ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Το Πρόβλημα είναι που ΔΕΝ πεθαίνουν οι άνθρωποι” Κων/νος Μητσοτάκης + Ταινία: Endgame – Alex Jones

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 30 Μαρ 2020 - 20:06
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το βίντεο αυτό αποτελείται από 2 μέρη:
================
Στο 1ο μέρος θα δείτε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος αποκαλύπτει δημόσια ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ το οποίο είναι καθώς λέει, Η 3η ΗΛΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!
Με αυτές τις ιδέες γαλουχούσε τους νέους της εποχής του !!!
================

Στο 2ο μέρος του βίντεο, θα δείτε επιλεγμένα αποσπάσματα από την ταινία του αμερικανού δημοσιογράφου Alex Jones του 2007 “ENDGAME – Το Σχέδιο για την Παγκόσμια Υποδούλωση”, αλλά και άλλες πηγές, όπου αποδεικνύεται οτι Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Λες και ο ΘΕΟΣ, που φέρνει στη ζωή τόσους ανθρώπους (7,5 δις σήμερα), ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ, διότι δεν μπορεί να τους θρέψει η Γη, που ο ίδιος ο Θεός δημιούργησε!!! Αντί να στρέψουν το βλέμμα τους, όλοι αυτοί οι “άσοφοι” της παγκόσμιας ΕΛΙΤ στα θησαυροφυλάκιά τους, για να βρουν την απάντηση στην παγκόσμια φτώχια και δυστυχία που εκείνοι δημιουργούν, τους φταίει ο Θεός που φέρνει στον κόσμο τόσες ψυχές, αλλά και αυξάνει τη διάρκεια ζωής των ανθρώπων. Γι αυτό η ΕΛΙΤ αυτή είναι υπέρ των εκτρώσεων, και του ελέγχου των γεννήσεων, ώστε να μειωθεί ο πληθυσμός της γης, για να τον κυβερνήσουν ευκολότερα, μέσω μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !!!

Στην ταινία αυτή του Alex Jones αποδεικνύεται φανερά οτι η παγκόσμια ΕΛΙΤ των πλουσίων τάσσεται υπέρ της “ΑΝΑΓΚΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ”, την οποία προωθούν μέσω της επιστήμης της “Ευγονικής” πάνω από 1 αιώνα τώρα, αλλά και άλλες πιο σύγχρονες αντιλήψεις, περί “δήθεν” προστασίας του περιβάλλοντος, ανάγκης παγκόσμιων ( “πονηρών” ) εμβολιασμών κλπ.
Στο 8.30 λεπτό του βίντεο μιλάει ο Dr. Michael Coffman – Ph D.Forest Science, ερευνητής οκοσυστημάτων, ο οποίος συνετέλεσε στο μπλοκάρισμα της Συνθήκης για την Παγκόσμια Βιοποικιλότητα (1995) των Ηνωμένων Εθνών, στο προσχέδιο της οποίας δηλωνόταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως πρέπει να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός από τα 6 δις τότε στο 1 δις.
Τα συμπεράσματα δικά σας, για τη σχέση που μπορεί να έχει η ταινία αυτή του Alex Jones (και τα άλλα αποσπάσματα) με:

1. Την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ λόγω Κορωνοϊού σήμερα,

2. ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, που θα παγιοποιηθεί (ουδέν μονιμότερον του προσωρινού),

3. Τη μετατροπή των πόλεων σε ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,

4. Τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ (“πονηρό”) ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ, που ψηφίστηκε πρόσφατα και στην Ελλάδα (ΦΕΚ 42/Α 25-2-2020) και

5. Την ανάγκη ελέγχου των εμβολιασμένων μελλοντικά, μέσω ενός ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ (!!!)

*******************
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ, ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΘΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ !!!
*******************

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ “ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ”, ΜΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ “ENDGAME” ΤΟΥ ALEX JONES:
“Το Σχέδιο της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ / Μάθε σε λίγα λεπτά πώς διοικείται ο κόσμος σήμερα !”

ΜΕΡΟΣ Α (15 λεπτά): https://www.youtube.com/watch?v=uneT6… ΜΕΡΟΣ Β (15 λεπτά): https://www.youtube.com/watch?v=dJCT9… ή ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ “ENDGAME” ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩ: https://videoorthodoxiasblog.blogspot…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Η διαφορά προβολών ξεκίνησε μετά την 1η ώρα. 30/3/2020 ΩΡΑ 03.05: ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 952 ΑΝΤΙ 1202: https://imgur.com/PzauE2I 30/3/2020 ΩΡΑ 03.30: ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 1080 ΑΝΤΙ 1940: https://imgur.com/OwGMBsM 30/3/2020 ΩΡΑ 03.40: ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 1152 ΑΝΤΙ 2116: https://imgur.com/CAj7QVb 30/3/2020 ΩΡΑ 07.30: ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 2570 ΑΝΤΙ 5504: https://imgur.com/5Wtds5e 30/3/2020 ΩΡΑ 11.55: ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 7080 ΑΝΤΙ 12543: https://imgur.com/fm4pnks Το ΘΕΜΑ για όσους δεν το γνωρίζουν: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT…

****************************************

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…