ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το μυστηριώδες σύννεφο που είχε εμφανιστεί στην Τουρκία λίγες ημέρες πριν τον σεισμό εμφανίστηκε τώρα στην Αργεντινή

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Φεβ 2023 - 21:39

Ανησυχία στους κατοίκους από την επανεμφάνιση του φαινομένου

Το μυστηριώδες σύννεφο που είχε εμφανιστεί στην Τουρκία λίγες ημέρες πριν το φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου έκανε ξανά την εμφάνισή του αυτή τη φορά στην Αργεντινή, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους.

Το σύννεφο είχε παρουσιαστεί πρώτα στην πόλη Bursa στην βορειοδυτική Τουρκία στις 22 Ιανουαρίου και πολλοί ήταν αυτοί που το συνέδεσαν με τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη ν.α. Τουρκία, λίγες ημέρες αργότερα στις 6 Φεβρουαρίου.

Τώρα σύμφωνα με βίντεο και φωτογραφίες έκανε την εμφάνισή του πάνω απ την Αργεντινή και ειδικά πάνω από την πόλη Κομοντόρο Ριβαντάβια στην επαρχία Τσουμπούτ της Παταγονίας στη νότια Αργεντινή,

Το φαινόμενο παρατηρήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου . Αν και αρχικά το σύννεφο στην Τουρκία είχε ερμηνευθεί ως ένας από τους πολυάριθμούς σχηματισμούς νεφών, πολλοί εκ των οποίων μπορεί να φαίνονται και απόκοσμοι, εντούτοις ο σεισμός  στην Τουρκία  και η επανεμφάνιση τώρα του ίδιου σχηματισμού νεφών στην Αργεντινή έχει προκαλέσει θόρυβο και ανησυχία στη χώρα.

pronews.grLoading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr