ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το 21 και το 40 ήταν το ΕΠΟΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και τελειώνει με το ΕΠΟΣ της ΠΟΛΗΣ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ. - 27 Οκτ 2016 - 18:03
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η ρωσική αρμάδα που περνάει σε λίγες ώρες από τα Στενά του Γιβραλτάρ πρόκειται να γράψει ιστορία .

Εκ των εξελίξεων φαίνεται ότι θα είναι αυτή που θα στείλει τους τούρκους θαλασσόλυκους της στέπας μαζί με τα κόλλυβα τους στο πάτο του ΑΙΓΑΙΟΥ στην πρώτη διαφωνία –ρωγμή της εικονικής σχέσης –λυκοφιλίας Ρωσίας –

Τουρκίας που θα επέλθει από ασυμφωνία στην επικείμενη αντιπαροχή στα οικόπεδα Συρίας , Ιράκ –ΑΙΓΑΙΟΥ και το επικείμενο κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ .

Ποταμοί αίματος το 21 και 40 ,αδικίες και προδοσίες μεγάλες που σταματημό δεν έχουν.

Τότε τίποτε δεν τελείωσε, συνεχίζεται για να τελειώσει στο ΕΠΟΣ της Κωνσταντινούπολης.

Αδελφοί μην σκανδαλίζεστε, εδώ ξύπνησαν οι Γερμανοί , εμείς δεν θα ξυπνήσουμε;

«Ένας στους τρεις Γερμανούς ανησυχεί ότι οι εντάσεις μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας για την Κριμαία, την Ουκρανία και την Συρία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια στρατιωτική σύγκρουση.

Aυτό δείχνει μια νέα δημοσκόπηση που διεξήγαγε το ινστιτούτο Forsa και δημοσιεύτηκε την Τετάρτη» http://www.iefimerida.gr/ 26 Οκτωβρίου 2016

«ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ…» Υπερσυγκέντρωση δυνάμεων ΝΑΤΟ και Ρωσίας από την Βαλτική μέχρι την Μεσόγειο – Μια σπίθα αρκεί.http://www.pronews.gr/portal 08:34 27/10/2016

Γιατί απειλούν τώρα τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ μας;

Μετά την πρόκληση της αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάννης από τον Ερντογάν μπήκαν και άλλοι στο παιχνίδι γιατί μυρίστηκαν ότι ο γεωπολιτικός εργολάβος πρόκειται να δώσει μεγάλη αντιπαροχή.

«Βουλευτής Κούρδων ζητά 16 ελληνικά νησιά: Από τη Γαύδο και τις Οινούσσες ως το Κουφονήσι»

Το ΑΙΓΑΙΟ είναι πραγματικά ΑΓΙΟ και ΑΓΙΟΤΟΚΟ για αυτό και το φθονούν οι αγαρηνοί.

Αν αφαιρέσουμε από την λέξη ΑΙΓΑΙΟ το πρώτο Ι και το δεύτερο Α σχηματίζεται η λέξη ΑΓΙΟ.

Αυτό το πολιτισμικό ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ που μας βρέχει επί αιώνες παραμένει κάρφος στους δήθεν φίλους μας και τους αδυσώπητους εχθρούς μας.

Γνωρίζουν όλοι αυτοί ότι δίχως ΑΙΓΑΙΟ δεν υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ για αυτό , άλλοι μεν, με διπλωματικές μπαμπεσιές και άλλοι δε με την απειλή των όπλων επιθυμούν διακαώς να μας το στερήσουν.

Λες και κάποιο αόρατο χέρι μετά τον εορτασμό του ΕΠΟΥΣ της 28ης Οκτωβρίου μας οδηγεί στο ΕΠΟΣ του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Τώρα φαίνεται να είναι ο « καιρός της μεγάλης προδοσίας με την υπογραφή του συμφωνητικού της γεωπολιτικής αντιπαροχής» από τους δήθεν φίλους μας που μας οδήγησαν εικονικά στην μνημονιακή εξαθλίωση ώστε να είμαστε αποδυναμωμένοι στα επερχόμενα δυσμενή γεγονότα για εμάς.

Αυτές οι λυπηρές εξελίξεις που μας ετοιμάζουν μπορεί να ξεκινήσουν αλλά δεν θα ολοκληρωθούν.

Θα γίνουν όμως η καθοριστική αφορμή να ξυπνήσει ο Έλληνας άπαξ δια παντός.

Όλα θα τα απεργαστεί ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για να μας τραντάξει και να μας βγάλει από την κοπριά της αμαρτίας.

Συμφέροντα παντού αλλά πάνω από τα συμφέροντα βρίσκεται ο αρχηγός και ο τελειωτής της ανθρώπινης ιστορίας ο ΚΥΡΙΟΣ της ΔΟΞΗΣ που έχει αποφασίσει ότι η παγκόσμιος ιστορία δεν τελειώνει δίχως Έλληνες.

Θυμηθείτε αυτό

«Το Ευαγγέλιο του Ιωάννου, αποκαλύπτει πως η ιστορική πορεία του Χριστιανισμού ήταν δεμένη με τον Ελληνισμό.

Ο Ιωάννης είναι ο μόνος Ευαγγελιστής, ο οποίος περιλαμβάνει το περιστατικό της συναντήσεως του Ιησού με τους Έλληνες αμέσως μετά τη θριαμβευτική του είσοδο στην Ιερουσαλήμ :

῏Ησαν δέ τινες ῞Ελληνες ἐκ τῶν ἀναβαινόντων, ἵνα προσκυνήσωσιν ἐν τῇ ἑορτῇ. Οὗτοι οὖν προσῆλθον Φιλίππῳ τῷ ἀπὸ Βηθσαϊδὰ τῆς Γαλιλαίας, καὶ ἠρώτων αὐτὸν, λέγοντες· Κύριε, θέλομεν τὸν ᾿Ιησοῦν ἰδεῖν. Ἔρχεται Φίλιππος, καὶ λέγει τῷ ᾿Ανδρέᾳ, καὶ πάλιν ᾿Ανδρέας καὶ Φίλιππος λέγουσι τῷ ᾿Ιησοῦ. Ὁ δὲ ᾿Ιησοῦς ἀπεκρίνατο αὐτοῖς λέγων· ἐλήλυθεν ἡ ὥρα, ἵνα δοξασθῇ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου.»

«ἐλήλυθεν ἡ ὥρα, ἵνα δοξασθῇ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου»

ΑΥΤΌ ακριβώς λέει και η ΠΑΝΑΓΙΑ μας σε πολεμιστές του ΕΠΟΥΣ του 40.

«Και σας λέγω και τούτο ακόμα:

μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης».

«1940 ¨Το ακόλουθο επεισόδιο συνέβηκε στόν Καλαμά, τις πρώτες μέρες της ιταλικής εισβολής, όταν ακόμα οι φασίστες νόμιζαν πως τίποτε δεν μπορούσε να σταματήσει την προέλασή τους.

Ένα μικρό μας τμήμα, κατατσακισμένο από την κούρασι, άυπνο μέρες ολόκληρες, είχε μαζευτεί σ’ έναν καλαμώνα της αριστεράς όχθης τού ποταμού γιά νά ξαποστάσει λίγες ώρες.

Οι άνδρες λαγοκοιμόνταν, μα πετάχθηκαν ξαφνικά στο άκουσμα μιας παράξενης, υπερκόσμιας φωνής.

Καί είδαν τότε, μέσα στο σκοτάδι που τους περιτριγύριζε, μιάν αχνή οπτασία, μιά γυναίκα με πονεμένη μορφή, μα που το πρόσωπό της αχτινοβολούσε από μιά υπερκόσμια χαρά.

Την γνώρισαν αμέσως, αν και ποτέ δεν την είχαν ξαναδεί:

ήταν η Παναγία, που τους μιλούσε:

«Τούτο εδώ είναι το ακρώτατο σημείο όπου θα φτάσουν οι αντίχριστοι. Από εδώ και πέρα, τίποτε δεν θα σταματήσει τη φυγή τους. Και σας λέγω και τούτο ακόμα:

μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης».

Και το όραμα εξαφανίστηκε. Την επομένη, άρχιζε η αντεπίθεσίς μας, οι Ιταλοί ξαναπερνούσαν τον Καλαμά άρον-άρον και η φυγή τους από τότε δεν έχει σταματημό.»

(«Με τη βοήθεια του Θεού θα επικρατήσει το δίκαιον μας», εφ. Η Νίκη, 19-4-41. Σύγχρονη δημοσίευση, στο λεύκωμα του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου: Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ’40, σελ.146, με τον τίτλο «Φωνή υπερκόσμια»). http://yiorgosthalassis.blogspot.com/

Το παραπάνω κείμενο-προφητεια βρίσκεται στο βιβλίο Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 40 του κ. Αλέκου Φλωράκη. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο πόνημα που καταγράφει άγνωστες πτυχές των γεγονότων μέσα από τις ιστορικές πηγές .Ιδιαίτερη αξία σε αυτή τη

προσπάθεια οι αφηγήσεις αυτοπτών μαρτύρων. Μάλιστα στο βιβλίο αυτό υπάρχει και ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με τίτλο όπου κατά κύριο λόγο παρουσιάζονται θαύματα που βίωσαν οι στρατιώτες μας και ειδικά εμφανίσεις της Παναγίας μας. Από τη σελίδα 141 έως 150 παρουσιάζονται πολλά θαυμαστά περιστατικά. http://oimos-athina.blogspot.gr/Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016)

Γιατί η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ είπε : «μιά μέρα, η Ελλάς θα γίνει το προσκύνημα όλων τών λαών της οικουμένης».

Το λέει ολοκάθαρα και το στηρίζει ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Ναὶ ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος·

τοῦτο τὸ ἔργον ἐκληρώθη αὐτῷ·

αὕτη ἦν ἡ ἀποστολὴ αὐτοῦ·

αὕτη ἡ κλῆσις αὐτοῦ ἐν τοῖς ἔθνεσιν·

μαρτύριον ἡ ἐθνικὴ αὐτοῦ ἱστορία· μαρτύριον ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ· μαρτύριον ἡ κλίσις αὐτοῦ· μαρτύριον αἱ εὐγενεῖς αὐτοῦ διαθέσεις· μαρτύριον ἡ παγκόσμιος ἱστορία·

( Από κείμενο τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου γιὰ τὸν κοσμοϊστορικὸ ῥόλο τῶν Ἑλλήνων, ἰδίως ἐν σχέσει μὲ τὴν διάδοσιν τοῦ Εὐαγγελίου)

Η ρωσική αρμάδα που περνάει σε λίγες ώρες από τα Στενά του Γιβραλτάρ πρόκειται να γράψει ιστορία .

Εκ των εξελίξεων φαίνεται ότι θα είναι αυτή που θα στείλει τους τούρκους θαλασσόλυκους της στέπας μαζί με τα κόλλυβα τους στο πάτο του ΑΙΓΑΙΟΥ στην πρώτη διαφωνία –ρωγμή της εικονικής σχέσης –λυκοφιλίας Ρωσίας –Τουρκίας που θα επέλθει από ασυμφωνία στην επικείμενη αντιπαροχή μεταξύ Συρίας , Ιράκ –ΑΙΓΑΙΟΥ και το επικείμενο κλείσιμο των ΣΤΕΝΩΝ .

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ελληνίδες-Έλληνες τώρα είναι που δεν πρέπει να τα βάλουμε κάτω.

Η ΕΛΛΑΔΑ θα γίνει το προσκύνημα των λαών της Οικουμένης…

Που αλλού;

Στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Το ΕΠΟΣ της ΠΟΛΗΣ για τους άλλους που θα εμπλακούν εκεί θα είναι αιματοβαμμένο γιατί θα πληρώσουν αδικίες αιώνων κατά του Ελληνικού Έθνους.

Το ΕΠΟΣ της ΠΟΛΗΣ για μας θα είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ.

«καὶ τοῦτο, διότι ἡ ἀνθρωπότης δεῖται αἰωνίων διδασκάλων·» ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr