ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. - 26 Μαρ 2023 - 12:21
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

“ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΛΩΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΘΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΑΝ : “Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑ”.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΕΖΟΠΟΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΟ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ”, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΕΙΣ ΛΟΙΠΑΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ.
ΣΤΡΑΤΗΓΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

ΜΕΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΑΓΓΕΘΑ
Δρ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΣΤΙΧΙΑΔΗΣ
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ”

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr