ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Natural News δημοσιεύει τα αποτελέσματα της στοιχειακής ανάλυσης ICP-MS των θρόμβων μετά το εμβόλιο, συγκρίνοντας τους θρόμβους με το ανθρώπινο αίμα τα ευρήματα αποκαλύπτουν ….

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 18 Αυγ 2022 - 12:53
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

….ότι αυτοί οι θρόμβοι ΔΕΝ είναι «θρόμβοι αίματος»

γράφει ο Mike Adams

Δημοσιεύουμε τώρα τα αποτελέσματα εργαστηριακών δοκιμών ICP-MS που συγκρίνουν τη στοιχειακή σύνθεση του ανθρώπινου αίματος με τη στοιχειακή σύνθεση ενός δείγματος θρόμβου που ελήφθη από το σώμα ενός ατόμου που έλαβε εμβολιασμό κατά του covid και στη συνέχεια πέθανε. Αυτός ο θρόμβος παραχωρήθηκε από τον ταριχευτή Richard Hirschman, και αυτοί οι θρόμβοι αναφέρονται ευρέως στα σώματα ανθρώπων που «πέθαναν ξαφνικά» τις εβδομάδες ή τους μήνες μετά τη λήψη ενός ή περισσότερων εμβολιασμών με covid.

Σύμφωνα με αυστηρή ανάλυση που βασίζεται σε δεδομένα περίσσειας θανάτων – τα οποία συνοψίζονται ωραία από τον Steve Kirsh στο Substack – υπάρχουν σήμερα περίπου 10.000 άνθρωποι που ….

Δείτε τη συνέχεια στο https://kanenazori.com/2022/08/18/den_einai_thromboi_aimatos/Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr