αλλά και το ακριβές ποσοστό ανάπτυξης του 2021.

Σωτήρης Πίκουλας
www.bankingnews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ: Έκοψε την Ντόρα – Μαζική αντίσταση για ταυτότητες!

by admin
10 ώρες ago
ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Σταλινική στρατηγική από την Κοβέσι! Αποκάλυψη τώρα για τις τελευταίες δύο εβδομάδες!

by admin
2 ημέρες ago
Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!
Slider

Γεώργιος Αποστολάκης: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού για τη λογοδοσία; Χωρίς κάθαρση, νέα αρχή δεν υπάρχει!

by admin
4 ημέρες ago
Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες
Slider

Παρέμβαση βόμβα από Musk για Κασιδιάρη: Διεθνής διασυρμός για την Ελλάδα, κουρέλι η Δικαιοσύνη – Τρέμουν τους πατριώτες

by admin
5 ημέρες ago
Next Post
Zero Hedge : “Κόψτε τα λάστιχα, συλλάβετε τους οδηγούς”: Καθηγητής του Χάρβαρντ και αναλυτής του CNN καλεί σε βία κατά της αυτοκινητοπομπής της ελευθερίας

Zero Hedge : "Κόψτε τα λάστιχα, συλλάβετε τους οδηγούς": Καθηγητής του Χάρβαρντ και αναλυτής του CNN καλεί σε βία κατά της αυτοκινητοπομπής της ελευθερίας

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ 3, Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ 3, Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr