ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τρέμουν μεταφορά του ζητήματος των “οχτώ” στην ΕΕ οι θρασύδειλοι Τούρκοι

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 11 Ιούν 2018 - 22:50
Loading...

Πλήρης είναι η προεκλογική αξιοποίηση των εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά από τα πρωτοπαλίκαρα του Ερντογάν, σε μια προσπάθεια να μείνει η προσοχή των Τούρκων ψηφοφόρων στις εξελίξεις στα εξωτερικά μέτωπα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι μετεκλογικά θα ηρεμήσουμε, όποιος και αν εκλεγεί…

Ήταν η σειρά του Μπεκίρ Μποζντάγ που έστρεψε τα πυρά του στην Ελλάδα για τους οχτώ Τούρκους

αξιωματικούς, και το άσυλο που εξασφάλισαν στην Ελλάδα. «Το ζήτημα δεν αφορά το ΝΑΤΟ ή την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρόκειται για ένα διμερές ζήτημα Τουρκίας και Ελλάδας. Δεν θα δεχθούμε την εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν είναι σωστό να το μεταφέρει εκεί η Ελλάδα»,

Έχοντας ενδεχομένως δει την εισήγηση – μεταξύ άλλων και του DP – να απευθυνθεί η Ελλάδα ενεργά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είπε το… αμίμητο: «Πρόκειται για ένα ζήτημα μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας», επιβεβαιώνοντας όμως εμμέσως την ορθότητα της πρότασης!

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται σε συνέχεια των δηλώσεων άλλων υπουργών του καθεστώτος Ερντογάν, ενώ και ο ηγέτης του φασιστικού – ναζιστικού Εθνικιστικού Κόμματος MHP, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, έχει πάθει εμμονή με τον υγρό τάφο των προγόνων των Ελλήνων, χωρίς να αντιλαμβάνεται ή χωρίς να τον ενδιαφέρει, ότι έτσι υπενθυμίζει στο διεθνές ακροατήριο τις επιδόσεις των Τούρκων στις γενοκτονίες.

«Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, να μάθει τα όριά της και να μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους». Χωρίς σχόλια.

defence-point.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter