ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Η…υπερθέρμανση των ωκεανών, ισοδυναμεί με την ενέργεια έκρηξης… ατομικής βόμβας – Τα παιδιά κλαίνε, για την κλιματική αλλαγή (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 8 Ιαν 2019 - 14:15
Loading...

Στο ίδιο έργο θεατές εδώ και χρόνια. Στην νεότερη…παράσταση που «είδαμε», μας είπαν ότι:

Η υπερθέρμανση των ωκεανών εξαιτίας της…κλιματικής αλλαγής ισοδυναμεί με την ενέργεια από την έκρηξη μιας ατομικής βόμβας…κάθε δευτερόλεπτο κατά τα τελευταία 150 χρόνια, σύμφωνα με…νέες εκτιμήσεις.

Τουλάχιστον το 90% της παγιδευμένης θερμότητας εξαιτίας των ανθρωπογενών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου» απορροφάται από τις θάλασσες του πλανήτη, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό ανεβάζει τη

θερμοκρασία του αέρα και της ξηράς. Η τεράστια ποσότητα ενέργειας που καταλήγει στους ωκεανούς, οδηγεί σε σταδιακή άνοδο της στάθμης τους, ενώ -θερμαίνοντας τα νερά- κάνει πιο συχνούς και έντονους τους τυφώνες και τους κυκλώνες.

Την παραπάνω..επιστημονική δημοσίευση την έκαναν ερευνητές από την Αγγλία και τις ΗΠΑ, με επικεφαλής την καθηγήτρια Λορ Ζάνα του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Η προπαγάνδα που δεχόμαστε καθημερινά, δεν έχει τέλος.
Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό βίντεο, το οποίο «μας έρχεται» από το όχι και τόσο μακρινό 2016. Στο βίντεο αυτό, βλέπουμε ένα παιδάκι να…ΚΛΑΙΕΙ επειδή οι άνθρωποι μολύνουν το περιβάλλον. «Μπράβο» στους δασκάλους του, που το έκαναν να νιώθει άσχημα και να έχει ενοχές.

Δείτε πως «παίζουν» με τις ψυχές των μικρών παιδιών:

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter