ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το σάπιο πολιτικό σύστημα θα πέσει και να είστε σίγουροι αυτό θα γίνει σύντομα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 7 Μαρ 2018 - 10:37
Loading...

Αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες με την Τουρκία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Η Ελλάδα έπρεπε ήδη να είχε αντιδράσει στις προκλήσεις και στην ξεκάθαρη απαγωγή των Ελλήνων Στρατιωτικών. Τσίπρα και Καμμένε ρωτήσατε τους ίδιους που υπηρετούν την Πατρίδα εάν ήθελαν την

ίδια την Πατρίδα τους να τους έχει ξεπουλήσει; Ρωτάτε τις δραματικές ώρες που περνούν οι Ελληνικές οικογένειες τους; Ρωτήσατε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες εάν ανέχονται τέτοια Εθνικό εξευτελισμό; Ρωτήσατε τον κυρίαρχο λαό μας ποια απάντηση επιθυμεί ο ίδιος τον οποίο και θα έπρεπε να υπηρετείτε;

Αλλά όλα αυτά θα τα απαντούσατε εάν ήσασταν Ελληνική κυβέρνηση και όχι πολιτικά σκουπίδια άλλων δοτών συμφερόντων που θέλουν την χώρα μας και μικρότερη και σε πλήρη κατοχή. Όλα αυτά και άλλα πολλά θα τα απαντούσατε εάν κυβερνούσατε κυρίαρχο λαό και όχι έναν λαό υπόδουλο με τις δικές σας προσωπικά υπογραφές. Θα δίνατε απάντηση στους Τούρκους εάν σας αφορούσε η Ελλάδα, εάν ήσασταν οι ίδιο Έλληνες και όχι πιόνια των εχθρών μας.

Οι Έλληνες είμαστε υπερήφανος λαός. Μπορεί να πεινάσαμε, αλλά την ατίμωση της Πατρίδας μας δεν την δεχόμαστε και δεν θα την δεχτούμε. Απαιτούμε άμεση αντίδραση. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι να υπερασπιστούμε και τους αιχμαλώτους παιδιά μας και την χώρα μας. Φόβο έχετε εσείς που δεν πήγατε στρατό, δεν υπηρετήσατε ποτέ το γενικό συμφέρον, δεν φοιτήσατε ως αιώνιοι φοιτητές, που μία ζωή καταστρέφατε την Ελλάδα πίσω από τις μάσκες των ψευτοαιστερών ή απλά αναρχικών.

Ο δε Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ένας από εσάς. Βολεμένος στογγυλοκάθεται των Προεδρικό του θρόνο, υπογράφει κάθε πολιτική και κοινωνική ανωμαλία που του σερβίρεται, ανέχεται την προδοσία σας με τα Ίμια, να διαπραγματεύεστε με τα ανύπαρκτα Σκόπια την δική μας Μακεδονία και τώρα την ανοχή σας στην απαγωγή των Ελλήνων στρατιωτών. Μαζί του και μαζί σας και το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής κοινοβουλευτικής Αντιπολίτευσης, που δεν αντιδρά, δεν σας ενοχλεί στα προδοτικά πολιτικά σας σχέδια.

Είστε ανθέλληνες. Είστε άθεοι. Είστε μηδενιστές. Είστε επικίνδυνοι.

Το σάπιο πολιτικό σύστημα θα πέσει και να είστε σίγουροι αυτό θα γίνει σύντομα.

Το Κίνημα Ανατροπή – ταυτότητα Πατρίδας είναι εδώ δυνατό και ενωμένο με τον λαό και δεν θα επιτρέψει πολιτικές και Εθνικές προδοσίες.

Ο Πρόεδρος του κινήματος Ανατροπή ταυτότητα Πατρίδας Γέροντας Ιλαρίων (Θωμάς Κονσολάκης).

(Συμπόρευση με ΛΑ.Ο.Σ)

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter