ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΦΩΤΙΑ της Θεοδωροβίας Πλακά και η έκκλησή της προς τον Εισαγγελέα Λακαφώση να αυτοεξαιρεθεί της σοβαρότατης καταγγελίας της

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ. - 1 Μαΐ 2017 - 20:11
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Έγινα στόχος μεγάλης πλεκτάνης από εμπλεκόμενους, σε πλήθος οικονομικών Σκανδάλων εκατομμυρίων ευρώ…

Το κακό της όλης υπόθεσης είναι ότι κάποιοι, ολίγοι ευτυχώς, στην δικαιοσύνη κωλυσιεργούν τις καταγγελίες μου…ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ να περίμεναν να ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΑΥΣΗ ,για να προχωρήσουν,γιατί αν ασκηθούν διώξεις θα πρέπει να μπω στην ” προστασία μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος” σύμφωνα με τον νόμο,(Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 45Β ΚΠΔ) κάτι το οποίο το ξορκίζουν όλοι μαζί,γιατί τότε δεν θα μπορούσαν να με διώξουν( ακυρώνονται τα Πειθαρχικά)
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;

Τους κατήγγειλα,τους άγγιξα την διαφθορά και την διαπλοκή και συνομώτησαν όλοι μαζί για την ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΥ…

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ και γιατί ΟΧΙ κι από την ζωή,αφού οι απειλές τους κατά της ζωής μου,πήγαιναν κι έρχονταν….

Η λύση ήταν μία και μοναδική…να εξαφανιστώ και να αλλάζω διευθύνσεις, γιατί τα άτομα είναι άκρως επικίνδυνα και διαθέτουν και πολύ κλεμμένο χρήμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται…οι ένοχοι έχουν κίνητρα και διαθέτουν με την διαπλοκή τους και πολλά μέσα…την ευκαιρία όμως να μου κάνουν περισσότερο κακό δεν τους την έδωσα,ούτε τους την δίνω….

Η συνέχεια στο http://theodorovias.blogspot.gr/2017/05/blog-post_20.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…