ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το μυστήριο των επιθέσεων με βελόνες σε Ευρωπαίους θαμώνες νυχτερινών κέντρων και θεατές συναυλιών

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. - 8 Ιούν 2022 - 19:08

Του Γιώργου Β. Μιχαήλ

Μεγάλες διαστάσεις αρχίζει να παίρνει το μυστήριο επιθέσεων με βελόνες, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Ολλανδία), προκαλώντας πανικό στο κοινό και πονοκέφαλο στις αρχές.

Παρά τις σχετικές έρευνες, ουδείς γνωρίζει προς το παρόν ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις αλλόκοτες επιθέσεις και ποιος μπορεί να είναι ο σκοπός τους.

Οι επιθέσεις γίνονται κατά κύριο λόγο σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και σε θεατές συναυλιών, με τις νεαρές γυναίκες να αποτελούν τον προτιμώμενο στόχο.

Οι γιατροί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχει γίνει έγχυση ναρκωτικής ή άλλης ουσίας στο σώμα των θυμάτων. Ωστόσο ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις εντοπισμού της ουσίας GHB (η οποία χρησιμοποιείται στην παρασκευή των λεγόμενων «χαπιών βιασμού») και είναι μάλλον απίθανο αυτή η ουσία να εγχύθηκε με ένεση.

Τα θύματα αναφέρουν συμπτώματα όπως ναυτία, ζάλη, πονοκέφαλο, νωθρότητα, έντονο πόνο, και κενά μνήμης. Στο σώμα τους είναι εμφανή τα σημάδια της επίθεσης με βελόνα: μικρή οπή και μελάνιασμα. Σημειώστε ότι σε αρκετές περιπτώσεις μιλάμε για «τρύπημα» που έγινε πάνω από ρούχο.

Οι αρχές αδυνατούν να εξηγήσουν το ανησυχητικό αυτό φαινόμενο και αρκούνται στις προειδοποιήσεις προς το κοινό και στις προτροπές για αυξημένα μέτρα ασφαλείας στα νυχτερινά κέντρα και στους συναυλιακούς χώρους.

Την υπόθεση συσκοτίζει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι ούτε οι ιατρικές εξετάσεις των θυμάτων δείχνουν κάτι επικίνδυνο, ούτε βελόνες βρίσκονται στους τόπους των επιθέσεων.

Τι μπορεί να συμβαίνει;

Καθώς καταρρίπτεται από τα ιατρικά δεδομένα η αρχική εκτίμηση των ειδικών ότι πρόκειται για απόπειρες έγχυσης GHB ή άλλης ναρκωτικής ουσίας στον οργανισμό των επιλεγμένων στόχων, τα αναπάντητα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται.

Θα αποτολμήσω μιαν υπόθεση, ευχόμενος να μην ανταποκρίνεται στην αλήθεια:

Μήπως οι επιθέσεις δεν γίνονται από ανθρώπους; Και μήπως τα θύματα δεν είναι παρά το δείγμα κάποιου αρρωστημένου πειράματος;

Προτού απορρίψετε αυτήν την υπόθεση, σας παρακαλώ να σκεφτείτε τα εξής:

Πόσο εύκολο είναι να σας πλησιάσει κάποιος και να σας κάνει ένεση (ιδιαίτερα πάνω από ρούχο) προσπαθώντας να εγχύσει κάτι στον οργανισμό σας, χωρίς να γίνει αντιληπτός από εσάς ή από την παρέα σας; Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι ο επιτιθέμενος δεν κρατάει σύριγγα, αλλά κάποιου είδους μικροσκοπικό μηχανισμό που με ένα απλό κλικ ολοκληρώνει «αστραπιαία» την όλη διαδικασία, είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μην νιώσετε την επαφή του μηχανισμού με το σώμα σας ή τον πόνο από το τρύπημα.

Σε ποιες περιπτώσεις αντιλαμβάνεστε μόνον εκ των υστέρων, από τα συμπτώματα, ότι έχετε «τρυπηθεί»; Σωστά! Όταν σας έχει τσιμπήσει κουνούπι ή κάποιο άλλο έντομο.

Επανέρχομαι στην παράτολμη υπόθεσή μου:

Μήπως οι επιθέσεις δεν γίνονται από ανθρώπους, αλλά από… κουνούπια ή άλλα έντομα;

Και δεν μιλώ για γενετικά τροποποιημένα κουνούπια, σαν κι αυτά που απελευθερώθηκαν πέρυσι στην Φλόριντα των ΗΠΑ -με φιλάνθρωπη πρόθεση, φυσικά: για να περιοριστούν οι ασθένειες που μεταδίδουν τα ενοχλητικά αυτά έντομα.

Μιλώ για έντομα ρομπότ.

Ας δούμε μαζί αυτό το βίντεο:

Προσέξατε την σύριγγα στο πρώτο κουνούπι; Ωραία! Ας δούμε ένα ακόμα ενδιαφέρον βίντεο:

Όσοι καταλαβαίνετε αγγλικά, αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο των 8 λεπτών, μέρος του οποίου είναι το προηγούμενο:

Ναι! Μιλάμε για έξυπνα drones, για μικροσκοπικά αυτόνομα όπλα Τεχνητής Νοημοσύνης, και για έντομα-ρομπότ… πολλαπλών χρήσεων.

Ξαναρωτάω, λοιπόν, εγώ ο «συνωμοσιολόγος»:

Μήπως τα θύματα των επιθέσεων με βελόνες είναι το δείγμα κάποιου αρρωστημένου πειράματος;

Τα συμπεράσματα δικά σας…

hellasmag.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr