ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το 2019 θα Είναι η Αποκάλυψη των Εξωγήινων, λέει Πρώην του Πενταγώνου (video)

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 23 Δεκ 2018 - 20:09
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία δήλωση που αναστάτωσε, έκανε πρόσφατα σε συνέντευξή του δημοσιογράφου George Knapp, ο Luis Elizondo πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών στο Πεντάγωνο και ηγέτης της AATIP (Aviation Threat Identification Program).

Για χρόνια, οι άνθρωποι ζητούσαν και ζητούν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ -και από άλλες- πληροφορίες σχετικά με τις παρατηρήσεις των UFO. Όταν ψηφίστηκε ο νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας τη δεκαετία του 1960, όλοι ήλπιζαν να πάρουν ορισμένα έγγραφα σχετικά με τις υψηλού επιπέδου έρευνες για το τι θα μπορούσε να πετάει στους ουρανούς.

Ο δημοσιογράφος George Knapp, ο οποίος είναι μια γνωστή προσωπικότητα μεταξύ της κοινότητας των UFO, ακολούθησε αυτό το ρυθμό στην αποκάλυψη των ΑΤΙΑ εδώ και χρόνια, όπως αναφέρει το segnidalcielo.

Ο Luiz Elizondo, πρώην αξιωματικός των αμυντικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος τώρα εργάζεται στην Academy of Arts and Sciences, σε μία πρόσφατη ζωντανή συνέντευξη στις 14 Δεκεμβρίου του 2018, στον δημοσιογράφο και ερευνητή UFO του Λας Βέγκας, George Knapp, είπε ότι το 2019 θα…

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2018/12/to-2019-tha-einai-i-apokalypsi-ton-exogiinon.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…