ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το ότι φταίει η δικαιοσύνη για τα όσα συμβαίνουν στον λαό, ξεχάστε το. Διότι η αλήθεια είναι, ότι …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 21 Μαΐ 2017 - 19:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στέφανος Ωρολογάς

…σε περιόδους βίαιης κατάλυσης του συντάγματος και κατοχής, οι αρμοδιότητές της εμπίπτουν στα χέρια του κάθε πολίτη. δείτε και κοινοποιήστε.

Ο κάθε πολίτης που έχει εκλογικά δικαιώματα, εκ των καθηκόντων του και την υποχρέωσή του να πράττει συνειδητά τις εκλογικές του υποχρεώσεις, οφείλει από το νόμο να γνωρίζει τα πρακτικά της βουλής. Και συγκεκριμένα να γνωρίζει τις επίσημες θέσεις του κάθε πολιτικού που οι οποίες έχουν περάσει στα πρακτικά αλλά και ότι έχει από την έδρα της Βουλής ανακοινωθεί.

Έτσι, δεδομένου ότι στις 24/11/2011 και για πρώτη φορά στην ιστορική διαδρομή του κοινοβουλίου και της βουλής ανακοινώθηκε από την έδρα της βουλής ότι ισχύει δικογραφια για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας εις βάρος 173ων βουλευτών-υπουργών και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν ξεκίνησαν διώξεις εναντίον των. Και βάσει αυτών των υποχρεώσεων ( να γνωρίζει τι έχει ειπωθεί στη βουλή)που ο κάθε πολίτης έχει, οφείλει να ξέρει και ότι ο μοναδικός λόγος της κακουργηματικής εκείνης παράλειψης των εν λόγω διώξεων είναι ότι τελούμε υπό επίσημη εχθρική κατοχή, ότι η κατοχή συνιστά βίαιη κατάλυση του Συντάγματος και ότι όλοι οι πολιτικοί έχουν προδώσει τη χώρα συνεργώντας άμεσα σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος με σκοπό να εγκαθιδρίσουν και να νομιμοποιήσουν την κατοχή στη χώρα, να προβούν εν καιρό κατοχής και βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος σε Συνταγματική αναθεώρηση ωστε η Συνταγματικότητα να ευθυγραμίζεται με την προδοσία και με την κατοχή της χώρας καταργώντας εκτός των άλλων, και τις διώξεις που προβλέπονται για το έγκλημα της προδοσίας και της κατάλυσης του Συντάγματος .

Και αυτές οι προθέσεις των 300σίων προδοτών πολιτικών φαίνονται ξεκάθαρα, καθώς αφενός κανείς των δεν ζήτησε ποτέ εξεταστική για την δικογραφία εκείνη που από το 2011 λιμνάζει στη Βουλή, αφετέρου ποτέ δεν αντέδρασε κανείς των ούτε για την παράλειψη εκείνων των διώξεων, ούτε για τη συνεχιζόμενη βίαιη κατάλυση του συντάγματος.

Έτσι, ο κάθε πολίτης οφείλει να γνωρίζει ότι οι εκλογές πλέον και από το 2011 και έκτοτε,,διεξάγονται εν μέσω κατοχής, είναι κατοχικές παράνομες και άκυρες και ότι η κακουργηματική συμμετοχή σε αυτές τις εκλογές ωφελεί μόνον τις εχθρικές δυνάμεις κατοχής και συνιστά συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος.

Ο κάθε πολίτης οφείλει να καταγγείλει αυτά τα κατά του λαού και τού Έθνους εγκλήματα αλλά και ΟΛΟΥΣ τους πολίτικους και να ενεργήσει με οποιοδήποτε μέσο για την αποτίναξη της κατοχής και την επίτευξη της ομαλής λειτουργίας του Συντάγματος.

Και αν δεν προχωρήσει σε αυτές τις πράξεις αντίστασης θα θεωρείτε από το ίδιο το σύνταγμα και το νόμο αλλά και από τους πολίτες που αντιστέκονται και που κατήγγειλαν την προδοσία, συνεργός σε προδοσία κατά της χώρας και σε βίαιη κατάλυση του Συντάγματος. Και εκτός των άλλων διώξεων που θα κλιθούν να έρθουν αντιμέτωποι, βάσει του Αρθρου 4 παρ 3 του Συντάγματος,οι πολίτες αυτοί, , όχι μόνον διώκονται με τουλάχιστο 3ετή φυλάκιση, αλλά τους αφαιρείται δια παντός η Ελληνική ιθαγένεια και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεστε.

Καταλάβατε πιστεύω που στηρίζονται οι πολιτικοί και με τόση ευκολία δίνουν εκλογικά δικαιώματα, ιθαγένειες επιδόματα και άλλα προτερήματα σε λαθρομετανάστες παραμερίζοντας τους ελληνες πολίτες και παραβιάζοντας το νόμο εις βάρος των.
δείτε στις σημειώσεις μου ή και στην καρφιτσωμένη ανάρτηση στην ομάδα (Ιερή Δήλωση Άρθρο 120) την καταγγελία που καταθέτουμε κατά της προδοσίας και ορισμένες από τις ενέργειες που μπορούμε άμεσα να προβούμε.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Αυτό είναι και το βασικό επιχείρημα των πολίτικων για την αθώωσή των και τις ευθύνες έχουν οι πολίτες που υπεθαλψαν την προδοσια και δεν εφήρμοσαν το άρθρο 120 δείτε το
Εδώ,ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ομολογεί στα ίσια πλέον τα ατράνταχτα στοιχειά που βεβαιώνουν ότι για την προδοσία φταίνε οι πολίτες που δεν σεβάστηκαν το αρθρο 120 , και ότι οι πολίτες είναι που πρόδωσαν. Αυτοί καταπάτησαν το Σύνταγμα. Δείτε στο 2′.20′ Δείτε πώς του την είπε(αναφερόμενος και στον δημοσιογράφο, του είπε, ότι είναι και εκείνος προδότης)..’Είπε επί λέξη, ότι ο σεβασμός του Άρθρου 120 είναι χρέος όλων των Ελλήνων…δείτε το, ( εμείς τα λέμε επί 5 χρόνια τώρα).

https://www.facebook.com/tasos.mastrogiannis.5/videos/vb.1230303395/10206444478010659/?type=2&theater&notif_t=video_processed&notif_id=1462994093559714…..

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…