ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Ρωσικό Υπ Άμ δημοσίευσε βίντεο των νέων ρωσικών όπλων … Πούτιν “Kανείς δεν μας άκουγε. Θα μας ακούσουν τώρα”

ΔΙΕΘΝΗ. - 19 Ιούλ 2018 - 21:08
Loading...

Μόσχα, 19 Ιουλίου -RIA Novosti. Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας δημοσίευσε  βίντεο με τις δοκιμές των νεώτερων συστημάτων-«avant-garde», «Sarmat », «Dagger (στιλέτο)», «Ποσειδών», «  Burevestnik (Petrel)» και «Persvet  (φως)».

Την πρώτη του Μαρτίου στο μήνυμα προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση o Βλαντιμίρ Πούτιν παρουσίασε τα νεότερα είδη Ρωσικών όπλων, τα οποία δεν έχουν ανάλογα στον κόσμο.
Ο Πρόεδρος τόνισε ότι η Δύση δεν ήθελε να συζητήσει με τη Ρωσία τις προειδοποιήσεις της σχετικά με την παραβίαση της στρατηγικής ισορροπίας. Την ίδια στιγμή, η Μόσχα έχει δηλώσει στα μέλη του ΝΑΤΟ

ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να εξουδετερώσει τις απειλές που θέτει η ανάπτυξη του παγκόσμιου αμυντικού συστήματος των ΗΠΑ.

“Kανείς δεν μας άκουγε. Θα μας ακούσουν τώρα, “είπε ο Πούτιν.

Avangard

Την Πέμπτη το στρατιωτικό τμήμα για πρώτη φορά κυκλοφόρησε ένα βίντεο από την εκτόξευση  του νεώτερου υπερηχητικού  πυραύλων “Avangard”.

Το λεπτό βίντεο αρχίζει με την εγκατάσταση του πυραύλου στο χώρο εκτόξευσης, κατόπιν δείχνει την εκτόξευση του από τον λάκκο. Στη συνέχεια, το animation δείχνει το διαχωρισμό της “εμπρόσθιας” μονάδα μάχης από το όχημα εκτόξευσης και δείχνει έντονους ελιγμούς του όταν πλησιάζει το στόχο.

Η ανάπτυξη του συγκροτήματος έχει ολοκληρωθεί και το στάδιο της μαζικής παραγωγής έχει αρχίσει. Παράλληλα με την έναρξη της μαζικής  παραγωγής άρχισε η προετοιμασία για την θέση σε λειτουργία.

Αναπαραγωγή βίντεο


© Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Η Εκτόξευση του νεώτερου υπερηχητικού πυραύλου “avant-garde”. Υπουργείο Άμυνας βίντεο

Sarmat
Στο βίντεο σχετικά με διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο “Sarmat” μπορείτε να δείτε τη μεταφορά του, εγκατάσταση τον λάκκο τοποθέτησης  και την έναρξη . Το Υπουργείο Άμυνας, στη συνέχεια, αποδεικνύει την παραγωγή των στοιχείων του  πυραύλου  και των εξαρτημάτων, καθώς και την  συναρμολόγηση των κομματιών.

Μέχρι σήμερα, έχουν ολοκληρωθεί οι  δοκιμές του πυραύλου, οι  οποίες ξεκίνησαν  τον Δεκέμβριο του 2017. Ο στρατός πραγματοποίησε περισσότερα από 50 καθήκοντα. Οι δοκιμές πτήσης προηγήθηκαν .

Όπως αναφέρθηκε, το 2020 ο πύραυλος θα πρέπει να αρχίσει να χρησιμοποιείται

Αναπαραγωγή βίντεο


© Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Δοκιμές διηπειρωτικού  βαλλιστικού  πυραύλου “Sarmat

Dagger -Στιλέτο
Τα δίλεπτο  βίντεο δείχνει πώς το μαχητικό αναχαίτισης  MiG-31  , εξοπλισμένο με ένα στιλέτο, απογειώνεται από ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο και στη συνέχεια εκτοξεύει ένα πύραυλο.

Από τον Απρίλιο του 2018, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων  στρατηγικής αποτροπής τα αεροσκάφη   MiG-31 με το συγκρότημα “στιλέτο” είναι προγραμματισμένο να κάνει δοκιμές  στον αέρα πάνω από την περιοχή του νερού της Κασπίας Θάλασσας.

Αναπαραγωγή βίντεο


© Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Εκτόξευση του υπερηχητικού πυραύλου “στιλέτο” από το αεροσκάφος MiG-31

Ποσειδώνας

Το βίντεο για το ωκεάνιο σύστημα πολλαπλών χρήσεων “Poseidon” αρχίζει στα πλαίσια στα οποία το δείγμα βρίσκεται στην βάση του, ο έλεγχος των σταθεροποιητών του βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό ακολουθείται από animation: Το “Poseidon” απελευθερώνεται από το υποβρύχιο και επηρεάζει τους παράκτιους και επιφανειακούς στόχους, συμπεριλαμβανομένου του τύπου του αεροπλανοφόρου.

Τώρα το στάδιο της πειραματικής εργασίας ολοκληρώνεται.

Αναπαραγωγή βίντεο


© Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Ωκεάνιο σύστημα πολλαπλών χρήσεων “Ποσειδών” σε δράση

Burevestnik
Το  βίντεο σχετικά με τον νεότερο πύραυλο  cruise  με πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής “Burevestnik” ξεκινά με την έναρξη και την παρακολούθηση της πτήσης. Στα παρακάτω καρέ υπάρχει μια τεράστια βάση  όπου υπάρχουν αρκετά δοχεία με “Burevestnik”.

Το Υπουργείο Άμυνας έχει επανειλημμένα τονίσει ότι “Burevestnik” είναι άτρωτο σε όλα τα υφιστάμενα και τα μελλοντικά συστήματα άμυνας πυραύλων. Το στάδιο της προετοιμασίας των δοκιμών πτήσης έχει αρχίσει.

Αναπαραγωγή βίντεο

© Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Η Εκτόξευση  και πτήση του νεώτερου πυραύλου με την πυρηνική εγκατάσταση “Burevestnik”

Peresvet
Στο βίντεο σχετικά με το συγκρότημα  laser  “Peresvet το φως”, το οποίο διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό, το στρατιωτικό τμήμα απέδειξε την αναχώρηση των οχημάτων KAMAZ με ένα ρυμουλκούμενο από το γκαράζ, την κίνησή τους στη φάλαγγα στο δασώδες έδαφος, το έργο του πληρώματος των αυτοκινήτων. Μετά από αυτό, μπορείτε να δείτε πώς οι χειριστές καταλαμβάνουν το χώρο εργασίας και αναπτύσσουν  τα οπτικά-ηλεκτρονικά μέσα του λέιζερ μάχης.

Το σύστημα έχει ήδη εισέλθει στα στρατεύματα και αναπτύσσεται σε χώρους ανάπτυξης.

Δείτε το Βίντεο:
https://ria.ru/arms/20180719/1524922508.html

https://ria.ru/arms/20180719/1524922508.html?referrer_block=index_main_5

tokoutsavaki

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter