ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Το WEF θέλει να ακυρώσει τα Χριστούγεννα για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 24 Δεκ 2022 - 7:12

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εγκαινίασε πρόσφατα μια νέα αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία που θα κάνει τους χριστιανούς να ξεσηκωθούν.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα να ακυρωθούν τα εορταστικά έθιμα των Χριστουγέννων τα επόμενα χρόνια, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας για τη διάσωση του περιβάλλοντος.

Το WEF διέταξε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να προωθούν την αφήγηση κατά των Χριστουγέννων και θέλει να εισαγάγει μια διεθνή πολιτική που θα απαιτεί από τις κυβερνήσεις να καταργήσουν σταδιακά τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις στις χώρες τους υπέρ “ουδέτερων από άποψη άνθρακα” εορτασμών.

Το CNN, πάντα στην πρώτη γραμμή της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας, διέταξε το κοινό του να ακυρώσει τα Χριστούγεννα πέρυσι λόγω του Covid.

Φέτος, οι φιλελεύθεροι σαδιστές του CNN θέλουν το κοινό τους να ακυρώσει τα σχέδια για τα Χριστούγεννα λόγω της κλιματικής αλλαγής. Ο Guardian, ένα άλλο παγκοσμιοποιητικό φερέφωνο που βρίσκεται σταθερά υπό τον έλεγχο του WEF, είπε στους αναγνώστες του ότι το να κάνουν δώρα και να απολαμβάνουν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γεύματα είναι “χυδαίο” και πρέπει να σταματήσει.

Αντί για γαλοπούλα και όλα τα παρελκόμενα, ο Guardian θέλει να ακυρώσετε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα σας και να το αντικαταστήσετε με έντομα, ζωύφια, γρύλους και συνθετικό ψεύτικο κρέας του Bill Gates.

Η επερχόμενη επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Κάθριν Κλαρκ βρίσκεται σταθερά υπό τον έλεγχο του WEF και ανέλαβε να ηγηθεί της προσπάθειας του Κογκρέσου για την ακύρωση των Χριστουγέννων, δηλώνοντας ότι θέλει να το κάνει για τα παιδιά της.

Φαίνεται ότι ο Klaus Schwab δεν υπερέβαλλε όταν είπε ότι το WEF έχει διεισδύσει στις αριστερές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αλλά γιατί το WEF είναι τόσο αποφασισμένο να ακυρώσει τα Χριστούγεννα;

Πρώτα πρέπει να κατανοήσετε ένα σημαντικό γεγονός: το WEF επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος στη Γη. Πιστεύουν ότι έχουμε πάρα πολλές ελευθερίες και ότι καταναλώνουμε πάρα πολλούς πόρους.

Το WEF δεν προσπαθεί απλώς να διεισδύσει στις κυβερνήσεις και να ελέγξει τις οικονομίες, αλλά θέλει να επαναπροσδιορίσει το νόημα της ζωής στη Γη. Τίποτα λιγότερο.

Αυτό είναι ένα άρθρο στην πραγματική ιστοσελίδα του WEF. Έχουν τρελαθεί τελείως.

Σύμφωνα με έναν γνώστη του WEF, πολλές από τις πολιτικές του WEF αφορούν τη “συντριβή της ανθρώπινης ψυχής”.

Ποιος καλύτερος τρόπος για να συντρίψεις την ανθρώπινη ψυχή από το να αρνηθείς την ύπαρξή της;

Σύμφωνα με το WEF, ο Ιησούς είναι ψεύτικες ειδήσεις, ο Θεός είναι νεκρός και δεν έχετε ψυχή. Είσαι ένα “πειραματόζωο” που δεν έχει την ικανότητα της ελεύθερης βούλησης.

Το WEF είναι όλο και πιο εχθρικό προς τον Χριστιανισμό και τις παραδόσεις που συνδέονται με τα Χριστούγεννα. Είναι σαφές ότι ο Klaus Schwab προσπαθεί συνειδητά να αντικαταστήσει τον Ιησού Χριστό.

Το δεξί χέρι του Klaus Schwab, ο Yuval Noah Harari, ανακοίνωσε ότι το WEF έχει επιτύχει τόσο πολύ στα σχέδιά του, ώστε “αποκτά θεϊκές δυνάμεις” “δημιουργίας και καταστροφής”.

Η βλασφημία δεν σταματά εδώ.

Σύμφωνα με το WEF, μια νέα παγκόσμια θρησκεία έχει φτάσει και ενώνει όλη την ανθρωπότητα να προσκυνήσει στο βωμό της κλιματικής επιστήμης, του τεχνοκομμουνισμού και της ευγονικής. Απλώς δεν υπάρχει θέση για τις παραδόσεις των Χριστουγέννων σε αυτή τη νέα θρησκεία.

Ο Χαράρι έγραψε επίσης για τον θάνατο του Θεού στο μπεστ σέλερ των New York Times “Homo Deus: Μια σύντομη ιστορία του αύριο”.

“Περισσότερο από έναν αιώνα αφότου ο Νίτσε τον ανακήρυξε νεκρό, ο Θεός φαίνεται να επιστρέφει”, έγραψε. “Αλλά αυτό είναι μια οφθαλμαπάτη. Ο Θεός είναι νεκρός – απλώς αργεί να ξεφορτωθεί το σώμα του”.

Δώστε προσοχή στις λέξεις που επέλεξε να χρησιμοποιήσει. “Να απαλλαγούμε από το σώμα”. Ο Χάραρι έδωσε το παιχνίδι του WEF με αυτή τη δήλωση. Όπως οι δολοφόνοι που ξεφορτώνονται ένα πτώμα, ο Schwab και η συμμορία του προσπαθούν ενεργά να αφαιρέσουν κάθε ίχνος του Θεού, του Ιησού και του Χριστιανισμού από το πρόσωπο της γης.

Ο μεγάλος χριστιανός συγγραφέας G.K. “Δεν μπορεί το παιδί να περάσει από τη φυσική φαντασία ενός παιδιού στη φυσιολογική πίστη ενός ανθρώπου στον Άγιο Νικόλαο των Παιδιών χωρίς να υποστεί αυτό το πικρό σπάσιμο και την απότομη απογοήτευση που σηματοδοτεί τώρα το πέρασμα του παιδιού από τη χώρα της φαντασίας σε έναν κόσμο χωρίς πίστη;”

Και αυτό είναι το επίκεντρο όλων αυτών. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να συντρίψουν την ψυχή μας και να μας κάνουν να μην πιστεύουμε τίποτα. Χρειαζόμαστε δέος. Χρειαζόμαστε το θαύμα. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα.

Χρειαζόμαστε τις παραδόσεις μας και δεν πρέπει να επιτραπεί στον Klaus Schwab και στους τεχνοκράτες του στις αίθουσες του Νταβός να μας τις πάρουν με το πρόσχημα της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Η επισήμανση του κακού του WEF δεν φαίνεται ποτέ να τους επηρεάζει ή να τους επηρεάζει καθόλου. Γιατί; Επειδή, δεν ντρέπονται … δεν ντρέπονται επειδή δεν έχουν ηθική πυξίδα, δεν έχουν ηθική πυξίδα επειδή ζουν σύμφωνα με τον κανόνα “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”. Αυτό το αξίωμα διαπερνά κάθε ίνα της ιδεολογίας τους, από τις στημένες εκλογές, τα ανοιχτά σύνορα, την κλιματική αλλαγή, την ερήμωση, ό,τι θέλετε.

Η ανθρωπότητα δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τόσο σοβαρό αντίπαλο. Εδώ στη Φωνή του Λαού είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εκθέτουμε τη σατανική τους ατζέντα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να διαδώσουμε τη λέξη μακριά και ευρέως. Παρακαλώ κάντε like σε αυτό το βίντεο και εγγραφείτε στο κανάλι, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να μεταδίδουμε την αλήθεια. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.

Παρακολουθήστε:

newspunch.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr