ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν θα κλείσει με παρέμβαση UFO.

ΚΛΟΙΟΣ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ. - 26 Ιαν 2022 - 19:11

Καθώς ξεκινά το έτος 2022, κάποιο είδος παγκόσμιας στρατιωτικής σύγκρουσης συζητείται σε κάθε γωνιά, ακόμη και στα περίπτερα. Όλοι, βέβαια, παίζουν την περισσότερη μουσική που σφυρίζει στο κεφάλι τους, αλλά αντικειμενικά, καθώς η πανδημία εξελίσσεται, ο κόσμος βυθίζεται σε μια πολύ σοβαρή κρίση, η διέξοδος από την οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας μεγάλος πόλεμος.

Επιπλέον, τόσο αυτή η κρίση όσο και η πανδημία είναι παγκόσμια θέματα και έχουν να κάνουν με την αναμόρφωση του πολιτισμού, την οικοδόμηση ενός “υπέροχου νέου κόσμου” ή κάτι τέτοιο. Επομένως, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πολύ πιθανό να συμβεί – είναι γραμμένο στις προφητείες. Και το μόνο αδιευκρίνιστο ερώτημα είναι, πού θα χτυπήσει πρώτο και πότε;

Οι παγκόσμιοι θείοι και τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια, τα οποία πιθανότατα δουλεύουν με το ένα χέρι, δεν θα μας πουν για την ημερομηνία, γι’ αυτό και τα vangas των διαφόρων ευαισθητοποιημένων, αν και όχι τόσο αξιόπιστα, αλλά μια μοναδική πηγή πληροφοριών συνεχίζουν να παραμένουν. Και είναι ασυνήθιστα δραστήριοι τώρα, καθώς έχουν αρχίσει να λαμβάνουν κάποιου είδους επιβεβαίωση των αποκαλύψεών τους πριν από πολλά χρόνια.

Κάποιος είδε μια νέα σειρά από τρομερά προφητικά όνειρα, σε κάποιον είπε μια φωνή ότι πήγαινε και δες ότι όλα θα ξεκινήσουν αμέσως, και κάποιος είδε στην τηλεόραση τα γεγονότα που είδε στην αποκάλυψη και ότι αυτά τα γεγονότα προηγήθηκαν του πολέμου. Ένα τέτοιο άτομο δημοσίευσε χθες στο 444prophecynews.com, διαβεβαιώνοντας ότι η αποκάλυψη που έλαβε το 2015 έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα και θα γίνουμε μάρτυρες των ακόλουθων γεγονότων τους επόμενους μήνες, ίσως και εβδομάδες:

…. Στην αρχή είδα ρουκέτες να εκτοξεύονται από κάπου στο Ισραήλ και να πετούν προς το Ιράν. Άρχισα να μετράω – ένας, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε πύραυλοι που εκτοξεύτηκαν με πυρηνική ισχύ. Τότε ξαφνικά ανυψώθηκα στον ουρανό και σε ένα πανόραμα είδα ολόκληρο τον κόσμο, από τη Βόρεια Αμερική μέχρι τη Μέση Ανατολή.

Η προσοχή μου ήταν στραμμένη στη Μέση Ανατολή. Δεν ήμουν σίγουρος για το πού ακριβώς είχαν πάει οι πύραυλοι, αλλά ήταν σαν να άκουγα τις σκέψεις των άλλων, στις οποίες οι άνθρωποι που στέκονταν από κάτω έθεταν το ερώτημα: έπληξαν οι εκτοξευμένοι πύραυλοι τον στόχο; Τότε είδα καθαρά και ευδιάκριτα το Ιράν, του οποίου ολόκληρη η επικράτεια είχε ένα κοκκινωπό χρώμα σε σύγκριση με άλλες χώρες της περιοχής και της Ευρώπης.

Στη συνέχεια είδα αρκετούς ακόμη πυραύλους στον αέρα, που στόχευαν προς το Ιράν. Εκτοξεύτηκαν από ένα πυκνό σύννεφο καπνού κάπου γύρω από τον Ατλαντικό. Οι άνθρωποι που παρακολουθούσαν αυτές τις εκτοξεύσεις είπαν επίσης: Οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τις ΗΠΑ. Και επειδή έπρεπε ακόμη να διασχίσουν τον Ατλαντικό, η πτήση διήρκεσε περισσότερο. Στη συνέχεια επικεντρώθηκα ξανά στο Ιράν και είδα τις ρουκέτες να προσγειώνονται και όπου προσγειώθηκαν υπήρχαν πυρκαγιές σε διάφορες περιοχές.

Τότε είδα εκεί έναν δίσκο που έμοιαζε με μια λεία πέτρα που αιωρούνταν στον αέρα. Αυτό το είδος πέτρας ήταν στρογγυλό και επίπεδο σαν ιπτάμενος δίσκος. Κατέβηκε ομαλά και αργά, και κάποια στιγμή είδα ένα είδος έκρηξης συντριμμιών κάτω από το δίσκο. Και όταν το σύννεφο σκόνης διαλύθηκε, είδα έναν τεράστιο κρατήρα να σχηματίζεται κάτω από το δίσκο.

Ήμουν πολύ περίεργος – τι ήταν αυτό; Στη συνέχεια κοίταξα τη Γη από ένα άλλο σημείο, από κάπου στα νοτιοδυτικά. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι από κάτω και κοιτούσαν κι αυτοί τον ουρανό, παρακολουθώντας τι συνέβαινε. Ο ένας είπε: τώρα δεν θα υπάρχει πετρέλαιο. Ένας άλλος είπε: όχι, το πετρέλαιο δεν θα εξαφανιστεί, γιατί οι Σαουδάραβες δεν εμπλέκονται. Τότε τους είπα ότι βλέπω και τους Σαουδάραβες να πολεμούν.

Μετά από αυτό είδα το Ισραήλ να δέχεται επιθέσεις από όλους τους γείτονές του – τη Χεζμπολάχ, τη Χαμάς, τη Συρία και όλους τους άλλους. Και τότε είδα μια σύγκρουση που σταδιακά ενέπλεξε ολόκληρο τον κόσμο. Ένας πόλεμος ετοιμαζόταν, ένας πυρηνικός πόλεμος στην περιοχή μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν. Και οι επιπτώσεις αυτού του πολέμου ήταν μεγάλες.

Στην πραγματικότητα, μόνο οι τεμπέληδες δεν έχουν περιπλανηθεί για τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή μέχρι σήμερα – οι προφητείες και οι αποκαλύψεις αφθονούν. Ωστόσο, αυτή η αναφορά ξεφεύγει ελαφρώς από τα όρια, καθώς παρουσιάστηκε κάτι σαν ένα τεράστιο μαύρο UFO, το οποίο θα λάβει μέρος στον πόλεμο στο πλευρό του Ισραήλ. Πιθανότατα θα χτυπήσει κάποιες πολύ επικίνδυνες υπόγειες εγκαταστάσεις του Ιράν, στις οποίες δεν μπορούν να φτάσουν ούτε τα πυρηνικά όπλα.

Είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι η “τεράστια στρογγυλή επίπεδη πέτρα” θυμίζει πολύ ένα “μαύρο τηγάνι”, το οποίο αναφέρουν οι γέροντες στον Βόρειο Καύκασο. αναφέρθηκε από τους γέροντες του Βόρειου Καυκάσου. Σύμφωνα με αυτούς, “θα έρθει πίσω από τα βουνά” και θα πλήξει τα ρωσικά στρατεύματα που εισβάλλουν στη Γεωργία. Δεν γνωρίζουμε τι είδους πέτρα είναι. Ίσως εξωγήινοι, ίσως κάτι από τη Ζώνη-51, ίσως ακόμη και να εκτελούν μουλάδες από την Ανταρκτική, γι’ αυτό παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr