ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του ευρώ, του ευρωπαϊκού παγανισμού και πολιτισμού

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ. - 20 Σεπ 2019 - 20:45
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η Ευρώπη άρχισε να παραπαίει όταν την εξουσία ανέλαβε ως αυτοκράτορας ο Κάρολος ο Μέγας το 800 μ.Χ. Έκτοτε, όλοι οι ηγέτες της Φραγκίας μισούν και πολεμούν κάθε τι το Ελληνικό και Ορθόδοξο. Γεγονός ή κατάσταση που ισχύει μέχρι και αυτή τη στιγμή με τους σημερινούς απογόνους του Καρλομάγνου (Μέρκελ, κλπ). Εισέτι δε και δυστυχώς, μετά το σχίσμα του 1054, η Ευρώπη άρχισε να χάνει πλήρως τις πνευματικές της βάσεις και βήματα. Και η ίδια μεταβαλλόταν διαχρονικώς σε ειδωλολατρική. Σε παγανιστική. Σε αποκρυφιστική-καμπαλιστική. Σας υπενθυμίζω εδώ ότι οι Φράγκοι και «καλοί Χριστιανοί» κατά την Δ’ Σταυροφορία του 1204 κατέκλεψαν την Βασιλίδα των πόλεων, άρπαξαν και μετέφεραν τότε τα αμύθητα πλούτη της Θεοφύλακτης Πόλης στη Δύση.

Τα πράγματα για την γηραιά Ήπειρο άλλαξαν εισέτι προς το πολύ χειρότερο όταν έπεσε η Βασιλεύουσα Πόλη στα χέρια των Τούρκων το 1453. Διότι, ήταν τότε ή λίγο μετά, όπου η Παπική «εκκλησία» άρχισε να «μαδάει» η ίδια θρησκευτικώς. Ή, όταν τότε ιδρύθηκαν και άλλα ανταγωνιστικά δόγματα ή ιδιωτικές και χριστιανίζουσες θρησκείες, όπως ήταν, λ.χ.: του Γερμανού Μαρτίνου Λούθηρου (1483-1546), του Ισπανού Ιγνάτιου Λογιόλα (1491 – 1556) και του Γάλλου Ιωάννη Καλβίνου (1509-1564). Ήταν εκείνη την περίοδο, επίσης, όπου αυτά τα ιδιωτικά και χριστιανίζοντα δόγματα του Λουθηρανισμού, του Καλβινισμού κλπ, έφεραν και την πρώτη μεγάλη ενδοθρησκευτική σύγκρουση με τον Πάπα της Ρώμης. Θυμηθείτε, π.χ., την σφαγή των προτεσταντών από τους καθολικούς το βράδυ της εορτής του Αγίου Βαρθολομαίου στις 24 Αυγούστου 1572.

Στη συνέχεια, ήταν ο αιματηρότατος θρησκευτικός Τριακονταετής Πόλεμος (1618-1648) αυτός που διαίρεσε κάθετα, βαθύτατα και εκ νέου τότε την Ευρώπη. Εδώ πρόκειται για μια από τις πλέον μακροχρόνιες και καταστροφικές συγκρούσεις της ευρωπαϊκής ιστορίας. Άρχισε ως πόλεμος μεταξύ των καθολικών και των διαμαρτυρομένων κρατών της «Αγίας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας» και, βαθμηδόν, εξελίχθηκε σε μια γενικευμένη πολεμική διαμάχη στην οποία, εν τέλει, ενεπλάκησαν οι περισσότερες από τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης. Ο πόλεμος αυτός τερματίστηκε με την Ειρήνη της Βεστφαλίας το 1648.

Ακολούθησε, στη συνέχεια, ο ευρωπαϊκός Επταετής Πόλεμος (1755-1764). Σε αυτόν τον πόλεμο ενεπλάκησαν όλες οι υπερδυνάμεις της τότε εποχής, με εξαίρεση την Οθωμανική αυτοκρατορία. Ο νέος αυτός τότε πόλεμος χώρισε, για άλλη μία φορά, την Ευρώπη σε δύο αντιμαχόμενους συνασπισμούς κρατών: υπό την καθοδήγηση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας η μία πλευρά και υπό την Γαλλία η άλλη πλευρά. Νίκησε τότε ο συνασπισμός της Αγγλίας και η Βρετανία αναδείχθηκε σε παγκόσμια αυτοκρατορία.

Προσέτι, κατά την λεγόμενη εποχή της Αναγέννησης, στην Ευρώπη αρχίζει να ανθεί ο περίφημος Διαφωτισμός (17ος αιώνας, αρχές του 18ου). Την εν λόγω κίνηση, οι Γάλλοι Διαφωτιστές την αποκάλεσαν ως «Siècle des lumières», θεωρώντας τους εαυτούς τους ως δήθεν μεγάλους φωτοδότες-αναγεννηστές. Ναι. Και αυτό συνέβη, κυρίαρχα, διότι: στις υπόγειες στοές της μασονίας όσο και στις θεοσκότεινες μυστικές εταιρείες, η λέξη «διαφωτισμός» σήμαινε «ιλλουμινατισμός». Όλοι δε οι πρωταγωνιστές-διαφωτιστές της λεγομένης Αναγέννησης ήταν γνωστοί τέκτονες, μέλη μασονικών στοών και μυστικών θεοσοφικών ή αποκρυφιστικών εταιρειών τύπου Μπλαβάτσκι. Και όλα τα σπουδαία τους έργα, τις εγκυκλοπαίδειες και τα συγγράμματά τους, οι ίδιοι τα διαφήμιζαν και τα διακινούσαν μέσα στα φημισμένα, χλιδάτα και μυρωδάτα σαλόνια-πορνεία του Παρισιού. Όλα!

Βεβαίως, ο κρυφός αλλά κυρίαρχος στόχος όλων αυτών των μεγάλων Δια-σκοτιστών ήταν ένας: Να βγάλουν τον Ιησού Χριστό από την Ευρώπη και να Τον αντικαταστήσουν με τον εκπεσόντα εωσφόρο! Και αυτό το πέτυχαν τότε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα κοσμοξάκουστα και υπερπολυτελή σαλόνια-πορνεία των φημισμένων τότε μαντάμ Ντε Ντυφάν, Ντε Τανσέν, Ντε Λαμπέρ, Ντ’ Επινέ κλπ, έγιναν οι «άγιες» καθέδρες όσο και τα κεντρικά στρατηγεία των «τιτάνων της γνώσης» ή, δηλαδή, των περίφημων εωσφοριστών-διαφωτιστών.

Και έτσι: οι τέκτονες ηγέτες και φημισμένοι αποκρυφιστές της Γαλλικής Αναγέννησης και Επανάστασης (1789), Ροβεσπιέρος, Ζαν Ζακ Ρουσσώ, Μοντεσκιέ, Ντιντερό, Ελβέτιος, Ντ’ Αλαμπέρ, ο Βαρώνος Χόλμπαχ κλπ., προσπάθησαν, κατάφεραν και έβγαλαν από την μέση τον Κύριο και στη θέση Του έβαλαν τότε επισήμως τον σατανά. Τον εωσφόρο. Λόγου χάρη, αυτοί οι φοβεροί και τρομεροί αριστεροί επαναστάτες και Ιακωβίνοι-τέκτονες, στον φημισμένο ναό της Παναγίας των Παρισίων, που κάηκε πρόσφατα «τυχαία», δεν άφησαν ούτε μια εικόνα του Εσταυρωμένου ούτε και της Μητρός Του Παναγίας. Ούτε μια! Πλήρης έξωση.

Και πλέον, κατά τους διάσημους Γάλλους επαναστάτες-αποκρυφιστές, όλα έπρεπε να είναι, να ερευνώνται ή να νοούνται, μονοσήμαντα: ως επιστήμη, κοσμική γνώση, πειράματα, νοησιαρχία του ορατού κόσμου και ανθρώπινος ή πολιτικός ορθολογισμός. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ίδιοι σε έβαζαν αυτομάτως ή εξ ορισμού στον κύκλο των αγροίκων, πλανεμένων, αγράμματων, οπισθοδρομικών και ανόητων ανθρώπων.

Έτι δε, και πάλι μυημένοι καμπαλιστές-τέκτονες βρίσκονταν πίσω και από την Αμερικάνικη Επανάσταση (1775-1783). Τέκτονες ταλμουδιστές πήραν ενεργό και καθοδηγητικό ρόλο και στις ΗΠΑ, προερχόμενοι ή επηρεασμένοι από τα ιδεώδη του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι κείμενα όπως «Η Διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου», είναι εμποτισμένα με το γνωστό μασονικό τρίπτυχο «Ελευθερία – Ισότητα – Αδελφότητα». Πρωταγωνιστές στη σύνταξη της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ ήταν οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι-τέκτονες Τόμας Τζέφερσον και Βενιαμίν Φραγκλίνος: μυημένα τέκνα του διάσημου αρχισατανιστή και ιδρυτή του Τάγματος των Ιλλουμινάτι Άνταμ Βάϊσχάουπ. Επιπροσθέτως, ο πρώτος πρόεδρος της Αμερικής, ο Τζορτζ Ουάσιγκτον (ορκίστηκε το 1789), ήταν και αυτός Μεγάλος Διδάσκαλος μασονικής στοάς.

Πέραν αυτών, είναι από τις 13 Οκτωβρίου 1884, όπου η σιωνιστική Μεγάλη Βρετανία αλλάζει το «σημείο μηδέν» της παγκόσμιας ώρας αυθαιρέτως: από την Αγία Σοφία στο σημερινό Γκρήνουϊτς. Επιπροσθέτως, ένα ακόμη ισχυρό πνευματικό χαστούκι έρχεται για τη δυστυχή Γηραιά Ήπειρο το έτος 1882, όταν ο «γίγαντας» Φρειδερίκος Νίτσε διαλαλεί ότι: «Ο Θεός είναι νεκρός». Και ο κόσμος αιφνιδιάζεται, μπαίνοντας πιο βαθιά στον μηδενισμό, τον αποκρυφισμό και την ειδωλολατρία. Εισέτι δε, το έτος 1888, ο Νίτσε συνταράσσει εκ νέου ολόκληρη την Ευρώπη, για μια ακόμη φορά, με το βιβλίο του: «Ο Αντίχριστος».

Προσέτι, τα αποκρυφιστικά χτυπήματα κατά της Ευρώπης συνεχίζονται αυξανόμενα. Έντεκα χρόνια αργότερα, το έτος 1897, είδαν το φως της δημοσιότητας τα περίφημα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Γεγονός που συνδέεται με το πρώτο συνέδριο που διοργάνωσε η Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση στη Βασιλεία της Ελβετίας. Τώρα πια, η Ευρώπη και ο κόσμος ολόκληρος «βλέπουν και γνωρίζονται», ζωντανά, επισήμως και για πρώτη τους φορά, με τον μεγαλύτερο και τον πιο φοβερό τους εχθρό ανά τους αιώνες: Τους διεθνείς Σιωνιστές (περισσότερα σε δικές μου εκπομπές-βίντεο στο YOUTUBE, διαδικτυακό κανάλι ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV).

Έτι δε περεταίρω, ξεκινώντας από το 1914 και τελειώνοντας το 1945 ή, δηλαδή μέσα σε 31 χρόνια, οι δύο φρικτοί παγκόσμιοι πόλεμοι ήρθαν να καταστρέψουν και να καταβάλλουν τη Γηραιά Ήπειρο, οδηγώντας την κατευθείαν στο να προχωρήσουν έτι περεταίρω τα αθέατα, φρικτά και καταχθόνια σχέδια των καμπαλιστών σιωνιστών. Ή, δηλαδή, να φτάσουμε δήθεν σε μια οικουμενική ειρήνη, διαμέσου μιας προσχεδιασμένης παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας και τυφλού οργάνου της ΝΤΠ. Ενός διεθνικού οργάνου όπου οπίσω του κρύβονται και εργάζονται, επιμελώς, ασταμάτητα και κρυφίως, όλα τα σιωνιστικά στρατεύματα, οι απανταχού πράκτορες και τα διεθνικά επίχρυσα πιόνια: του περίφημου σήμερα ΟΗΕ. Ή, επί της ουσίας, του Οργανισμού Ηνωμένων Εωσφοριστών.

Ναι: Του σιωνο-ΟΗΕ! Στις 14-8-1945. Γνωρίστε παρακαλώ, και αυτό το καταθέτω ως πέραν πάσης! αμφιβολίας (…ψάξτε το!), ότι: Ο ΟΗΕ, μαζί με το ΝΑΤΟ, το ΔΝΤ, την Διεθνή Τράπεζα, τον ΠΟΕ, τον ΟΟΣΑ, τον ΟΑΣΕ κλπ, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι, συνεργάζονται ή συναποτελούν τα βασικά παγκόσμια θεσμικά όργανα ή, άλλως πως, τα θεμελιώδη ανδρείκελα και εωσφορικά πιόνια των διεθνών Σιωνιστών. Όλα. Με λίγα λόγια: Ο ΟΗΕ είναι η καρδιά και το κεντρικό στρατηγείο της ΝΤΠ των Ρόθστσιλντ. Ξυπνήστε!.. (περισσότερα στο βιβλίο μου: «Σιωνισμός, κλπ», εκδόσεις Αγαθός Λόγος).

Τώρα αναρωτιέμαι: Σε πιο σημείο έφτασε ή κατάντησε στις μέρες μας η παγανιστική και δυστυχής Ευρώπη; Σε κοσμικό επίπεδο, πρώτον, αυτό αποτυπώνεται και αναδεικνύεται άριστα με όλα όσα συνέβησαν στα σατανιστικά εγκαίνια της Ελβετικής σήραγγας Γκοτάρντ. Τον Ιούνιο του 2016. Όπου πέντε αρχηγοί κρατών (Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Αυστρίας και Ελβετίας) παρακολούθησαν μια πολύ αλλόκοτη και παγανιστική τελετή, με τον τράγο ή σατανά να χορεύει επιδεικτικά ανάμεσα στα γκόϊμ-πρόβατα ή δούλους και τον «άγιο» Πάπα της Ρώμης να «ευλογεί», με πολύ χαρά και εσωτερική αγαλλίαση, τον εκπεσόντα εωσφόρο. Ναι: Σημερινές, φοβερές, ζώσες, φρικτές αλήθειες, εικόνες και σκηνές, μέσα από μια άκρως αποκρυφιστική, σατανιστική και ειδωλολατρική Ευρώπη.

Σε πνευματικό επίπεδο, δεύτερον, η σημερινή και τραγική κατάντια της Ευρώπης αποτυπώνεται και προβάλλεται θαυμάσια από την ίδια την θρησκευτική της ηγεσία. Όπου, ο σημερινός πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, μαζί με τον «μαύρο» Πάπα Νίκολας Παχόν, του Τάγματος των Ιησουϊτών, και τον σημερινό Αρχιεπίσκοπο της Αγγλίας, Τζάστιν Γουέλμπι, καταδικάσθηκαν, και οι τρεις, ερήμην και επισήμως!, από δικαστήριο των Βρυξελών: για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, με κατηγορίες όπως, παιδοφιλία, σατανολατρεία, αιμοποσία, βιασμούς, ανθρωπο-θυσίες κλπ. Ή, όπως επίσης, ομοίως αποτυπώνεται και φανερώνεται δραματικότατα με την ανατριχιαστική δήλωση από τον 3ο της ιεραρχίας των Ρωμαιοκαθολικών, Αρχιεπίσκοπο Ντένις Χαρτ. Που ο ίδιος είπε ζωντανά σε κάμερα ότι: «η παιδοφιλία και η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών είναι μια πνευματική συνάντηση με τον Θεό, μέσω του ιερέα».

Τέλος, κλείνοντας, σας υπενθυμίζω ότι ο Άγιος Παϊσιος είχε πει κάποτε χαρακτηριστικά: «Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια…». Και πώς βεβαίως να μην γίνει ή συμβεί κάτι τέτοιο; Αφού, μέχρι ακόμη και η ίδια η σημαία της ΕΕ έχει πάνω της κρυπτογραφημένο το εωσφορικό και δυσώνυμο «666» [12 αστέρια-πεντάλφες: ή δια του 2, ίσον = δύο «6άρια» και, επίσης, 5 (πεντάλφα) επί 12 (συνολικά πεντάλφες), ίσον 60 ή, δηλαδή, το 3ο κρυμμένο «6άρι»]. Έτσι δηλαδή, δυστυχώς ή ακριβώς, όπως είναι επίσης κρυπτογραφημένη, και πάλι με το δυσώδες «666», και η σημερινή εωσφορική σημαία του Ισραήλ. Με λίγες λέξεις και εν κατακλείδι: Ναι, πλησιάζει το τέλος της ενωμένης Ευρώπης, του ευρώ, του ευρωπαϊκού παγανισμού και του ταλμουδικού πολιτισμού.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…