ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το Tammuz πλησιάζει – ο μήνας έναρξης ενός πυρηνικού πολέμου.

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 27 Ιούν 2022 - 19:04

Με την έναρξη της πανδημίας και τη σειρά παράξενων παγκόσμιων γεγονότων που ακολούθησαν, οι άνθρωποι άρχισαν να δέχονται πολύ πιο συχνά κάθε είδους ανησυχητικές προκλήσεις, που έρχονται από το πουθενά και υπόσχονται κάθε είδους νέες αιγυπτιακές εκτελέσεις που πρόκειται να πέσουν στον κόσμο. Και παρόλο που αντιμετωπίζουμε κάθε μεμονωμένο μήνυμα με υγιή σκεπτικισμό, μια σειρά από τέτοια οράματα εμπνέει ήδη έναν συναγερμό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει το δεύτερο εξάμηνο του Ιουνίου 2022.  

McKana, όραμα 16 Ιουνίου 2022:  Σήμερα το απόγευμα, λίγο μετά το μεσημέρι, αποφάσισα να πάρω έναν σύντομο υπνάκο και πριν προλάβω να κλείσω σωστά τα μάτια μου, εμφανίστηκε μπροστά μου ένα όραμα του Κόκκινου Αλόγου που ορμάει μπροστά μου. Ο καβαλάρης κάθισε γερά σκυμμένος, σαν να βιαζόταν . Δεν είδα το πρόσωπό του – ήταν καλυμμένο από ένα λευκό ύφασμα παρόμοιο με ένα κασκόλ, που φτερουγίζει πίσω του στον αέρα ….

Abby K, 24 Ιουνίου 2022: . .. Κόρη, ο καβαλάρης στο κόκκινο άλογο απελευθερώθηκε και η αποστολή του είναι να πάρει την ειρήνη από τη γη με τη βοήθεια του πολέμου. Σας έχω πει ξανά και ξανά ότι η ειρήνη που ζείτε είναι μια ψευδαίσθηση που πολλοί θα ανατριχιάσουν όταν δουν τον πόλεμο. Πολλοί είναι απροετοίμαστοι για την καταστροφή που θα φέρουν αυτοί οι πόλεμοι. Οι ελλείψεις τροφίμων σε συνδυασμό με φυσικές καταστροφές, μεγαλύτερες πανδημίες όπως δεν έχετε ξαναδεί είναι προ των πυλών…. 

Το μικρό πρόβατο του Χριστού, 23 Ιουνίου 2022:  Ένα δυνατό κύμα ανέβηκε από τη θάλασσα και με έσυρε σε μια μικρή λακκούβα κοντά στην ακτή, όπου τα κύματα από την αρχή της καταιγίδας δεν έφτασαν και εξασθενούσαν. Εκεί είδα ένα φουσκωτό παιχνίδι ξεχασμένο από κάποιον – ένα μεγάλο λευκό άλογο, ξεχασμένο από όλους και να επιπλέει εντελώς άψυχο. Ευτυχισμένος που την ώρα της έναρξης της καταιγίδας παρασύρθηκα από την ακτή, κοίταξα τη θάλασσα. Εκεί είδα ένα άλλο παιχνίδι – ένα τεράστιο κόκκινο άλογο, που όρμησε εύκολα μέσα από τα κύματα ….

Εφόσον αυτά τα όνειρα μοιράζονται όχι μόνο μερικές θείες σε ένα παγκάκι, αλλά από θρησκευόμενους ανθρώπους, τότε αναμφίβολα μιλάμε για το εδάφιο 6:3-4 της Αποκάλυψης:

Και όταν άνοιξε τη δεύτερη σφραγίδα, άκουσα το δεύτερο ζώο να λέει, έλα να δεις. Και βγήκε ένα άλλο άλογο κόκκινο. Και δόθηκε σε αυτόν που καθόταν πάνω του να πάρει την ειρήνη από τη γη, και να σκοτωθούν ο ένας τον άλλον. και του δόθηκε ένα μεγάλο σπαθί.

Πρόσφατα, οι άνθρωποι άρχισαν να βλέπουν ιππείς της Αποκάλυψης στα όνειρα αρκετά συχνά, αλλά τρεις πανομοιότυπες προκλήσεις ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους είναι σίγουρα ένα μήνυμα για ορισμένες σοβαρές παγκόσμιες αλλαγές. Και αυτό το σήμα έρχεται την παραμονή της έναρξης του εβραϊκού μήνα Ταμούζ, που αντιστοιχεί στον Ιούλιο. Όπως μας διαφώτισε πρόσφατα ο αναγνώστης μας Jash , αρκετοί έγκυροι ραβίνοι πιστεύουν ότι ένας πυρηνικός πόλεμος θα συμβεί αυτόν τον μήνα, αν και δεν είναι σαφές ποια χρονιά. 

Ωστόσο, σήμερα υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι μιλάμε για το 2022, αφού η ακόλουθη προφητεία έγινε πραγματικότητα τον Απρίλιο του 2022:

«Ο γιος του Δαβίδ [Μασιάχ ή Μεσσίας] δεν θα έρθει έως ότου το βασίλειο [ένα κακό ή καταπιεστικό βασίλειο] επεκταθεί στον Ισραήλ [θα καταπιέσει τον Ισραήλ] για εννέα μήνες» (Tractate Sanhedrin 98(b)(2)

Η κυβέρνηση του κ. Μπένετ ήρθε στην εξουσία στις 14 Ιουνίου 2021 και κατέρρευσε στις 6 Απριλίου 2022, δηλαδή βασίλεψε ακριβώς 9 μήνες και τους τελευταίους τρεις μήνες στράγγιζε νερό, προετοιμάζοντας νέες εκλογές . Εφόσον αυτή η κυβέρνηση ψήφισε νόμους που δεν άρεσαν πολύ στους Ορθόδοξους Εβραίους, πολλοί από αυτούς το θεωρούσαν ως το πιο κακό καταπιεστικό βασίλειο.

Και τώρα έπεσε, μετά πρέπει να έρθει ο Μεσσίας, στον οποίο ο κ. Νετανιάχου θα δώσει τα κλειδιά της Ιερουσαλήμ. Ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή, θα πρέπει επίσης να πέσει κάποιος Νέρων στη Δαμασκό, μετά τον οποίο θα μείνει ένας σωρός από πέτρες από τη Δαμασκό:

«Και αυτό είναι σημάδι για εσάς όταν δείτε ότι ο ανατολικός Νέρων έπεσε στη Δαμασκό, το ανατολικό βασίλειο έπεσε, και τότε θα έρθει η σωτηρία για τον Ισραήλ και θα έρθει ο Μασιάχ Μπεν Ντέιβιντ».

Αυτή είναι μια προφητεία που έλαβε και μεταδόθηκε από τον Ραβίνο Shimon Bar Yochai . Η γεωμετρία των ονομάτων Nero Mizrahi και Bashar al-Assad είναι η ίδια, επομένως ο Σύρος καλκάνικος δεν έχει παραδοθεί ακόμη στη Χάγη. Πιθανότατα, οι σύμμαχοι αυτού του καλικάντζαρου θα το αντιμετωπίσουν, αφού είναι οι επόμενοι στη σειρά για το δικαστήριο. Και τότε ακριβώς μπορεί να φτάσει στα πυρηνικά όπλα, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr