ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Τέλος για την “Πολιτική Συμμορία” των Remainers

ΔΙΕΘΝΗ. - 13 Δεκ 2019 - 15:10
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Tα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών στην Μ.Βρετανία σημαίνουν το τέλος για την “πολιτική συμμορία” των Remainers. Παρότι είχε κεντρώο και μετριοπαθή μανδύα, στην πραγματικότητα ήταν το πιο αντιδημοκρατικό, ελιτίστικο, αντιδραστικό και προδοτικό κίνημα που έχει εμφανιστεί σε δυτική χώρα εδώ και πολλές δεκαετίες.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια , οι στόχοι και οι μέθοδοι των Remainers θα ήταν αδιανόητοι για μια κοινοβουλευτική δημοκρατία, και όμως στην Ευρώπη της ΕΕ, όπου η λαϊκή ετυμηγορία είναι απλά μια ενοχλητική λεπτομέρεια στα μεγαλεπήβολα πλάνα των ευρωκρατών , το είδαμε κι αυτό.

Οι άνθρωποι αυτοί, με την στήριξη των ΜΜΕ, μεγάλου μέρους της βρετανικής ελιτ και της ΕΕ χρησιμοποίησαν κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο, για να εμποδίσουν το Brexit. Η περιφρόνηση τους για τον βρετανικό λαό και τις αποφάσεις του ήταν εξοργιστική, δεν ντρέπονταν να ζητούν δεύτερο δημοψήφισμα γιατί απλά δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα του πρώτου, εμπόδισαν για μήνες τις εκλογές γιατί ήξεραν πως θα τις χάσουν, δεν δίστασαν να υπονομεύσουν την διαπραγματευτική προσπάθεια της χώρας τους και είχαν απευθείας συνομιλίες με αξιωματούχους της ΕΕ, παρέλυσαν τους κοινοβουλευτικούς θεσμούς και έκαναν περίγελο την Μ.Βρετανία σε όλον τον κόσμο.

Και όλα αυτά επειδή ήθελαν να μείνει η χώρα τους στην ΕΕ με το έτσι θέλω και ας μην το ήθελαν οι ίδιοι οι Βρετανοί. Ευτυχώς με τις χθεσινές εκλογές οι περισσότεροι από αυτούς τους απίθανους τύπους έχασαν τις έδρες τους και ανήκουν πια στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Του χρόνου τέτοια εποχή, ούτε που θα θυμόμαστε τα ονόματα του John Bercow, της Αnna Soubry, ή του Dominic Grieve.

Το ότι όμως ένα τέτοιο πολιτικό κίνημα παραλίγο να επικρατήσει στην πιο παλιά κοινοβουλευτική δημοκρατία του κόσμου, με θεσμούς αιώνων, μας δείχνει σε τι κατάσταση βρίσκεται και η υπόλοιπη Ευρώπη και τι δύναμη έχει η ευρωλιγούρικη ελιτ, που μας κυβερνά. Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δεν θα χρειαζόταν καν να δημιουργηθεί ένα τέτοιο κίνημα, για να ανατρέψει την λαϊκή ψήφο και να επιβάλλει την παραμονή της χώρας στην ΕΕ.

Αν γινόταν ποτέ ένα παρόμοιο δημοψήφισμα και τα αποτελέσματα δεν άρεσαν στους κυβερνώντες μας , θα είχαν φροντίσει να το ακυρώσουν από την πρώτη μέρα, χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ψελλίσουν κάποιες δικαιολογίες.

via : Τηλέμαχος Χορμοβίτης

righter.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…