ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το 43% των Ελλήνων πιστεύει ότι ο Σόρoς παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ. - 6 Νοέ 2018 - 13:00
Loading...

Δημοσκόπηση – χαστούκι σε ΣΥΡΙΖΑ για Σκοπιανό (Εικόνα)

Σαφές προβάδισμα 9,7 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία, σε νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Interview που παρουσίασε απόψε η Βεργίνα τηλεόραση.
Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 31,6% έναντι 21,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Η συσπείρωση της ΝΔ φτάνει το 84% ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται στο 53%.

Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 31,6% έναντι 21,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Σφοδρή θα είναι η μάχη για την τρίτη θέση, καθώς η δημοσκόπηση δίνει 6,9% στη ΧΑ και 6,5% στο ΚΙΝΑΛ. Το ΚΚΕ βρίσκεται στην πέμπτη θέση σημειώνοντας 6%, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα κινούνται κάτω από το όριο του 3% που τους επιτρέπει την είσοδό τους στην επόμενη Βουλή. 12% δηλώνουν αναποφάσιστοι. Η συσπείρωση της ΝΔ φτάνει το 84% ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται στο 53%.

Τι πιστεύουν για τον Σόρος οι Ελληνες

Αίσθηση όμως προκαλεί ένα ακόμα εύρημα της ίδιας δημοσκόπησης σχετικά με τον Σόρος, καθώς τέσσερις στους 10 Ελληνες εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο αμερικανός μεγαλοεπενδυτής παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας (ποσοστό 43%).

Συγκεκριμένα, στον απόηχο των καταγγελιών Καμμένου, η πλειοψηφία θεωρεί ότι το 43% θεωρεί πως ο Τζορτζ Σόρος παρεμβαίνει στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, ενώ ποσοστό 40% δεν γνωρίζει και δεν απαντά στο συγκεκριμένο ερώτημα. Μόνο το 17% δηλώνει ότι ο Τζόρτζ Σόρος δεν παρεμβαίνει στη χώρα.

Αναφορικά με τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, το 56% θεωρεί πως ο Προκόπης Παυλόπουλος οφείλει να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών γιο το Σκοπιανό. Το ίδιο ποσοστό κρίνει αρνητικά την στάση του Προκόπη Παυλόπουλου απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

crashonline.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter