ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το CDC προσγειώνει ΑΠΟΤΟΜΑ όσους εμπιστεύτηκαν τους “ειδικούς” και “τρυπήθηκαν” άρον άρον – ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 24 Οκτ 2021 - 7:41
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το el.gr είχε προειδοποιήσει για την “καταιγίδα” που έρχεται.

Και ξαφνικά…νέα “βόμβα” έσκασε!!!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της επικεφαλής του CDC, Rochelle Walensky, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αναθεωρηθεί στο εγγύς μέλλον ο ορισμός του “πλήρως εμβολιασμένου”.

«Δεν έχουμε αλλάξει ακόμη τον ορισμό του “πλήρως εμβολιασμένου”. Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε τα δεδομένα. Ίσως χρειαστεί να τροποποιήσουμε τον ορισμό για το “πλήρως εμβολιασμένοι” στο μέλλον».

Τα παραπάνω δήλωσε η διευθύντρια του CDC απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το εάν το καθεστώς πλήρως εμβολιασμένου θα αλλάξει για όσους έχουν λάβει δύο εμβόλια με το Moderna ή το εμβόλιο της Pfizer, ή μία δόση του εμβολίου J&J.

Θυμίζουμε ότι ήδη σε ορισμένες περιοχές, με πρώτο και καλύτερο το Ισραήλ, όσοι έχουν κάνει δύο δόσεις εμβολίου (ή μία από το J&J) παύουν να θεωρούνται “ασφαλείς” από το κράτος και συνεπώς δεν γίνονται δέκτες των αντίστοιχων “προνομίων”.

Η ιδέα των συνεχόμενων “τρυπημάτων” κάθε τουλάχιστον 6 μήνες από τον γενικό πληθυσμό έχει αρχίσει να περνάει σιγά σιγά ως κάτι το φυσιολογικό.

Το el.gr, έχοντας ανιχνεύσει τις πρώτες ηχηρές “κωλοτούμπες” των “ειδικών” είχε προειδοποιήσει από το καλοκαίρι για τον «σεισμό» που έρχεται.

Θυμηθείτε: Βρείτε τους μέρος να κρυφτούν! Νέα «ΡΟΥΚΕΤΑ» για τα εμβόλια!!!

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…