ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το φασιστικό πρόσωπο του νεοταξίτικου ουμανισμού – Αλήθειες έξω από τα δόντια

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. - 19 Σεπ 2016 - 8:44
Loading...

Δόλιο και επικίνδυνο είναι αυτό το πρόσωπο. Ούτε αριστερή ταυτότητα διαθέτει… Ούτε από ανθρωπιστικά συναισθήματα διακατέχεται.. Ούτε δημοκρατικές παρακαταθήκες μπορεί να υπηρετήσει… Ούτε αντιφασιστικές είναι στη βάση του οι επιδιώξεις των πρωταγωνιστών του…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι το alter ego του απροκάλυπτου νεοναζισμού… Τροφοδοτεί με λίπασμα την ενδυνάμωσή του… Εδράζεται πάνω σε μια πραγματικά βρώμικη προσπάθεια που θέλει τις κατασκευασμένες ενοχές να διαχέονται και να εγκλωβίζονται σ αυτές ευρύτατες κοινωνικές ομάδες.

Σ αυτή την ύπουλη προσπάθεια συνεπικουρείται από τη στοχευμένη «νομική» ψευδεπίγραφα πολιτισμική, και επικοινωνιακή υποστήριξη του νεοταξίτικου μάρκετινγκ, και σε αυτή τη λογική δυστυχώς παγιδεύονται και ενίοτε την αναπαράγουν και ανυποψίαστοι συμπολίτες μας.

Αν σε όλη αυτή τη φαιδρότητα, συνυπολογίσει κανείς και τον αχταρμά της «Μαρξολογίας» από τους καιροσκόπους του «αντιρατσισμού», αντιλαμβανόμαστε ότι η ανάγκη της συστηματικής αποκάλυψης όλης αυτής της βρωμιάς, συνιστά στις μέρες μας ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας.

Παρατήρηση πρώτη:  Πέρα από το πώς μπορεί να διατυπώνονται κάθε φορά τα ζητήματα μέσα στη ροή της καθημερινότητας, οφείλουμε όλοι μας να αντιλαμβανόμαστε τη θεμελιακή διαφορά που υπάρχει, ανάμεσα στο δημοκρατικό πατριωτικό λόγο και στο φασισμό των «αντιρατσιστών» με…
αιχμή του δόρατος το προσφυγικό – μεταναστευτικό – λαθρομεταναστευτικό.

Και σε αυτή ακριβώς τη βρώμικη δουλειά, ο υποκριτικός «αντιρατσισμός» πλαισιώνεται και από ένα πρωτοφανές νεοταξίτικο νομικό και ψευδοπολιτισμικό οπλοστάσιο, μέσα από το οποίο επιχειρείται να δοθεί υπόσταση νομιμότητας στο τρισάθλιο έργο του.

Για παράδειγμα…

Με νόμο ο προσδιορισμός «λαθρό» ποινικοποιείται αν πρόκειται να προσδώσει ταυτότητα στη λαθραία μετανάστευση, με το γελοίο επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν λαθραίες ψυχές. Μα ο προσδιορισμός «λαθρό» δεν προσδίδει ιδιότητα στις ψυχές των ανθρώπων αλλά στις πράξεις τους. (Όπως στο λαθρέμπορο) αλλά η αυθεντική Ελληνική γλώσσα, έτσι κι αλλιώς εξοβελίζεται από τους νεοταξίτικους νεολογισμούς.

Η καθημερινή καραμέλα λοιπόν, είναι «πρόσφυγες και μετανάστες» (λαθρομετανάστες δεν υπάρχουν αφού ως δια μαγείας εξαφανίζονται.

Όταν όμως καταφεύγουν οι εμπνευστές αυτής της παρωδίας, στην επίσης φασιστική μέθοδο σύμφωνα με την οποία τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως βολικός φερετζές, τότε μιλούν μόνο για «προσφυγόπουλα». Ως δια μαγείας η λέξη «μεταναστόπουλα» δεν υφίσταται.

Και όσοι επιμένουν να αντιστέκονται και να καταγγέλλουν αυτή την παρωδία, χαρακτηρίζονται ακραίοι και ρατσιστές και επιδιώκεται η στοχοποίησή τους.

Ποιος είναι όμως κοινωνιολογικά ο ορισμός του «ρατσισμού»???

Ρατσισμός (ή φυλετισμός) είναι η αντίληψη ότι οι άνθρωποι δεν είναι όλοι ίσοι μεταξύ τους, αλλά διαχωρίζονται σε ανώτερους και κατώτερους, διακρινόμενοι είτε από το χρώμα του δέρματος, την εθνικότητα, τη θρησκεία, το φύλο, είτε από τον σεξουαλικό προσανατολισμό κλπ. Έτσι, απορρίπτοντας την αρχή της ισότητας, η ιδεολογία του ρατσισμού διακρίνει και διαχωρίζει με τρόπο μεροληπτικό τους ανθρώπους.

Και αυτά βεβαίως είναι πράγματα που τα ενστερνίζεται η νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής και οι παράφρονες του Σώρρα, αλλά…

Από πού προκύπτει ότι είναι ρατσισμός όταν επισημαίνεις και αναδεικνύεις ότι στην πατρίδα μας σήμερα υλοποιείται ένα οργανωμένο σχέδιο ισλαμικού εποικισμού, πράγμα που δεν έχει ρατσιστική αλλά εξόχως γεωπολιτική διάσταση και είναι απόλυτα χορογραφημένο???

Διαχείριση «ανθρωπιάς» η γεωστρατηγική διαχείριση ασκεί ο Ερντογάν όταν ανοιγοκλείνει την κάνουλα των ξεριζωμένων??? Οφείλουν να απαντήσουν εδώ οι «αντιρατσιστές» και να σταματήσουν να υποκρίνονται.

Από πού προκύπτει πως συνιστά ρατσισμό το να αναδεικνύεις τα ιστορικώς αποδεκτά επειδή ακριβώς είναι εμπεριστατωμένα, για τον πολιτικό χαρακτήρα του Ισλάμ, για τον τρόπο οργάνωσης και δράσης του μέσα σε αλλόθρησκες κοινωνίες, για την επιρρέπειά του να ενστερνίζεται και να υλοποιεί γεωπολιτικά κελεύσματα σκοτεινών κέντρων???

Δεν είναι αυτός ο ισλαμικός φονταμενταλισμός??? Είναι κάτι άλλο που δεν το ξέρουμε και που δεν έχει επιβεβαιωθεί ιστορικά??? Δε λειτούργησαν στη βάση της λογικής της «κατακτημένης Γης» σε οποιαδήποτε περιοχή της υφηλίου, συνέβη η υπερσυσσώρευση ισλαμιστών να ξεπεράσει την κατ αυτούς «κρίσιμη μάζα». Είναι ρατσισμός να το επισημαίνεις ή μήπως είναι ιστορική αλήθεια που δεν έχει κανείς δικαίωμα να αποσιωπά???

Από πού προκύπτει πως είναι ρατσισμός όταν αποκαλύπτεις ότι ακόμη και ο παράγων «παιδί» στα πλαίσια μιας εθνικά ανεύθυνης διαχείρισης, δεν αναδεικνύεται γιατί το μέλημα αυτών που το αναδεικνύουν είναι η φροντίδα, αλλά η επιλεκτική χρησιμοποίηση του ως άλλοθι για την προώθηση γενικότερων επιλογών.

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει στα σοβαρά πως ο αγνός και άδολος πατριωτικός λόγος θέλει αμόρφωτα παιδιά ακόμη και τα παιδιά των προσφύγων???

Υπάρχει κανείς που να πιστεύει στα σοβαρά ότι ο αγνός και άδολος πατριωτικός λόγος επενδύει στην αμορφωσιά???

 

Υπάρχει κανείς που μπορεί να αμφισβητήσει πως πρωταγωνιστής της παιδείας της αμορφωσιάς είναι ο υπουργός Φίλης που συμπτωματικά ενδιαφέρεται για τη «μόρφωση των προσφυγόπουλων»???

 

Πάμε τώρα και στα δακρύβρεχτα παραληρήματα των «αντιρατσιστών»  και των μισθοδοτούμενων προσφυγολάγνων.

Ερώτημα: Τι ορίζει η Συνθήκη ΟΗΕ του 1951 για τους πρόσφυγες, όπως επίσης και το πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης του 1967 και ποιος ο ορισμός του «πρόσφυγα» με βάση τις διεθνείς συνθήκες???

Απάντηση:«Πρόσφυγας θεωρείται το πρόσωπο που συνεπεία γεγονότων και δεδικαιολογημένου φόβου διώξεως ευρίσκεται εκτός της χώρας της οποίας έχει την υπηκοότητα».

Αυτός είναι ο ορισμός του πρόσφυγα, όπως διατυπώνεται στην Διακήρυξη του 1951 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, και όπως αναθεωρήθηκε από το Πρωτοκόλλο Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ του 1967.

Την Διακήρυξη αυτή έχουν υπογράψει 116 κράτη παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και όλα τα ευρωπαϊκά.

Η κύρια διαφοροποίηση γίνεται μεταξύ των προσφύγων και των οικονομικών μεταναστών, για τους οποίους η Υπατη Αρμοστεία εξηγεί πως είναι «πρόσωπα που για λόγους διαφορετικούς από εκείνους που αναφέρονται στον ορισμό του πρόσφυγα εγκαταλείπουν οικειοθελώς τη χώρα τους με σκοπό να εγκατασταθούν αλλού».

Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται πρόσφυγας, τότε δικαιούται αμέσως ένα ειδικό διαβατήριο, το διαβατήριο Nansen, με το οποίο έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει ελεύθερα και νόμιμα σε κάθε μια από τις 116 χώρες παγκοσμίως που έχουν υπογράψει την Διακήρυξη.

Ο ΟΗΕ μάλιστα αναφέρει ειδικά πως από τη στιγμή που πιστοποιείται ως πρόσφυγας, τότε είναι υπό την αιγίδα και την απόλυτη προστασία του Οργανισμού.

Πάμε τώρα και στη μετάφραση… 

 

Ερώτηση: Πότε βρίσκονται οι πραγματικοί πρόσφυγες συνεπεία όλων αυτών που αναφέρει η διεθνής συνθήκη εκτός της χώρας της οποίας έχουν υπηκοότητα???

 

Απάντηση: Με το που θα πατήσουν το πόδι τους στην Τουρκία.

Ερώτηση: Γιατί λοιπόν θα πρέπει να είναι η Ελλάδα αυτή που θα κάνει διαχείριση του προσφυγικού και όχι η Τουρκία κατά τα οριζόμενα στη διεθνή συνθήκη???

Εδώ απάντηση δε διαθέτουν οι κίβδηλοι προσφυγολάγνοι.

Ερώτηση: Η διαφοροποίηση που  ρητά προβλέπεται στη διεθνή συνθήκη ανάμεσα στον πρόσφυγα και στο μετανάστη και δη στον λαθρομετανάστη, γιατί δε γίνεται από τους κατ επάγγελμα αντιρατσιστές???

Δυστυχώς ούτε κι εδώ υπάρχει απάντηση.

Ερώτηση: Βοηθά ή υπονομεύει τη θέση των πραγματικών προσφύγων η στάση της Ελληνικής κυβέρνησης και η ύποπτη πρακτική «αντιρατσιστών» και ΜΚΟ, οι οποίοι με τις επιλογές τους σπρώχνουν τον πραγματικό πρόσφυγα στην παγίδα και έτσι χάνει και τυπικά την ιδιότητα του πρόσφυγα που δικαιούται???

Απάντηση: ………

Ερώτηση: Από πού κι ως που συνιστά ρατσισμό το να αναδεικνύεις αυτά τα προβλήματα, που εκτός από το γεγονός ότι συνιστούν παραβίαση της διεθνούς νομιμότητας, συμβάλουν ταυτόχρονα σε μια πρωτοφανή γεωπολιτική ασφυκτική πίεση της Ελλάδας???

Μην ψάχνετε ούτε κι εδώ απάντηση γιατί απλά δεν υπάρχει.

Ερώτηση: Γιατί προτιμά ο «αντιρατσιστής» αντί να καταγγείλει την Τουρκία που ενώ υποχρεούται να κάνει διαχείριση του προσφυγικού, αυτό που κάνει είναι μια οργανωμένη στρατηγικά σχεδιασμένη γεωπολιτική και άλλη μπίζνα με τη λαθρομετανάστευση… Αυτός (ο αντιρατσιστής δηλαδή) προτιμά να καταγγέλλει την πατρίδα του, τον συμπατριώτη του, και να χαρακτηρίζει ρατσιστικό το νηφάλιο πατριωτικό λόγο???

Μην ψάχνετε μόνοι σας την απάντηση… Ρωτήστε τους ίδιους να δείτε τι θα σας πουν.

Ερώτηση: Να πάει το προσφυγόπουλο στο σχολειό. Συμφωνούμε. Τι θα γίνει αύριο που αποδεικνύεται ότι δεν είναι προσφυγόπουλο αλλά μεταναστόπουλο  από μη πρόσφυγες γονείς που δε τους λέμε λαθρομετανάστες, κι ας έφτασαν εδώ ως «προϊόντα» της γεωστρατηγικής μπίζνας του Ερντογάν???

Απάντηση σ αυτά δεν δίνουν οι αντιρατσιστές. Αν τολμήσεις να τους ρωτήσεις απλά θα σε αποκαλέσουν ρατσιστή κι εκεί θα τελειώσει κάθε συζήτηση.

Ερώτηση: Είναι η δεν είναι παράνομη, καταχρηστική και παντελώς ανυπόσταση με βάση τις Διεθνείς συνθήκες το Δουβλίνο ΙΙ???

Απάντηση: Είναι ολοφάνερα παράνομη.

Ερώτηση: Γιατί δεν προχωρά η Ελλάδα στην άμεση καταγγελία της???

Απάντηση: …………

Ειλικρινά δεν ξέρω αν έχει νόημα ν απαριθμήσει κανείς κι άλλα παραδείγματα για να αποκαλύψει το βρώμικο και υποκριτικό ρόλο των εμφανιζόμενων ως «αντιρατσιστών» και «ανθρωπιστών» των ΜΚΟ και της μπίζνας, γι αυτό και θα αρκεστώ σε δύο πράγματα:

Πρώτον:  Παιδιά της Γάζας. Πρόσφυγες από τα σπίτια τους, τη γη τους την πατρίδα τους… σήμερα υπό σιωνιστική κατοχή από το ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς…

Γι΄ αυτούς τους πρόσφυγες και τα προσφυγόπουλα… δεν «ανησυχούν» οι «φιλάνθρωποι»… οι ακτιβιστές «αριστεροί» υπουργοί, που έκαναν καριέρα στις ΜΚΟ των ΗΠΑ…

Αυτοί οι πρόσφυγες και τα προσφυγόπουλα… δεν είναι σήμερα στους σχεδιασμούς, στην ημερήσια διάταξη του «προσφυγικού-μεταναστευτικού» προγράμματος του 4ου Ράιχ.  Γι΄ αυτούς το 4ο Ράιχ έχει τον χωροφύλακά του, τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου!

Κι όμως, το 2009, κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή των δολοφονιών στη Γάζα από τους ναζί σιωνιστές… διοργανώθηκε Τηλεμαραθώνιος στην κρατική ΕΡΤ…

Είχαμε παρέλαση των «ευαίσθητων», «φιλανθρώπων» πολιτικών -έκτισαν την καριέρα τους, την προσωπική τους αποκατάσταση σημερινοί «αριστεροί» υπουργοί και βολευτές (μάλιστα… ο Μάκης Μπαλαούρας, αντιπρόεδρος της «αριστερής» βουλής, ήταν μέσα στη βομβαρδιζόμενη Γάζα, μια ελληνική αποστολή «ανθρώπινης ασπίδας» για τους Παλαιστίνιους της Γάζας)- και συγκεντρώθηκαν 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τα παιδιά της Γάζας…

Ακόμη και η UNICEF…  προσκολήθηκε στον τηλεμαραθώνιο, μαζί η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΤΕΕ, ο Ιατρικός Σύλλογος και σια…

Από το ποσό των 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τα παιδιά της Γάζας, στη μαρτυρική Γάζα  δεν έφθασε στη Γάζα ούτε 1 ευρώ! Θεσμοί, κράτος, φορείς… σιωπούν ένοχα! Δικαστές κι εισαγγελείς υπάρχουν; Ή μήπως το μόνο που υπάρχει είναι οι αδίστακτες καρικατούρες του «αντιρατσισμού»???

Δεύτερον: Προτείνω… Όλα τα παιδιά να πάνε στο σχολειό. ΟΛΑ… Και επειδή το hotspot δεν είναι ο ιδανικός τόπος μέσα στη μαφία της παιδικής πορνείας γι αυτά τα παιδιά (μιας μαφίας που την έχουν στήσει οι συν-πρόσφυγες), προτείνω  να τους εξασφαλιστούν σπίτια για να μείνουν… Και επειδή αυτά τα σπίτια πρέπει να πληρώνονται και να εξασφαλίζονται και τα έξοδα διαβίωσης, να εξασφαλιστούν δουλειές και μάλιστα καλά αμειβόμενες για τους γονείς τους, έτσι όπως εξασφαλίζονται και για τους Έλληνες πολίτες (για να μην είμαστε και ρατσιστές).

 

Και όποια κυβέρνηση δεν προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση ΟΛΩΝ των παραπάνω… ΟΛΩΝ όμως (όχι ξεπαρκάραμε τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία και τελειώσαμε), να στιγματιστεί ως ρατσιστική, ακροδεξιά κλπ κλπ κλπ…

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter