ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Σιωνιστικό καθεστώς επιτέθηκε στους Ορθόδοξους χριστιανούς που πήγαιναν στο Ναό της Αναστάσεως για την Αφή Αγίου Φωτός.

ΔΙΕΘΝΗ. - 15 Απρ 2023 - 20:08
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΕΚΤΡΟΠΑ Οι Δυνάμεις Κατοχής χτύπησαν ιερείς, καλογέρους και γυναικόπαιδα, πιστούς !!..

Το Σιωνιστικό καθεστώς επιτέθηκε στους Ορθόδοξους χριστιανούς που πήγαιναν στο Ναό της Αναστάσεως για την Αφή Αγίου Φωτός. Οι Δυνάμεις Κατοχής χτύπησαν ιερείς, καλογέρους και γυναικόπαιδα!!.. Έκτροπα άνανδρη επίθεση δέχθηκαν γυναίκες κι κληρικοί από πάνοπλους Ισραηλινούς αστυνομικούς που 2000 χρόνια φυλάνε τον Πανάγιο Τάφο για να μην Αναστηθεί ο Χριστός. ματαιοπονούν. Χριστός Ανέστη. Οι δυνάμεις του σιωνιστικού καθεστώτος επιτέθηκαν στους χριστιανούς που γιόρταζαν την τελετή « Αφής Αγίου Φωτός» στην Ιερουσαλήμ και εμπόδισαν την είσοδό τους στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου…Oι πιστοί επιχειρούν να σπάσουν τον σιωνιστικό κλοιό και να φθάσουν στην πηγή του Φωτός στον Πανάγιο Τάφο. Σε πολλά σημεία δέχθηκαν επιθέσεις από Ισραηλινούς αστυνομικούς που τους χτύπησαν πολύ άγρια με μίσος.

Από το Κίεβο ως τα Ιεροσόλυμα ο σιωνισμός πολεμάει την Ορθοδοξία.. Aραμαίοι και Αρμένιοι , Κόπτες συνεόρταζαν σήμερα και μέλη της κοινότητας τους επίσης δέχθηκαν ανίερη επίθεση από τις δυνάμεις Κατοχής της Αγίας Πόλης που σύμφωνα με Διεθνές Δίκαιο οφειλει να διέπεται από διεθνές στάτους που διασφαλίζει τους 3 μονοθεισμούς… Ο χριστιανισμός διώκεται στην κοιτίδα του την Ιερουσαλήμ...

Φέτος το σιωνιστικό καθεστώς επέτρεψε μόνο 1700 χριστιανούς στο ισόγειο του Ναού από τα 500.000.000 Ορθοδόξους παγκοσμίως.

dimpenews.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr