ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το FBI έτοιμο να ξεκινήσει έρευνα εναντίον του Τζο Μπάιντεν για διαφθορά – Ανακρίνει συνεργάτη του γιου του!

ΔΙΕΘΝΗ. - 25 Οκτ 2020 - 11:14
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το FBI κάλεσε για κατάθεση τον πρώην συνεργάτη του γιου του Τζο Μπάιντεν, Τόνι Μπομπουλίνσκι, καθώς φέρεται να έχει αποδείξεις για διαφθορά της οικογένειας Μπάιντεν στην Ουκρανία.

Ο Ουκρανός επιχειρηματίας υποστήριξε ότι μπορεί να αποδείξει τις συζητήσεις για επιχειρηματική συμφωνία με την οικογένεια Μπάιντεν, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του FBI και την κλήση του για κατάθεση.

Ο Μπομπουλίνσκι υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι διαθέτει υλικό με κείμενα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στα οποία αποδεικνύεται η εμπλοκή της οικογένειας Μπάιντεν.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο βήμα της έρευνας εναντίον του γιου του Τζο Μπάιντεν και ακτά συνέπεια του ίδιου.

Ο Μπομπουλίνσκι είπε ότι διαθέτει τρία κινητά τηλέφωνα εφοδιασμένα με πληροφορίες που μπορεί να παρουσιάσει στο FBI, ενώ συναντήθηκε με το επικεφαλής της επιτροπής εσωτερικής ασφάλειας της Γερουσίας.

«Εκτιμώ ότι το FBI έχει δουλειά να κάνει και χαίρομαι που επιτέλους ενδιαφέρονται για θέματα σχετικά με οικονομικά ζητήματα που οι επιτροπές μας ερευνούν εδώ και μήνες», δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής Γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wisconsin).

«Περιμένω ότι ο κ. Μπομπουλίνσκι θα μιλήσει με την επιτροπή μας το συντομότερο δυνατό και θα μοιραστεί πλήρως τις γνώσεις του για τις επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειας Μπάιντεν», πρόσθεσε ο Τζόνσον.

Το γραφείο του Τζόνσον δημοσίευσε μια δήλωση την Παρασκευή που ανέφερε: «Σήμερα το πρωί οι δικηγόροι του Τόνι Μπομπουλίνσκι ενημέρωσαν την Επιτροπή Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων της Γερουσίας και την Επιτροπή Οικονομικών της Γερουσίας ότι το FBI ζήτησε από τον πελάτη του να καθίσει για συνέντευξη σήμερα εκτός από την παροχή αντιγράφων των τηλεφώνων του.

Κατά συνέπεια, η συνέντευξη που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί έχει αναβληθεί. Ο κ. Bobulinski συμφώνησε να τιμήσει τη δέσμευσή του να συμμετάσχει σε συνέντευξη στο εγγύς μέλλον με τις επιτροπές. Το FBI είπε ότι δεν θα σχολιάσει «σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική μας, ούτε θα επιβεβαιώσουμε ούτε θα αρνηθούμε την ύπαρξη έρευνας».

Πηγή: pronews.gr

theflagreport.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…