ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Facebook και το Instagram απαγορεύουν τα Infowars, Milo & Farrakhan ως ‘επικίνδυνα’.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 3 Μαΐ 2019 - 11:00
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αναφερόμενοι σε πολιτικές εναντίον «επικίνδυνων ατόμων και οργανισμών», το Instagram και το Facebook απαγόρευσαν, μεταξύ άλλων, το Infowars, τον Alex Jones, τον Milo Yiannopoulos και τον Louis Farrakhan. Οποιαδήποτε αναφορά τους θα οδηγήσει και σε απαγορεύσεις.

Οποιοσδήποτε λογαριασμός που μοιράζεται περιεχόμενο του Infowars θα το καταργήσει και
θα αντιμετωπίσει μόνιμη απαγόρευση πολλαπλών “παραβιάσεων. “Το Facebook και το Instagram θα αφαιρέσουν επίσης όλα τα βίντεο, τον ήχο ή τα άρθρα από το Infowars. Οι ομάδες και τα γεγονότα που

προωθούν το Infowars ή οποιονδήποτε από τους απαγορευμένους “εξτρεμιστές” θα αφαιρεθούν επίσης, δήλωσε ένας εκπρόσωπος στον Ατλαντικό.

Η εκκαθάριση των κοινωνικών μέσων την Πέμπτη επηρέασε επίσης τον συντάκτη του Infowars, Paul Joseph Watson, τη συντηρητική δημοσιογράφο, Laura Loomer και τον πρώην Ρεπουμπλικανικό πολιτικό, Paul Nehlen.

Είναι ακόμα δυνατό να αναφερθούμε στα απαγορευμένα άτομα ή να μοιραστούμε το σχετικό περιεχόμενο που το Facebook αποφασίζει ότι δεν παραβιάζει τους όρους παροχής υπηρεσιών της, ανέφερε η εταιρεία με έδρα το Menlo Park.

” Έχουμε πάντα απαγορεύσει άτομα ή οργανισμούς που προωθούν ή ασκούν βία και μίσος, ανεξάρτητα από την ιδεολογία. Η διαδικασία αξιολόγησης των πιθανών παραβατών είναι εκτεταμένη και αυτό μας οδήγησε στην απόφασή μας να καταργήσουμε αυτούς τους λογαριασμούς σήμερα “, δήλωσε το Facebook στο Ατλαντικό μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι απαγορεύσεις της Πέμπτης επηρεάζουν κυρίως τα στοιχεία κατά της εγκατάστασης, με εξαίρεση τον Farrakhan. Ο ηγέτης του έθνους του Ισλάμ είναι μια εξέχουσα φωνή στην αφρικανική-αμερικανική κοινότητα και έχει συναντηθεί ακόμη και με τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα – αν και η φωτογραφία τους μαζί κρατήθηκε μυστική για χρόνια μέχρι ο Ομπάμα να φύγει από το αξίωμα.

Οι Jones και Infowars καθαρίστηκαν από το Twitter, το YouTube, το Facebook και διάφορες άλλες τεχνολογικές πλατφόρμες πέρυσι, μετά από αμείλικτη πίεση από το CNN και άλλα mainstream media.

https://www.rt.com/usa/458220-facebook-ban-jones-milo-farrakhan/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…